Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 91 263
  • 820
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря bouquet Щом са от тематична седмица едва ли ще ги открия при нас Simple Smile

# 766
Wc таблетките вършат чудеса! Благодаря ви за помощта! Не знам каква е редовната им цена, но ''само сега'' са на 2.99 лв

# 767
Благодаря bouquet Щом са от тематична седмица едва ли ще ги открия при нас Simple Smile
При нас като никога бяха останали няколко кутии, за сметка на това ноазетите свършват за 2-3 дни.

# 768
Пред очите ми една дама се беше снабдила с 20тина кутии ноазети.

# 769
Ето кой ми ги е взел. Crossing Arms
При нас нямаше и помен от тях, а в четвъртък мм ходи до магазина и взе 2 пакета и каза, че витрината е била пълна до горе.

ПС: Не съм била аз, ако бях щях да призная. hahaha

# 770
Ивекс ще да е била hahaha

# 771
Хубава дама беше - към 60годишна.  Laughing

# 772
Ньеее, не съм аз, само на 30 съм. Mr. Green

Между другото взех и от мини пиците да ги опитаме, ще ги изпека довечера, ако ми харесат на прИмоцията ще се заредя.

# 773
Миналата седмица реших да си взема от ежедневните превръзки на Софтино 30бр. за 1,69лв. На пръв поглед ми харесаха, хубаво прилепват към бельото, но в последствие се разочаровах. По-отвратителни превръзки не съм ползвала. Абсолютно никакво попиване и постоянно си ходя като подмокрена. С извинение за обяснението ама направо са си пълен поклук, според мен! Не знам дали някога сте ги коментирали...

# 774
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах кафето в кафявата опаковка. По-различно ми е на вкус от Нова бразилия и прави по-малко каймак. Ама ще се изпие, пени се не пени.  Joy

Диде, и ти ли си на Нова Бразилия обичайно? Няма да ни хареса друг вид на нас, си мисля. Вкусът на Новата бразилия е силен и наситен, и на мен нищо друго не ми харесва...различно от НБ де...дори Лаваца съм пробвала...ами не е същото Joy
Което не значи, че е лошо това другото, просто въпрос на вкус....дори не на вкус толкова, колкото на навик Rolling Eyes
Пробвах Беларом  в кафявата опаковка...ароматът му е по-мек някак, на мен не ми горчи, но ми е слабо Rolling Eyes

Зюмбюли май ще пускат пак.....по трички в саксийка , за 4 и нещо ...ако не се бъркам с К.
Тета, досега само Нова Бразилия си пийваме, че хем ни харесва на вкус, хем прави каймаче, хем е смляно точно като за нашата кафемашина.  Peace
Пробвали сме на Якобс, Лаваца, брат ми носи някакво скъпо, че много му харесва кафето от нашата машина, ама на мен ми беше със странен вкус.

# 775
Миналата седмица реших да си взема от ежедневните превръзки на Софтино 30бр. за 1,69лв. На пръв поглед ми харесаха, хубаво прилепват към бельото, но в последствие се разочаровах. По-отвратителни превръзки не съм ползвала. Абсолютно никакво попиване и постоянно си ходя като подмокрена. С извинение за обяснението ама направо са си пълен поклук, според мен! Не знам дали някога сте ги коментирали...
И аз не съм доволна.  Confused Един път ги взех и постоянно имах лепило по гащите, а горният им слой се разлепваше, разслояваха се  Crossing Arms въобще не ми харесаха.

Днес си взех още от вафлените ролца с фъстъчен крем и шоколад. Ммммм, страхотни. И ...........забравих за таблетките за тоалетна.  Embarassed

# 776
Ако напълня ваната с тези работливи таблетки, дали ще се получи? Ама сигурно трябва 20тина да сложа.

# 777
Абе май нарочно забравяте туй-онуй, че пак да Одите...за шоколади, рулца и т.н.  Wink

# 778
Пак казвам - Пуларапид е най-доброто за котлен камък. Преди да се нанесем в нашия дом, дъното на тоалетната беше в окаяно състояние, ново жилище, но 15 години никой не е живял там и се е наслоило. С чашка изкарах водата, излях от Пуларапид-а и изчаках. Ефекта беше - уау! А преди това положението беше плачевно. Та препоръчвам с две ръце, не се хаби с таблетките за вана

# 779
Нямам котлен камък, в София сме лишени от тази екстра.  Искам да светне, ама без да търкам.

Общи условия

Активация на акаунт