След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 32 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
То за тоя ясно, че я лайква, пък и си я ловва  Wink А на Боре още чакат май лайк за Фрида  Thinking
Ха, аз имах предвид за снимката, иначе само те си знаят кой, какво  Whistling Mr. Green Joy

Аз разбрах, че е за снимката,  Laughing ама я лайква бързо, щото си я обича, пък за Баръш защо ли не бърза се сещайте...  Wink
Той използва Инста само за работа  Laughing

# 631
Елка нали не си беше вдигнала стандарта на живот  rotfImbo rotfImao

Тия кучета са ми неприятни вече, писна ми да ни заливат със снимки  Tired

По нейните стандарти явно това е скромен дом  newsm78 Оп, грешка, тя беше казала, че живее под наем, или аз бъркам  Tired Скромен стандарт наистина  Joy  Joy  Joy

# 632
Елка нали не си беше вдигнала стандарта на живот  rotfImbo rotfImao

Тия кучета са ми неприятни вече, писна ми да ни заливат със снимки  Tired

По нейните стандарти явно това е скромен дом  newsm78 Оп, грешка, тя беше казала, че живее под наем, или аз бъркам  Tired Скромен стандарт наистина  Joy  Joy  Joy
Глупости на търкалета  hahaha Joy Докато го казваше и си купи къща и я обзаведе по последна мода  rotfImao rotfImbo

# 633
  • near Sofia, Bulgaria
 Laughing

# 634
  • near Sofia, Bulgaria
Я кой пак печели дивиденти с произведението на Габи  Laughing

# 635
  • near Sofia, Bulgaria
Трети сезон на Ашк-а  Mr. Green

https://twitter.com/volkanpiri/status/830128739551944704

# 636
# 637

Феновете и тази седмица не се отказват  Laughing

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 638
  • near Sofia, Bulgaria
Съвсем се развилняха  Laughing

Ама я как ѝ отива, докога ще се занимава с тия песове  ooooh!

# 639

Е, то за това трябват двама  Joy  Joy  Joy

# 640
  • near Sofia, Bulgaria
Е, не е като да няма идеи за втория  Joy

# 641
Е, не е като да няма идеи за втория  Joy

Той и без друго е мераклия  hahaha

# 642
 Mr. Green

и туит от Мера към феновете

# 643

Ей това повече ми хареса

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дданни, аз винаги казвам, че Ирка е абсолютен пример затова, което се случи с голяма част от феновете на Керем. Не знам, дали си спомняш, че Ирка беше голям негов фен. А, сега я попитай, какво мисли за него. Може да върнеш стари теми и да прочетеш постовете ѝ.

Скрит текст:
Керем си помисли, че е яхнал гребена на вълната и всичко му е позволено. Умишлено създаде образ за самия себе си, който не беше реален. Тръбеше по интервюта неща, които нямаха нищо общо с реалността. Няма да забравя начина, по който се представи на една лекции в университет. Определено говореше това, което феновете искаха да чуят от него и много умело ги водеше в дадена посока, не с директни думи, а с недомлъвки. Отделно при Беяз, ако не се лъжа, каза в прав текст, че е single, а в последствие си призна, че тогава вече е бил обвързан със Зъбла. Да не говорим, че някак това криене не беше мъжко. И трябваше феновете случайно да ги снимат в МОЛ, за да си признаят. Аз ще ти кажа защо: от интерес. Амбициите му бяха огромни и се притесняваше, че ТР фенове са крайни и това може да навреди на кариерата и проекта му. Не беше честно и спрямо Зъбла, която незнайно защо изтърпя целия този цирк. Обидно беше спрямо нея и спрямо феновете му. Това е моето мнение.

Отделно съм на мнение, че в целта си бързо да направи CV и да се отправи към Холивуд, приключи един успешен за него проект и в един момент разбра, че успешните проекти не растат по дърветата. Може и да греша, но у Ханде на финала имаше някаква обида от професионален характер, което не е чак толкова важно. Важното беше, че в името на заветната и мечатана кариера в Холивуд, той лъга дълго време и то на килограм.

Лично мнение.
И мое мнение  Peace
Отвратително меркантилен човек, вече и таланта му не виждам  ooooh!
Толкова ми опротивя, па това със Сера беше капака на меркантилното, още съм на мнение че той любов към нея няма и всяко негово движение има умисъл и цел  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт