Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 873
  • 820
  •   1
Отговори
# 315
На вас поне пикантни рулца са ви се паднали  Tired На нас - месце тук таме, повече зеленчуци и никакъв вкус. Добре, че не взех и зеленчуковите.

За това, дето сплита косата: Преди време, като аз бях тийн, имаше едно такова уредче, което май по тези тв-пазарите рекламираха. Братовчедка ми имаше и беше много готина  hahaha Мен обаче не ме огря. Та с две думи - да, сплита две кичурчета, не са класически плитки. За млади госпожици предполагам ще са супер.

# 316
И двата вида ролца не ми харесват, едните ги изхвърлих.

Ясмина, ТМ да не е чел предишната тема? hahaha

# 317
Четката за зъби е с батерия, а не от зареждащите се. Имаше мнения, че се скапва бързо, други май бяха доволни, така че няма еднозначен отговор дали става или не Peace

# 318
  • София

Минах се и хартията черната за печене, един лист е само вътре #Crazy

Не си се минала - черното фолио за печене е за многократна употреба.
Измиваш, изсушаваш и при следващо печене пак го слагаш.
Само не трябва да режеш печивото върху него.

# 319

Минах се и хартията черната за печене, един лист е само вътре #Crazy

Не си се минала - черното фолио за печене е за многократна употреба.
Измиваш, изсушаваш и при следващо печене пак го слагаш.
Само не трябва да режеш печивото върху него.

Сега остава и то да е заминало по погрешка в коша,заедно с ролцата.Снощи пробвах въпросната хартия за печене-супер е,ще видим колко пъти ще изкара,(като се сетя,че я взех лятото от разпродажба за левче...,що не взех повече,ама и аз не знам).

# 320
  • shumen
Добре,че не взех пролетни рулца и аз.

# 321
Някъде има ли акумулаторния витоверт от вчера?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1349

# 322
Офф и аз се присъединявам към отрицателните коментари за рулцата- и двата вида са отврат, отидоха в коша  #Cussing out

# 323
  • В една слънчева къща...
Фолиото за многократно печене е страхотно и много издръжливо. Аз имам 3 и ги въртя, тъй като пека големи количества. Може би са вече на година и няма изгледи да ги сменям скоро Simple Smile

# 324
Дано тази вечер да намалят шоколадите. хахаха  Grinning

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 12:41 от rapar4eto

# 325
  • София
Дано тази вечер да пуснат шоколадите хахаха  Grinning

Шоколадите си ги има постоянно и тази вечер ще са си на по-високата цена. Утре сутринта ще се яде на новата.  Mr. Green

# 326
  • София

Те не са ли от постоянния асортимент? Би трябвало и в момента да ги има, но на нормална цена. Намалението ще се появи едва от утре.

# 327

Те не са ли от постоянния асортимент? Би трябвало и в момента да ги има, но на нормална цена. Намалението ще се появи едва от утре.
Да от постоянния асортимент са.

# 328
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също имам от черното фолио,доволна съм.

# 329
Здравейте, да ви попитам, знаете ли през колко време прускаха стъклените дъски за рязане?
Имам спомени,че ги имаше преди два, три месеца.А на каква цена бяха, че това ми е убягнало?

Общи условия

Активация на акаунт