Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 803
  • 820
  •   1
Отговори
# 435
Кой черен шоколад от намалените е хубав?
На нас ни харесва този, който е с 74 % какао, другият също е черен шоколад, но със сметана, който е една идея по-сладък. Въпрос на вкус е. Например аз обожавам черният шоколад на Линд с 99 % какао, а повечето хора изобщо не го харесват. Peace

# 436
Ние харесваме черен шоколад Беларом с цели лешници. Вчера взех само един обаче, защото за толкова имах кеш. За повече бройки трябваше да плащам с карта, а не ми се занимаваше. А и пърхах от щастие, че намерих четката за коса. Та, прежалих да върна останалите 4 шоколада, които бях награбила  Mr. Green

Ивекс, ти си нечовек, този 99% ми е меко казано ужасен  Mr. Green

# 437
Не знам дали е на прИмоция, но ние много харесваме 85% с малини и този с портокал  Heart Eyes

# 438
  • Mediterraneo
Ох, много се смях  Mr. Green Mr. Green  Joy Арабска седмица

Скрит текст:

# 439
 Joy

Не знам дали е на прИмоция, но ние много харесваме 85% с малини и този с портокал  Heart Eyes
Мисля, че не са, тези ги харесвам и аз.

# 440
Взех четката за зъби преди да прочета мненията ви. За сега мие добре.
Ако ми даде дефект мога ли да я върна? Въпреки, че е ползвана..
Каква е политиката на Лидл за замяна и връщане на продукти?

# 441
Леле, за четки за зъби не се бях замисляла. Ще ме откажете от Лидл.

# 442
Ми моята четка за коса май е върната, ама такъв мерак ми беше, че я взех. Все пак тайно се надявам да е само отваряна  Mr. Green

# 443
  • софия
Скрит текст:
Благодаря, утре ще звънна bouquet
Ако си от София ще те пратят да си я взимаш.В рамките на един град не прехвърлят от магазин в магазин.
Прехвърлиха ми шиацу седалка по Коледа  Peace Дано и сега да са така отзивчиви.
2 пъти съм искала и двата пъти ме пращаха в съответния магазин.
И?  newsm78 Сподели какво е станало при теб, аз обясних какво е било при мен. Може да е било просто късмет, но като ми го повториш десет пъти, не значи, че не се е случило или че няма пак да се случи. В сряда ще се обадя и ще пробвам, пък каквото стане.
По-спокойно. Не оспорвам това, което си написала. Споделям, че не е било еднократно, т.е. отказът за прехвърляне между магазини в един град е политика. Ти си попаднала на отзивчив служител.

# 444
Мисля че от намалените шоколади само два вида са натурални- със сметана и без
Останалите ги знам, специално гледах и не бяха намалени  Rolling Eyes
Не че ми е за някакви стотинки, но все пак...

# 445
  • София
Скрит текст:
Ох, с тая арабска седмица...  Joy Joy Joy
Бих напазарувала от там Joy
zvanche, когато аз звънях преди 2-3 години, ме питаха кой ми е най-удобния филиал, посочих моя, казаха, че там няма, но в този район има 2 магазина, в които има търсения продукт. Казах кой е по-удобен за мен и ми запазиха продукта. Казаха, че ако в района (примерно Младост) няма наличен продукт, го пращат, но при условие, че има в магазини в този район - не пращат. Може да е остаряла информацията ми, но тогава това ми казаха.

# 446
А тези четки, чуплива и гъста коса изправят ли?

# 447
  • софия
Скрит текст:
Ох, с тая арабска седмица...  Joy Joy Joy
Бих напазарувала от там Joy
zvanche, когато аз звънях преди 2-3 години, ме питаха кой ми е най-удобния филиал, посочих моя, казаха, че там няма, но в този район има 2 магазина, в които има търсения продукт. Казах кой е по-удобен за мен и ми запазиха продукта. Казаха, че ако в района (примерно Младост) няма наличен продукт, го пращат, но при условие, че има в магазини в този район - не пращат. Може да е остаряла информацията ми, но тогава това ми казаха.
Последно звънях за четка за почистване на лице. Мисля, че беше есента. Имаше останала една някъде си в магазин около Бакърени гробища или подобно. Аз съм центъра/Западен парк, т.е. различни райони. Казаха, че я запазват там 2 дни, да съм ходела да я взема, защото политиката била, че се изпраща в посочен от теб магазин само ако стоката я няма в магазин в твоя град. Е, не отидох и им теглих дългосвиреща. Преди това бях звъняла не помня за какво. Отговорът беше същия. Но, както се знае от опит, какво се отговаря на "горещата" линия е въпрос на кой служител попадаш. Ако питаш 3-ма различни е напълно вероятно да получиш 3 различни отговора, взаимно противоречащи си.

# 448
  • София
Здравейте, дами! Имате ли представа в кой Лидл в София мога да  си купя  четки за грим? Четох добри отзиви за тях.
Някоя от вас купи ли си ел.четка за изправяне на коса? Имам желанието да се сдобия с нея,както и с шоколадите от промоцията тази седмица.

# 449
  • out of space
Имам въпрос, седмици на какви кухни има в Лидл: испанска, гръцка, английска, американска, азиатска, френска, италианска, мексиканска, немска...

Други?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт