Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 876
  • 820
  •   1
Отговори
# 255
Микрофибърната завивка я похвалвам - много мекичка, лека и топла Peace Преди година и нещо взех за нас тъничка, идеална ни е за преходните сезони, а есента взех и за детето такава от две части, като от следващата седмица. То пък цяла зима спи с лятната част, даже понякога му е горещо и с нея - по-плътната и комбинацията от двете ще са добри за по-зиморничави. Святкане за цялото това време не съм забелязала Grinning

Да питам някъде видяхте ли от детските стикери за стена с дървото и маймунките? При нас имаше от всички останали, та даже и някакви други с кафе, но точно за тези се бях засилила и нъц Tired

# 256
  • Козлодуй
Благодаря, Пух Simple Smile

# 257
Ами с памучно покритие търсете на други места. В Икеа има например, и не само.
Аз имам друга олекотена от Лидл за 20 лв. беше, отново микрофибър отгоре, вътре силиконови кухи влакна - слагам я в памучен плик /пак от Лидл/ и не ми светка също.

Тази двойната ми идва скъпа, дори да се раздели на две - за двама човека.

# 258
  • Sofia
Завивката ми се вижда скъпичка. В момента в JYSK има страхотна промоция на завивки и възглавници и са доста по-евтини за същото (ако не и по-добро) качество.

# 259
  • до едно тепе
Голямата кухненска ролка е на партиди. Понякога се къса, друг път не. Зависи какво ще улучи човек Wink
 Портокалите за сок не са хубави. Миналата седмица от 3 правех чаша сок на детето, а днес изстисках 5+една мандарина. ooooh!

# 260
  • София
Обърнете внимание и на размера - стандартните двойни чаршафи са 220х240см и тази 200х200см завивка идва малка. Направих грешката да взема такава преди време и такова нагласяне в чаршафа падаше, ужас. Спряхме да я ползваме и взехме 220х240см...

# 261
  • Козлодуй
Завивката ми се вижда скъпичка. В момента в JYSK има страхотна промоция на завивки и възглавници и са доста по-евтини за същото (ако не и по-добро) качество.
Разгледах ги - 135X220 см не ме удовлетворява а големите са доста по-скъпи от тези в Лидл

# 262
Голямата кухненска ролка е на партиди. Понякога се къса, друг път не. Зависи какво ще улучи човек Wink
 Портокалите за сок не са хубави. Миналата седмица от 3 правех чаша сок на детето, а днес изстисках 5+една мандарина. ooooh!

За портокалите- не зная за същите ли говориш-гръцки , намалени от 3,90 на 2, 90-3 кила. Аз набримчих оня ден , правих сок-същата работа, от два , едва половин чашка. Иначе сладък. Обаче открих , че много лесно се белят , с тънка коричка са и доста сочни  и така си ги хапвам.

Гледам някаква шевна машина.... ако е имало такава вече в продажба , ориентирайте ме ,моля , ще търся в старите теми. Нищо не разбирам от шевни машини, а искам да си купя. Тази...нито видях дръжка , нито ръчка , нито педал... нито пък кабел нещо Shocked

# 263
Разгледах ги - 135X220 см не ме удовлетворява а големите са доста по-скъпи от тези в Лидл

http://www.ikea.bg/textiles/Bedding/Quilts/Down-and-feather-quilts/53943/79073/

...разгледай и в Икеа. Тази например е памучна отгоре, вътре е пух и пера и цената й е като на лидълската.

# 264
Относно качеството на завивките - тези в Jysk и Ikea не съм ги виждала, но сравнено с други на сходни цени предпочетох Лидлските, защото са изключително меки и обгръщат приятно тялото. Не знам как да го опиша, но други ги усещам някак по-твърди и все трябва да си ги придърпвам на врата, на гърба и т.н. - аз обичам да ми лягат като дрешка Blush

# 265
  • София
Много моля, някой да ми припомни или да ми пусне линк с рецептата за тортата със маскарпоне, консерва ананас и бишкоти!

# 266
Тортата е със заквасена сметана, не с маскарпоне.
някъде назад имаше линк newsm78

# 267
Много моля, някой да ми припомни или да ми пусне линк с рецептата за тортата със маскарпоне, консерва ананас и бишкоти!
Малка заквасена сметана, кутия натрошени котешки езичета, (в Пловдив има в Лекси, не помня производителя обаче), 1/3 консерва ананас на парченца и шепа натрошени орехи - дозата може да се удвоява или утроява според броя консумиращи. Смесвам всичко и разпределям в купички, престоява поне 4-6 часа в хладилника и е готово за хапване Peace

В оригиналната рецепта има и захар, но за мен е ненужна, и също така в малки купички е много по-лесна за сервиране в добър вид Peace

# 268

Ето я: Най-прекрасната торта, която съм яла Heart Eyes

Или може би за тая питаш: Торта с ананас и маскарпоне newsm78

# 269
  • София
Знам, че беше с лидълските кръгли бишкотки, които от доста време ги няма. Намерих в Кауфланд такива, дано да са същите на вкус. Заквасена сметана и маскарпоне, имаше. Но няма яйца. От Лидълската тема съм я научила преди години. Консерва ананас и кокосови стърготини за поръсване.

Общи условия

Активация на акаунт