След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 33 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Абе, и Чачо си имаше една Гупа (кака  Wink ), която му удари яко рамо. Wink Не е само чист късмет.
Ха, значи без каки не можело! Пък ние искаме нашият да остави неговата кака! Mr. Green Twisted Evil Wink

И сега да питам - коя е каката на Чаатай, Мише, че това съм пропуснала! Grinning
Selin Boronkay

Скрит текст:
Тя му беше мениджър. Беше грозна история, защото се оказа подсъдима с него, а преди това усилено се говореше, че предлага Ча на успели лелки, които търсят агнешко. Доказателства естествено нямаше, но имаше негови снимки в компанията на такива лелки.
Оле, то това било страшно в спойлера, дори и да не е истина, а да е било само клевета. Че нашата кака е ангел бе! Mr. Green

# 526
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Задълбали сте в темата за Борко и бъдещите проекти..... Аз съм напълно съгласна с поста на рускинята.... Данни, тя не казва, че на Кюса брат и има дял в Ортакс,а за канал Д.... Не случайно Кюса се подвизава там и ТВ 8  Whistling  тя казва, че има натиск от страна на шефовете на канала върху Мюге която миналата година се завърна в канала. Това, че се говореше, че Борко е уреден в сериала и не се е явявал на каст едва ли да е измислица. Така, че сериал който е започнал новия сезон и след 2 епизода да започнат да подхвърля за финал и уж Хактан да пита феновете какво ще направят ако спре сериала не беше подхвърлено просто така..... А за успеха на Баръш, ами много се съмнявам в него.  Гледайки рекламите му за мен е много слабо представянето му там и малко ми нескопосанв рекламата на банката, тя и затова я пуснаха 2-3 пъти и до там Mr. Green  Успеха му се дължи на това, че имаше химия с партньорката си иначе ако нямаше щеше да изглежда както беше с Ханде

# 527
Данни, тя не казва, че на Кюса брат и има дял в Ортакс,а за канал Д....

Ди, поствам частта, в която се говори за дела на брата на Г. Аз разбирам, че става въпрос за дял в продуцентската компания, създала Ашка, в която той има дял и в която се занимава с юридическите въпроси и връзки с обществеността, и която се управлява от Мюге, която е и топ мениджър в Канал Д. Ако разбирам неправилно, поправете ме, но не мисля, че имат предвид Канал Д.

Скрит текст:
Все мы знаем что ЛН это проект Г. для Барыша. Почему я так говорю, а вы посмотрите кто управляет продюсерской компанией, кто ее собственники (в одной из групп выкладывали подробную инфу). Кратко доля принадлежит брату Г и он же заведует всеми юр вопросами и связам с общественностью (интернет), а управляет - подружка Г. и по совместительству топ менеджер канала Д. Г. решила сделать приятное для Бара, а получила то что получила...

ПР компанията, представляваща Ортакс, е Аjanda PR. Значи братът на Гупа трябва да има участие и там - човекът е с много участия, може би е и шеф на мафията в Турция!

# 528
  • near Sofia, Bulgaria
Склонна съм да се съглася с поста на Ди  Hug Надявам се в бъдеще Баръш да опровергае това, но определено в Ашк-а основното беше химията им с Елчин, тя държеше сериала, дори при откровено тъпи серии, които имаше понякога  Rolling Eyes В раджона наистина не блестеше с нищо, пък и с Ханде си ми изглеждаха като братче и сестриче  Whistling В Ашк-а имаше сцени, които изигра много силно и разтърсващо, но пък в този проект явно е бил много вдъхновен  Wink

За Чаатай - не съм му следила личния живот, гледах го за пръв път като Емир, когато почнаха да го дават по телевизията, после не ми допадна дизито му със Сера, но като цяло то се води успешно, сега гледам Вътре и това е определено успешен проект, играе страхотно в него  Peace В Делибал също ми хареса, може да е имал грешки, залитания, каки, важното е да си вземе поука, той явно е взел и е на добра позиция в момента. Да видим Боре какви дивиденти ще извлече от гравитирането около Гупата...  Rolling Eyes

# 529
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Задълбали сте в темата за Борко и бъдещите проекти..... Аз съм напълно съгласна с поста на рускинята.... Данни, тя не казва, че на Кюса брат и има дял в Ортакс,а за канал Д.... Не случайно Кюса се подвизава там и ТВ 8  Whistling  тя казва, че има натиск от страна на шефовете на канала върху Мюге която миналата година се завърна в канала. Това, че се говореше, че Борко е уреден в сериала и не се е явявал на каст едва ли да е измислица. Така, че сериал който е започнал новия сезон и след 2 епизода да започнат да подхвърля за финал и уж Хактан да пита феновете какво ще направят ако спре сериала не беше подхвърлено просто така..... А за успеха на Баръш, ами много се съмнявам в него.  Гледайки рекламите му за мен е много слабо представянето му там и малко ми нескопосанв рекламата на банката, тя и затова я пуснаха 2-3 пъти и до там Mr. Green  Успеха му се дължи на това, че имаше химия с партньорката си иначе ако нямаше щеше да изглежда както беше с Ханде

Относно актьорските качества на Боре - гледала съм го в Беним ичин юзюлме (не ми се минава на латиница), в Днешните придворни, в Раджон (с мишката). Боре има приятно присъствие, а в първите два сериала направо си е много добър. Мое мнение. Много ми хареса как изигра и Ахмед, и Селим в двата сериала. Ролите са второстепенни, но въпреки всичко внесоха цвят в сериалите. Аз не отричам, че партньорството с Елчин го изстреля в невероятни висоти на въздействие върху нас, но не мога да отрека собствената му способност да гради успешни образи.

Не можах да разбера това в червеното какво трябва да значи, ще те помоля да кажеш какво точно имаш предвид. Трябва да посочва вината за ранния финал, но не разбирам към кого я насочваш. newsm78

# 530

Ди, поствам частта, в която се говори за дела на брата на Г. Аз разбирам, че става въпрос за дял в продуцентската компания, създала Ашка, в която той има дял и в която се занимава с юридическите въпроси и връзки с обществеността, и която се управлява от Мюге, която е и топ мениджър в Канал Д. Ако разбирам неправилно, поправете ме, но не мисля, че имат предвид Канал Д.

Скрит текст:
Все мы знаем что ЛН это проект Г. для Барыша. Почему я так говорю, а вы посмотрите кто управляет продюсерской компанией, кто ее собственники (в одной из групп выкладывали подробную инфу). Кратко доля принадлежит брату Г и он же заведует всеми юр вопросами и связам с общественностью (интернет), а управляет - подружка Г. и по совместительству топ менеджер канала Д. Г. решила сделать приятное для Бара, а получила то что получила...

ПР компанията, представляваща Ортакс, е Аjanda PR. Значи братът на Гупа трябва да има участие и там - човекът е с много участия, може би е и шеф на мафията в Турция!
Данни, кой знае, може и да има дял там  Mr. Green но в едно съм сигурна, че в/у продуцентите е оказано натиск за спиране на сериала, защото няма логика след 2-3 епизода да се говори за финал.... Снощи четох всички коментари на рускините за това и има много логични постове.... Компенсация за продуцентите е новия сериал на Деврим,  за който Мюге и Хактан не спряха да агитират, да се радват на рейтинга и да възхваляват актьорите

# 531
Скрит текст:

Скрит текст:

Данни, кой знае, може и да има дял там  Mr. Green но в едно съм сигурна, че в/у продуцентите е оказано натиск за спиране на сериала, защото няма логика след 2-3 епизода да се говори за финал.... Снощи четох всички коментари на рускините за това и има много логични постове.... Компенсация за продуцентите е новия сериал на Деврим,  за който Мюге и Хактан не спряха да агитират, да се радват на рейтинга и да възхваляват актьорите
Ди, ние знаем, че някой е притиснал някого, за да се спре Ашка. Въпросът е, че тук е посочено точно кой - братът на Гупа и самата тя. Това е нещото, което е оставено недоказано, а се тиражира с такава увереност. Да го докажат, ще го приема. Иначе си права, не знаем къде може да има дялове брат ѝ на Гупа, и в Ортакс може да има. Просто такива голи обвинения хвърлят петно не само върху Боре, но върху всички участници в този проект - едва ли не това е личният театър на Гупа, в който е наела актьори и ги разпуска,  когато си поиска.

А Мюге е продуцент на сериала на Деврим от името на Канал Д. Така че лично тя си печели от успешния проект, Деврим си печели от успешния проект, така че спокойно жена му и синът на Мюге, които продуцираха Ашка, могат да се успокоят, все някой в дома им печели пари от успешен проект. Mr. Green

# 532
Данни, за Ортакс едвали брата на Кюса да има дял или каквото и да е участие, но пък може да се грижи за интересите на Канал Д, виж че всички там я боготворят грозофила и за да е щастлива сестра му може да окажат натиск върху Мюге която пък работа за същия канал.  Не са случайни думите на Кюса, че чехльо няма никога да и изневери или изостави. Тя го е уредила в проекта по какъвто и да е начин и той ще се съгласява и прави това което тя иска дори и да е в негов ущърб.

Относно Хактан, не му прави чест да джафка с феновете на Ашка и да пуска недвусмислени туитовете относно колко добри били актьорите от сериала на Деврим и как не са си намирали носа като други и т.н явно е отнесъл хейта от феновете и си е затворил акаунта в туитъра  Mr. Green

# 533
Забравих само да кажа, че на Салих сериала ще е в Петък, започва на 17-ти

# 534
И пак стигнахме до там,че Борко не стои с Грозденка само заради черните и очи и *чаровна * усмивка ThinkingДано си струват  жертвите от негова страна.

# 535
Данни, за Ортакс едвали брата на Кюса да има дял или каквото и да е участие, но пък може да се грижи за интересите на Канал Д, виж че всички там я боготворят грозофила и за да е щастлива сестра му може да окажат натиск върху Мюге която пък работа за същия канал.  Не са случайни думите на Кюса, че чехльо няма никога да и изневери или изостави. Тя го е уредила в проекта по какъвто и да е начин и той ще се съгласява и прави това което тя иска дори и да е в негов ущърб.

Относно Хактан, не му прави чест да джафка с феновете на Ашка и да пуска недвусмислени туитовете относно колко добри били актьорите от сериала на Деврим и как не са си намирали носа като други и т.н явно е отнесъл хейта от феновете и си е затворил акаунта в туитъра  Mr. Green

Peace Права си, баткото е юрист, той си знае къде и за кого работи. И че оттам също може да произтича влиянието на Гупа в Канал Д и това си права. Не знаем, само може да подозираме. Но че Гупа е влиятелна, влиятелна е, две мнения по въпроса няма. Да видим какво има в бъдещето за наш Боре в тази връзка с влиятелната кака Гупа! Thinking

А за Хактан - преди месеци още започна да ме дразни отвратителното му поведение, снизходителното му отношение към феновете на Ашк - "ще ви мине, се ла ви!" и тем подобни. Не можех да си обясня тази продуцентска незаинтересованост към проекта, който управлява синът ти, това арогантно отношение към феновете. И сега не мога да си го обясня. Единият проект го управлява синът ти, другият жена ти - защо това различно отношение? newsm78 Нищо не разбирам, разбирам само, че има интриги зад Ашка. Но толкова ли да е силна Гупа, че тя да ги забърква, ето на това трудно хващам вяра.

# 536
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Скрит текст:
Ди  Hug на мястото на Звездите ли  newsm78 Приклюват ли го или го местят в друг ден  newsm78
Имаше предположение , че Булката ще бъде в понеделник , на мястото на Парчетата  Thinking

# 537
  • Керодиспансера
Дали Гупа има пръст в спирането на Ашка или не , но на всички ни направи впечетления , че Баръш винаги говореше какъв шедьовър е нейния филм и нито дума за втория сезон на Ашка  ooooh! като че ли беше по-заинтересован от успеха на Зълвата , отколкото от собствения му проект  #2gunfire

# 538
Скрит текст:
Скрит текст:
Ди  Hug на мястото на Звездите ли  newsm78 Приклюват ли го или го местят в друг ден  newsm78
Имаше предположение , че Булката ще бъде в понеделник , на мястото на Парчетата  Thinking
Ели  Hug Звездите го закриват на 4 епизод заради нисък рейтинг  newsm78 но аз защо си мислех, че другата седмица е финала му.. Както и да е.... А за на Салих още януари се говореше, че  ще започне средата на февруари, а за сега Парчета още се излъчва, но четох че на ПОСера сериала ще е на негово място и ще започне през март.

# 539
Какви конспирации  Joy  Joy
Хади бе Joy един юрист ще затрие сериал за милиони  Joy 
Дори и да има участие,преди всичко е бизнеса  Peace  едва ли аби ще затрие значителни доходи от дяла (ако въобще има такъв) и ще угоди на прищевката на сестра си  Peace  то и ние с моя брат се обичаме много,ама чак да си затрие бизнеса заради моментното приятелче на сестра му едва ли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт