Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 740
  • 820
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, кажете по някоя добра или лоша дума за тези блузки  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54901, че да знам дали си заслужава да събера студ до Лидл  Wink

Аз си взех сутринта С размер, но се оказа, че черната е уголемена, а сивата е умалена, та ходих и ги връщах и  ги смених

# 586
  • Бургас
Доволна съм от себе си днес! Все пак си направих списък и бях почти стриктна (изключенията бяха домати, броколи (че малчуганът напоследък се крие в зеленчуковото магазинче, дето ходим и си чупи крадешком по малко - да го питал, че му изглеждало вкусно hahaha) и вакуумиращи пликове от разпродажбата) bowuu Не че не оставих 60лв, ама все пак 2 летни пижамки, 2 букетчета, 6 шоколада Whistling, капучино, "месни консумативи" за пица домашна, любимите картофени гофрети и още разни дреболии и ей ги на. Разпродажбата иначе беше по-богата от последните пъти, но почти нищо не ме изкуши. Доста дрешоляци, обувки, пантофи и пижами имаше, както за мъници, така и за големи. Бархетни спални комплекти и за малки и за големи пак. Нощни лампи костенурки и лед такива. Блендери различни видове, купи кухненски, чашки за кафе и капучино и какво ли още не Peace

# 587
Малко глупав въпрос, ама паркинга на Лидл, който е близо до Мол София (на Опълченска) дали е платен? Ще водя малкия там наблизо на доктор и се чудя дали да оставя там колата, тъкмо и ще мина да видя за пижами за мен и децата.  bouquet

Безплатен е за 1 час - време за пазаруване в магазина.
След касите има апаратче за валидиране на билета.

# 588
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54901, че да знам дали си заслужава да събера студ до Лидл  Wink

Аз си взех сутринта С размер, но се оказа, че черната е уголемена, а сивата е умалена, та ходих и ги връщах и  ги смених

Но разбирам, че са хубави, заслужават си. Нали са с дълги ръкави, не до лакътя?

# 589
  • Асеновград
Относно препарата за махане на стикери не съм очарована. Имах остатъци от лепило от тиксо по стъклото , по принцип ги махам със спирт за горене но си иска доста търкане. И с препарата е така мазах 5 пъти и търках чак тогава взе да пада , на места се наложи да си помагам пак с макетен нож. На практика не видях голяма разлика от търкането със спирт.

# 590
Бархетни спални комплекти и за малки и за големи пак.
[/quote]

А спалните комплекти на каква цена са, ако си забелязала. Дали са качествени  newsm78?

# 591
Момичета, в Пловдив / Кючука/ да има нещо интересно? Да знам дали да се разкарвам довечера.

# 592
Бархетни спални комплекти и за малки и за големи пак.

А спалните комплекти на каква цена са, ако си забелязала. Дали са качествени  newsm78?
[/quote]

Детските са на 20 лв, намалени от 25 лв - горен плик 150/200 с една калъфка. Бархет, изключително мекички, препоръчвам. Имаше на ракети някакви за момчета и др.картинки.

# 593

Добре са, но е добре на место да си направиш комплекта от двете блузи, да не се разкарваш като мен после. Те не са захванати една за друга така, че може да се съчетаят два различни размера.

# 594
  • Gorni Bogrov
Момичета,имате ли мнение за кафемашината дето е от намалението?

# 595
При нас нямаше кафемашини...коя е?

# 596
~Étoile~, благодаря за отговора за сушените домати  bouquet

Чудим се за сокоизтисквачката от Лидъл или да се комбинираме с някой за тази от Метро, че има сега и там, но са 2 броя.

# 597
Ще ушия на всички ви гащи, споко, само да се науча как  Mr. Green

Малко спам относно винетката, но да ви кажа как се сваля най-лесно. Първо с ножчета за махане на такива лепливи неща и после минавате лепилото по стъклото с мокра кърпичка. Маха се за нула време  Hug

# 598
Скрит текст:

Добре са, но е добре на место да си направиш комплекта от двете блузи, да не се разкарваш като мен после. Те не са захванати една за друга така, че може да се съчетаят два различни размера.

Благодаря  bouquet Ще отида все пак и ще имам предвид съвета ти  Peace

# 599
Ще пратя ММ до Метро значи, благодаря.
Пропуснах да напиша, че имам предвид профитеролите, за тирамисуто не зная.
Ще си редактирам и поста.

Общи условия

Активация на акаунт