Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 481
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  Shocked Twisted Evil   Оф  не исках да повярвам за мъжкараната Sick но има не малка вероятност да е  с нея   ooooh! Точно с тая ли намери бе  ! Дано да е само бройка и да я разкара скоро  Mr. Green Praynig Тя и дете имала .

Бенсуто ся  ша видим ка ша са измъкне  . На  Ча хич нема му хареса, че се е раздрънкала . Дано да е имала предвид други колеги а не Ча и Дуйгу .  Това , че Ча е усмихнат , весел   грее  може да е заради приятелите си , удоволетворението от успеха на сериала .

Честита Баба Марта и от мен  Hug

# 346
Опнаха червеният килим ...да видим Чачи на кон ли ще дойде или под ръка с него  newsm78

Ето го и TEAM

Ще следим гостите ....особено някои  Sick

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 18:03 от diana72

# 347
 Диана  Hug Heart Eyes    Коментара  в Туитър  разбирам  що са го написали ама що требва па и съжителство да имат  ooooh!  Да я бройка кат иска    щом му е  по вкуса  но съжителство  Йок нИ  давам  Naughty Joy

Ча нема  се появи   , щото журналята ша го разкъсат  за конЯ

# 348
Диана  Hug Heart Eyes    Коментара  в Туитър  разбирам  що са го написали ама що требва па и съжителство да имат  ooooh!  Да я бройка кат иска    щом му е  по вкуса  но съжителство  Йок нИ  давам  Naughty Joy

Ча нема  се появи   , щото журналята ша го разкъсат  за конЯ

Феми  Hug Аз жени не обичам да коментирам , обаче избора му ме потресе  ooooh! ooooh! ooooh! вярно е ШОК ШОК ШОК

п.п доколкото разбрах детето не е нейно , на сестра и ли ...не четох внимателно , защото не мислех , че е ВАЖНА ......

# 349
 Ще цитирам Светленцето Heart Eyes за Ча и Дуйгуто

Цитат
Феменцеееее Hug Love...споко...ша походи ,ша по скита и ша кандиса...  Joy

# 350
Ще цитирам Светленцето Heart Eyes за Ча и Дуйгуто
Цитат
Феменцеееее Hug Love...споко...ша походи ,ша по скита и ша кандиса...  Joy

Само дано да не кандиса с тая до живот , че не няма да мога да го преживея   #2gunfire #2gunfire #2gunfire.....а като се сетя , че някой коментираше , че с Дияр е зле придружен  ooooh!

# 351
  • Варненска клюкарка
Да, детето и било племенница Peace Ма наистина и аз съм така smile3505 Дано момата да има други качества, Ча изглежда много щастлив Mr. Green Феми споко, ще цитирам Марга, по-добре с мъжкарана отколкото с мъж tooth пък и няма да се жени за нея я, мислете за него така - млад мъж е, има някои нужди  Whistling
Ама що го чакате да ходи на премиерата newsm78

От рускините
Цитат
"....на вопрос есть ли отношения между Чагатаем и Дуйгу, Бенсу ответила: "Да,я слышала об этом, но не могу знать, мы это не обсуждали. "На вопрос: "Разве это не прекрасно, когда двое актеров, работающих на одной съемочной площадке проживают любовь?". Она ответила: "Да, это прекрасно... Надеюсь будут счастливы, я очень рада за них ,и эти отношения продлятся долго."
Здесь привлекло внимание, что Бенсу Сорал вначале ответила, что она ничего не знает об этих отношениях, а потом пожелала им всего хорошего. На самом деле, хоть на малую частичку, но коллега Чагатая и Дуйгу подтвердила их отношения. Посмотрим, какое развитие получат отношения Чаатая и Дуйгу в последующие дни...

А Чачослав спешно трябва да мине на диета от любов и ябълки че да влезе в позната прекрасна форма Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 18:42 от Беллора

# 352
  • Пришълец
Тръгнал да забърсва каки, що не избра по-голямата Whistling- какче Туба. Тя нали за десет години три пъти под венчило, последният ѝ се е амортизирал навярно, време е за нов Mr. Green.
Ох, на сна'ЪтЪ ще ѝ казвам на галено Дуда, че ѝ забравям името hahaha

ПП шегувам се, но според мен и този път се вдига много шум за нищо. Бенсу може да казва, че не знае дали имат връзка, но ако е така ще се радва за тях.

# 353
  • Варненска клюкарка
Тръгнал да забърсва каки, що не избра по-голямата Whistling- какче Туба. Тя нали за десет години три пъти под венчило, последният ѝ се е амортизирал навярно, време е за нов Mr. Green.
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 354
ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 360  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Водещите вече говориха миналия път , че момичето им харесва , че на Чаатай е нужна точно такава , която ще му бъде опора .
Сега мъжът продължава : " Аз от нея долавям положителна енергия , както в случая с Башак и Киво  "
Блондинката отговаря , че феновете на Чаатай не я приемат , но извинете , любовта отдавна вече се промъкна във вашия кумир .
Мъжът отговаря , че ако се слушат феновете , то на тях никой не им харесва , също както Баръш Ардуч и Гюпсе , какво ли не им говорят и правят , те даже за ръка се боят да се покажат...
По-нататък блондинката разказва , че Дуйгу вчера е станала най-обсъжданата фигура в интернет , всички са и звънели , разпитвали , ще видим как ще се развият техните отношения в бъдеще ...
Мъжът : -" Всички приятели на Чаатай се ожениха и ето какво ще ви кажа , Чаатай може да се ожени за тази девойка . Един човек от АйЯпим му е казал , че всичко е много сериозно " Питат го , кой е той , не отговаря.
Блондинката : " Аз също чух, че при тях е голяма любов " Говори , че на видеото им е весело .
Другата блондинка : " Аз съм много щастлива за Чаатай , особено след историята с болницата , той най-накрая яхна вълната и в   кариерата , и в живота ."
Блондинка : " Нима не трябва така да се обича ? Да бъдеш щастлив от това , че другият човек е щастлив . Но феновете  се ръководят от това , че мъжете- звезди  с никой не трябва да се срещат , жените им грозни и лошо облечени . Приятелите , всички не са длъжни да бъдат  красавици , може да бъде така , че   жената да е красива   , но такава вещица , че мъжът да бяга от вкъщи, а може да е по-грозна , но да  намира покой вкъщи .    
Мъжът :" Феновете имат мечта  : веднъж да ме срещне ..., или го обичат като по-голям брат . Таркан всички ги подведе /той се е оженил за своя фенка /
Блондинката : " Стана ми много приятно , като ги видях заедно на видеото "
Мъжът : " Не забравяйте , те вече не са  18-19 годишни , годините препускат , иска им се нещо постоянно, наоколо всички са женени, Толга се ожени , Киво се ожени "
Блондинка : " Нима е лошо всеки да ходи заедно със своята половинка ? Погледнете Каванч , как прекрасно изглеждаха на церемонията , погледнете каква снимка , и само Чаатай стой сам , а трябваше и той да има момиче ..."

# 355

ПП шегувам се, но според мен и този път се вдига много шум за нищо. Бенсу може да казва, че не знае дали имат връзка, но ако е така ще се радва за тях.

Маргарелоууу мИлиционера изби рибата с тая кака  даже и лелка  ма май няма 40 нали?  Mr. Green

а ти изби рибата с Дуда  rotfImao rotfImao  а той къвто се е  загръглил може да им викаме Дунда и Дундьо  Mr. Green rotfImao rotfImbo

И аз това казвам Бенсуто  се е раздрънкала ама журналята са лисици и се е объркала .  Ако имат нещо дано да е само авантюра , да си задоволи мъжкия нагон и да я разкара  #2gunfire

Диана Сакън бе мила    да не мислим най - лошото . Нема да  живей с нея!   Кво да кайм за  Хазал , която я придружава АлитУ  ooooh!    За  жената на Киво , брадатия на Бенсуто   . Керо и Серо ма те си приличат  да са в реала  Joy

Ох трябва ми успокоително   ooooh!  тия какви ги бръщолеват  каква женитба    #2gunfire #2gunfire  Какво като бил сам на наградите   . По - добре сам от колкото със  Monkey        

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 19:24 от femmi2

# 356
"Кой е този Кудрет? "

Ма на кой му пука  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

слуховете са , че  ще е този - Угур Юджел .

# 357

Цитат
Чагатай молодой свободный парень в сексуально активном возрасте, большое количество времени на настоящий момент проводит с командой сериала "Внутри"

hahaha Joy    ся разбрахте ли  що  е с Дуда

# 358
  • Варненска клюкарка
Ще дойде истинската която Ча ще покаже пред всички и няма да го е срам да я хване за ръка. И не е тръгнал да се жени, тез журналя са за трепене #Cussing out Хората които дават за пример са на по 34-35 години, Ча е на 26 има много време пред него. А трябва да си има някоя, че обратното е по-неприемливо. Но много хора не правят разлика между любов и секс и от там между любовна връзка и някакви отворени не много обвързващи отношения. Времето ще покаже как е при Ча ....може би Whistling А той наистина изглежда много свеж.
Аз тези дни ви казах че тука има нещо, като я видях каката да се разпява с Илкнур. Ако има някой с който Ча наистина да е много близък, това е тя, още преди да се появи на хоризонта мъжът и (вече бивш) Енгин Peace

Много готин тука Heart Eyes

# 359
Не се стърпях да отбележа страхотно сако на Ръза  Peace

Ръза Коджаоглу отива  на премиерата на  филма на  Халит Ергенч и Туба Бююкюстюн "Червеният Истанбул "

Цитат
Чагатай молодой свободный парень в сексуально активном возрасте, большое количество времени на настоящий момент проводит с командой сериала "Внутри"

hahaha Joy    ся разбрахте ли  що  е с Дуда
Поне да използва активността по предназначение ,  за да отслабне   Mr. Green а не да ми се запият двамата  , и тя да стане Дунда  като него  Sick

Общи условия

Активация на акаунт