Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 855
  • 820
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Първата, която Лабрекс е пуснала. Рецептата е с котешко езиче, но лидълските бисквити, коитовечегиняма, бяха с много подобен вкус и успешно ги заместваха.

# 271
Да питам някъде видяхте ли от детските стикери за стена с дървото и маймунките? При нас имаше от всички останали, та даже и някакви други с кафе, но точно за тези се бях засилила и нъц Tired
Къде е това при вас?

# 272
Пух, вчера на Черни връх имаше с маймунка.

# 273
Котешко езиче има в кауфланд...

# 274
  • Козлодуй
Скрит текст:
Голямата кухненска ролка е на партиди. Понякога се къса, друг път не. Зависи какво ще улучи човек Wink
 Портокалите за сок не са хубави. Миналата седмица от 3 правех чаша сок на детето, а днес изстисках 5+една мандарина. ooooh!

За портокалите- не зная за същите ли говориш-гръцки , намалени от 3,90 на 2, 90-3 кила. Аз набримчих оня ден , правих сок-същата работа, от два , едва половин чашка. Иначе сладък. Обаче открих , че много лесно се белят , с тънка коричка са и доста сочни  и така си ги хапвам.

Гледам някаква шевна машина.... ако е имало такава вече в продажба , ориентирайте ме ,моля , ще търся в старите теми. Нищо не разбирам от шевни машини, а искам да си купя. Тази...нито видях дръжка , нито ръчка , нито педал... нито пък кабел нещо Shocked
tays, имам шевна машина Pfaff от Лидл доволна съм от нея - има много подробно упътване и дори лаици като мен я разбраха освен това има много аксесоари в комплекта а и има клипове в Интернет как се вдява а има и тема тук във форумите не се притеснявай да я вземеш ще намериш как да я ползваш а гледам че хвалеха и другата шевна машина на Лидл - Силваркрест те и двете стават за начинаещи - много е интересно да се разучава Simple Smile

# 275
Скрит текст:
Да питам някъде видяхте ли от детските стикери за стена с дървото и маймунките? При нас имаше от всички останали, та даже и някакви други с кафе, но точно за тези се бях засилила и нъц Tired
Къде е това при вас?
В Пловдив на Източен - не го написах, защото целта ми беше да разбера дали изобщо някъде е имало или точно тези не са зареждани.

Пух, вчера на Черни връх имаше с маймунка.
Мерси bouquet

# 276
Дано още да има, да не те подведа Hug

# 277
Относно уреда за плитки намерих това  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fspestete.bg%2F%25D1% … s=1&sig=86245

# 278
Относно био седмицата в Лидл искам да питам някой дали е ползвал био кокосовото масло, което е в стъклено бурканче за 5,99 лв. Освен за сладки, за какво друго го ползвахте.. Хубаво ли е?

Ще се радвам да споделите кулинарни идеи свързани с него. Благодаря предварително  bouquet chef

# 279
Пак ли newsm78 за кокосовото масло да говорим. Правихме го преди няколко седмици, когато пак пускаха...

В нета има много информация за приложението му - от вътрешно до външно такова.

Хубаво е, да Peace

# 280
  • София
Пак ли newsm78 за кокосовото масло да говорим. Правихме го преди няколко седмици, когато пак пускаха...

Хубаво е, да Peace
A не е ли точно за това форума - да се задават въпроси и да се отговаря, човек не може да седне и да изчете 100 теми назад, където евентуално може би е имало отговор. Не разбирам подобно набиване на канчета. Като не ви се занимава да отговаряте, никой не ви задължава да пишете пост /ви е с малка буква т.к. ползвам множествено число за всички с това поведение/. Има инфо в нета, момичето пита конкретно за продаваното в Лилд.

За да не е само спам - да похваля крушите, които бяха коментирани назад и които купих благодарение на хвалбите тук във форума. Наистина са много вкусни и сладки - благодаря на тези, които споделиха за тях.

# 281
Скрит текст:

Хубаво е, да Peace
A не е ли точно за това форума - да се задават въпроси и да се отговаря, човек не може да седне и да изчете 100 теми назад, където евентуално може би е имало отговор. Не разбирам подобно набиване на канчета. Като не ви се занимава да отговаряте, никой не ви задължава да пишете пост /ви е с малка буква т.к. ползвам множествено число за всички с това поведение/. Има инфо в нета, момичето пита конкретно за продаваното в Лилд.

За да не е само спам - да похваля крушите, които бяха коментирани назад и които купих благодарение на хвалбите тук във форума. Наистина са много вкусни и сладки - благодаря на тези, които споделиха за тях.

Точно затова има търсачка. След като ви интересува, първо потърсете.

# 282
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=pvacheva link=topic=963518.msg34483368#msg34483368 date=1486131508]
Скрит текст:
Голямата кухненска ролка е на партиди. Понякога се къса, друг път не. Зависи какво ще улучи човек Wink
 Портокалите за сок не са хубави. Миналата седмица от 3 правех чаша сок на детето, а днес изстисках 5+една мандарина. ooooh!

За портокалите- не зная за същите ли говориш-гръцки , намалени от 3,90 на 2, 90-3 кила. Аз набримчих оня ден , правих сок-същата работа, от два , едва половин чашка. Иначе сладък. Обаче открих , че много лесно се белят , с тънка коричка са и доста сочни  и така си ги хапвам.

Гледам някаква шевна машина.... ако е имало такава вече в продажба , ориентирайте ме ,моля , ще търся в старите теми. Нищо не разбирам от шевни машини, а искам да си купя. Тази...нито видях дръжка , нито ръчка , нито педал... нито пък кабел нещо Shocked
tays, имам шевна машина Pfaff от Лидл доволна съм от нея - има много подробно упътване и дори лаици като мен я разбраха освен това има много аксесоари в комплекта а и има клипове в Интернет как се вдява а има и тема тук във форумите не се притеснявай да я вземеш ще намериш как да я ползваш а гледам че хвалеха и другата шевна машина на Лидл - Силваркрест те и двете стават за начинаещи - много е интересно да се разучава Simple Smile
[/quote]

pvacheva,
 bouquetБлагодаря ти , дори и темата намерих и изчетох ! Ще умувам до деня хикс. И ще гледам клипове. smile3553 needle

# 283
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55120

колан за електростимулация - пускан ли е преди, имате ли отзиви за него или по принцип?
неприятно съм се окръглила /"закръглила" е слабо казано/ и без да държа да виждам коремните си мускули, бих понамалила въпросната обиколка
като се лишавам от донъти, мъфини и багети не ми се получава желаният резултат защото не се лишавам

# 284
Не върши работа, поне при мен. Не съм взимала от Лидл, но предполагам е на същия принцип.

Общи условия

Активация на акаунт