Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 768
  • 820
  •   1
Отговори
# 375
Някой може ли да пусне линк ,където да видя какви книги има.Гледах,гледах в сайта и не намерих.А знаете ли на колко време ги сменят?

# 376
  • София
Взех четката за изправяне на коса и съм доволна,пресата заминава в шкафа  Mr. Green

# 377
  • от Луната
Изключително доволна съм от крема за крака на Сиен. Този за суха кожа, който е. От години се боря с нацепването до кръв на петите и само с него в момента са ми гладки като бебешко дупенце  Mr. Green, като не съм се мазала всяка вечер .

# 378
И аз съм много доволна от таблетките за тоалетна W5. От време на време пускам една за няколко часа и после дъното е като чисто ново. А за котлен камък най-доброто според мен е Пулирапид. Всичко друго - Доместос, Медикс...ползвам ей така за аромат Wink

Вчера набарах 3 бузки от онези Circus от 15лв на 10,50лв размер 86/92. Направо ударих гъза в тавана от кеф Grinning Тя няма много нужда от блузки, но за тази цена....  Whistling

# 379
Гледам, добър пазар сте направили днес Laughing

На мен ми цъфна белия зИмбюл и като се прибрахме от работа/детска, в хола ухаеше невероятно. Сега чакам другите два розови зюмбюла и те да цъфнат Grinning

# 380
Тези, които са взели четката за изправяне- интересува ме дали става за по-къса коса? Искам да я взема за подарък, но момичето е с коса на степени и най-дългата част е до раменете. Дали би вършила работа, как мислите?

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 17:55 от _Smile_

# 381
Амор и Виктоалия ще ме карат да ходя до лидл по никое време. Дали има още от четките?  Mr. Green

# 382

Някой взел ли е четката за изправяне? Интересува ме дали става за по-къса коса? Искам да я взема за подарък, но момичето е с коса на степени и най-дългата част е до раменете. Дали би вършила работа, как мислите?

Взех четката за изправяне на коса и съм доволна,пресата заминава в шкафа  Mr. Green

# 383

Някой взел ли е четката за изправяне? Интересува ме дали става за по-къса коса? Искам да я взема за подарък, но момичето е с коса на степени и най-дългата част е до раменете. Дали би вършила работа, как мислите?

Това го видях и се редактирах, но въпросът ми е дали става за къса коса? Моята е дълга и естествено права и няма как да я пробвам, ако си взема и за мен.

# 384
Ел.четки за зъби хубави ли са?

# 385
  • София
Тези, които са взели четката за изправяне- интересува ме дали става за по-къса коса? Искам да я взема за подарък, но момичето е с коса на степени и най-дългата част е до раменете. Дали би вършила работа, как мислите?
Не виждам защо да не става Thinking Ако така или иначе си изправя косата би вършила работа,поне според мен.Тя и моята коса е на етажи и не е кой знае колко дълга.

# 386
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм много доволна от таблетките за тоалетна W5. От време на време пускам една за няколко часа и после дъното е като чисто ново. А за котлен камък най-доброто според мен е Пулирапид. Всичко друго - Доместос, Медикс...ползвам ей така за аромат Wink

Вчера набарах 3 бузки от онези Circus от 15лв на 10,50лв размер 86/92. Направо ударих гъза в тавана от кеф Grinning Тя няма много нужда от блузки, но за тази цена....  Whistling
Кои са тези таблетки, може ли линк? Благодаря.

# 387
Аз пък не можах да взема Crossing Arms Даже и етикет нямаше за четките на Черни връх Sad

# 388
Предупреждавам за каймата - отвратителна е!!!

Направих я на супа топчета - еее толкова кости в месото, нямам думи. Явно са мелили основно уши, нокти, крака и пр.  ooooh!
Сега цялата танджерка директно в коша!

Не бях купувала от много време месо от Лидл и реших да им дам шанс отново - но повече твърдо НЕ!

Отвратих се за години напред!!!  #Cussing out

# 389
Ел.четки за зъби хубави ли са?

Аз като развален телефон, но пак да кажа за четките, нали темата е за това Grinning

Значи, четките са с батерии, а не със зарядно...Обърнете внимание на това, ако не сте го направили. По-добре е със зарядно според мен. Иначе - на няколко дена трябва нови батерии или да зареждате, ако сложите акумулаторни Naughty

Това първо, и второ ....имаше отрицателни мнения за тези четки, че бързо се скапвали. По-доволни бяха от други, които са пускани в Лидл, но със зарядно.
Това е накратко...

Иначе цената им е ок, още повече с толкова резервни глави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт