След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 32 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Мише, аз не ви помня от времето на Слънцата. Знам, че човек, преминал през такива очаквания от личния живот на актьор, може да се разочарова и да бойкотира този актьор. Но времето тече, повечето хора не таят обида толкова дълго и ако обичат да гледат сериали, те ще ги гледат, независимо от това, че Керем е говорил лъжи преди години. Много хора не се интересуват от личния живот на актьорите, искат просто сериалите да им харесат.

Може и да греша, защото аз не очаквам от актьорите съвършенство, за да гледам сериалите им. Ако Боре остане с Гупа, но следващият му сериал ми хареса, аз ще го гледам! Такъв човек съм, че не държа всички да живеят според моя морален кодекс!

Дани,и аз ще гледам следващия проект на Боре -ако става за гледане разбира се .Но ,ако е с Гупса няма да спра да казвам ,че тя му пречи и работи срещу кариерата му,защото според мен това е така Naughty .И щом иска нека си е с нея ,проблема не е мой ,а негов той ще се излага насам натам с безцеремонното и поведение Twisted Evil

# 511
  • София
Никой не е казал, че проект няма да се гледа заради Гупа. За да се гледа проект, той трябва да е смислен и да пасва на актьорския състав. Такъв трудно се намира, но дано Борето да има късмет.

Има безброй примери на успешни проекти, след които актьори с талант се сгромолясват: Хазал, Керем, Чаатай, Ханде и т.н.

# 512
Тук не става въпрос за съвършенство, а за цялата сага, която Керем сътвори и то само и единствено с комерсиална цел. Това трудно ще му простят феновете, защото този бизнес е динамичен и всеки ден изгряват нови звезди. Peace
Скрит текст:
Само един актьор в ТР засега съумява да стои стабилно на върха, но зад него стои цяла армия т.е. той е смазана машина. Това е Къванч. Той използва на макс годините си, защото няма да е вечно млад и красив и приближава времето, когато няма вече да е в главната роля. Едно, че има талант, друго, че с всяка изминала роля става по-добър. Не съм от големите му фенове, не харесвам всичките му роли и проекти, не следя отблизо живота му, но не си спомням досега да е мазал яко пред феновете. Не крие връзките си, не му пука от нищо. Гледа си личния живот и не го смесва с кариерата си.
Грешките на младостта, неопитността, амбициозността. Имаш пред себе си път, който искаш да те отведе най-далеко. Но не си съобразил скоростта, отбивките, препятствията. Човек се променя и Керем също може да се е променил. А ние трябва великодушно да му дадем шанс да си научи уроците. Може би вече никога няма да играе игра пред феновете си, а ще бъде искрен докрай.

Хората сме много различни. Има хора, които казват, че няма ли Елбар, няма да могат да гледат Боре и Елчин в други проекти, с други партньори. Има такива като мен, които могат да ги гледат с други партньори, с които дори бих искала да постигнат същите висоти. Дано за всеки актьор има достатъчно фенове от по-простителните, че да им успяват проектите. Mr. Green

# 513
Скрит текст:
Мише, аз не ви помня от времето на Слънцата. Знам, че човек, преминал през такива очаквания от личния живот на актьор, може да се разочарова и да бойкотира този актьор. Но времето тече, повечето хора не таят обида толкова дълго и ако обичат да гледат сериали, те ще ги гледат, независимо от това, че Керем е говорил лъжи преди години. Много хора не се интересуват от личния живот на актьорите, искат просто сериалите да им харесат.

Може и да греша, защото аз не очаквам от актьорите съвършенство, за да гледам сериалите им. Ако Боре остане с Гупа, но следващият му сериал ми хареса, аз ще го гледам! Такъв човек съм, че не държа всички да живеят според моя морален кодекс!
Дани,и аз ще гледам следващия проект на Боре -ако става за гледане разбира се .Но ,ако е с Гупса няма да спра да казвам ,че тя му пречи и работи срещу кариерата му,защото според мен това е така Naughty .И щом иска нека си е с нея ,проблема не е мой ,а негов той ще се излага насам натам с безцеремонното и поведение Twisted Evil
Peace

# 514
Никой не е казал, че проект няма да се гледа заради Гупа. За да се гледа проект, той трябва да е смислен и да пасва на актьорския състав. Такъв трудно се намира, но дано Борето да има късмет.

Има безброй примери на успешни проекти, след които актьори с талант се сгромолясват: Хазал, Керем, Чаатай, Ханде и т.н.
Мише, просто в руския пост бяха свързали успеха му в бъдеще с това дали живее с Гупа или не, та затова казвам, че ще гледам, дори и да живее с Гупа. Със същата уговорка - стига да ми хареса проектът!

Ето това ме провокира да кажа, че ще гледам проекта му, дори и да живее с Гупа - Скорее всего думаю что если Бар продолжит жить так как живет (Г., соцсети, непонятные выходы), он так и останется актером одной роли, не хотелось бы конечно.

# 515

Той пък що да е newsm78 ПО си изкара 2 сезона Peace сега Вътре е супер Peace

# 516
  • София
.... Има хора, които казват, че няма ли Елбар, няма да могат да гледат Боре и Елчин в други проекти, с други партньори. .....

Тези му феновете са малко. Повечето търсят стойностен проект.

След АФК се срина яко. Едно, че нямаше проект, друго, че го заплашваше затвор. ПО за мен не беше толкова успешен проект за него, а по-скоро някакво ново начало. "Вътре" не го гледам. Дано набере скорост с него. Истината е, че след истерията по АФК, Чаатай падна и то от високо.

# 517

След АФК се срина яко. Едно, че нямаше проект, друго, че го заплашваше затвор. ПО за мен не беше толкова успешен проект за него, а по-скоро някакво ново начало. "Вътре" не го гледам. Дано набере скорост с него. Истината е, че след истерията по АФК, Чаатай падна и то от високо.
Аз не съм съгласна Laughing ма това си е мое мнение Laughing

# 518
  • Керодиспансера
Данни , благодаря  Hug Чучулигата не съм гледала , но Ти си моя дом - няколко пъти  Peace
Мише , и аз мисля , че Керем разочарова феновете си с това криене на връзката си със Зъбла  Peace всички чакахме Ханкер , Ханде бе нападана в соц. мрежи , че е с Окан , обра много негативи , гледалите Слънцата сигурно помнят един нейн много тъжен и прочувствен пост , в който казваше колко е наранена и неразбрана .След края на сериала се почна едно писане по всички вестници и показване на мутлу чифтето -Зъбла и Кире , то не бе любов , не бе чудо  ooooh!И........ тя танцува само едно лято  Mr. Green Сега не чуваме почти нищо за нея , а като гледам снощния рейтинг на Града  ooooh! дано дочака договорираните 13 серии  Crossing Arms
За Ча също си мисля , че се беше взел много на сериозно с АФК , но аферата с рибата малко го приземи  Peace
Славата , както и парите , са много преходно нещо. Както днес си на върха , една крачка накриво и падаш , много трудно се печели доверието и любовта на феновете , затова само умните успяват да ги запазят  Peace Само с един гол талант не става  Peace

# 519
  • София
Скрит текст:

Аз не съм съгласна Laughing ма това си е мое мнение Laughing
Самият Чаатай каза, че след провалът на "Пътят на Емир" е изпаднал в състоянието, което до доведе до съдебната зала.

Ели, именно. След първи успешни проекти много малко съумяват да се задържат на повърхността.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 15:37 от missence

# 520
Аз не съм следила отблизо кариерата на Чаатай, просто съм чувала всички факти, които споделяте, но за мен ако е имало падане, има и голям comeback - Чаатай е обичан актьор, със стабилна фен база и много успешен проект в момента. Във всички роли, в които съм му хвърляла по едно око, е различен, което е добър белег за един актьор.

В тези среди голяма роля за успеха на актьорите се пада и на чистия късмет, а това е нещо, което няма как да се вземе в сметките. Затова такива пророчества като "Ако не остави Гупа, Боре ще се провали" (просто давам пример, за другите актьори важат други пророчества и "заклинания" от феновете), са просто проява на фенското безсилие да променят личния живот на своя любимец!

# 521
  • София
Абе, и Чачо си имаше една Гупа (кака  Wink ), която му удари яко рамо. Wink Не е само чист късмет.

# 522
Абе, и Чачо си имаше една Гупа (кака  Wink ), която му удари яко рамо. Wink Не е само чист късмет.
Ха, значи без каки не можело! Пък ние искаме нашият да остави неговата кака! Mr. Green Twisted Evil Wink

И сега да питам - коя е каката на Чаатай, Мише, че това съм пропуснала! Grinning

# 523
  • София
Абе, и Чачо си имаше една Гупа (кака  Wink ), която му удари яко рамо. Wink Не е само чист късмет.
Ха, значи без каки не можело! Пък ние искаме нашият да остави неговата кака! Mr. Green Twisted Evil Wink

И сега да питам - коя е каката на Чаатай, Мише, че това съм пропуснала! Grinning
Selin Boronkay

Скрит текст:
Тя му беше мениджър. Беше грозна история, защото се оказа подсъдима с него, а преди това усилено се говореше, че предлага Ча на успели лелки, които търсят агнешко. Доказателства естествено нямаше, но имаше негови снимки в компанията на такива лелки.

# 524
Добре, че Фуки се е отървал от тая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт