Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  Мерт се измъкна     . Скрои нещо  и пак Сарп ша опере пешкира   и айдее у ареста при  комисарката да си гукат  ooooh!

Девойката  фенка е симпатична .  Арас е казал някоя смешка  та се смеят .  Малка  е за  да флиртуват с нея .  

[
   Joy

не  е  толкова дИбел  

Мелек  ще измъкне  мафиозО

нова звиздЪ      

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 23:31 от femmi2

# 616
Оххххх Феми, скъсваш ме как ревностно пазиш Ча. Joy

# 617
 Наде  да става весело   Joy   Той си ми е  от любимите актьори  .  

Енгин ги е качил      

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 23:20 от femmi2

# 618
  • Пришълец
newsm78

Феми, ето ти още една, от която да го пазиш Mr. Green
Тази за която си писала нова звезда, не е ли Туба newsm78

# 619
  • Варненска клюкарка
И в цвят Mr. Green

Но като гледам, момичето е още малко, 17-18 годишно.... Не е в таргета на Ча tooth

# 620
  • Пришълец
Ако е с Дуда наистина, значи е занижил критериите за възраст Mr. Green, я как се облизва на горната снимка Mr. Green
Пък и е прегърнал само момичето, а Арас е протегнал ръка зад двамата Laughing

# 621
Ако е с Дуда наистина, значи е занижил критериите за възраст Mr. Green, я как се облизва на горната снимка Mr. Green
Пък и е прегърнал само момичето, а Арас е протегнал ръка зад двамата Laughing
Че той откакто го помня от години все така си се облизва Mr. Green като котарак преял с рибка. tooth
Мале, Shocked
Скрит текст:
чак сега изгледах трея на Сериния сериал, #Crazy вече ми е ясно защо, ще го излъчват в интернет. Mr. Green
Предвид излъчването им с Шезлонговата са си баш за такива продукции.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 19:40 от Neidjal

# 622
  • Варненска клюкарка
Наде изненадана ли си, аз не съм. А и смятам че на нея точно такава роля и отива, сега не виждам противоречие с визията и излъчването и Peace

По-скоро съм изненадана от изненадата на фенките и - все пак не я виждат за пръв път на екрана с мъж между краката и, та не ги разбирам. Особено пък съжаленията към Керем 33uu Като се сетя какво рипане беше покрай едни Меджезирски сцени в морето и че това не били героите а актьорите дето си изживявали любовта Joy  Пък и тогава тя пак си беше с Керо hahaha Сега какво с Мехмет Гюнсюр ли си изживява  любовта Mr. Green

ПП Забравих да кажа че тази  Туба Юнсал е много красива жена, само да не си показва много профила Laughing И някакво много секси излъчване има, поразгледах и инста. Освен че е красива е и интересна жена.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 08:49 от Беллора

# 623
Наде изненадана ли си, аз не съм. А и смятам че на нея точно такава роля и отива, сега не виждам противоречие с визията и излъчването и Peace

Скрит текст:

По-скоро съм изненадана от изненадата на фенките и - все пак не я виждат за пръв път на екрана с мъж между краката и, та не ги разбирам. Особено пък съжаленията към Керем 33uu Като се сетя какво рипане беше покрай едни Меджезирски сцени в морето и че това не били героите а актьорите дето си изживявали любовта Joy  Пък и тогава тя пак си беше с Керо hahaha Сега какво с Мехмет Гюнсюр ли си изживява  любовта Mr. Green

ПП Забравих да кажа че тази  Туба Юнсал е много красива жена, само да не си показва много профила Laughing И някакво много секси излъчване има, поразгледах и инста. Освен че е красива е и интересна жена.
Че то не е късно той да е следващата жертва. tooth
Мен пък тази Туба в Ичердето нещоооооо не ме впечатлява.

# 624
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
ПП Забравих да кажа че тази  Туба Юнсал е много красива жена, само да не си показва много профила Laughing И някакво много секси излъчване има, поразгледах и инста. Освен че е красива е и интересна жена.
Не съм и гледала нищо, никъде, само в Ичердето. Но пък там е изключително безизразна и изобщо не може да играе. Гласът и е стържещ и монотонен, никаква емоция не излиза. В понеделнишката серия, трябваше нещо да се разфучи, че й се провалят работите, тя крещя, ама толкова лишено от заряд, че ми идеше да я лупна по причоса белким се прояви някакво чувство. Twisted Evil Добре, че е интересно красива, иначе изобщо не би си заслужавало да се хаби лента за нея. Нещо като Каптана в женски вариант е. Peace

# 625
  На мен ми  е тамъм капитана като игра . В АФК  добре се справи  .     Те първа почва новото дизи и ще  видим как ще играе .

Туба Юнал има хубави очи

минахме на  диета с ядки  Joy  и е без Дуда   .  Мъжа е блогъра Онур , който писа за Дуйгуто

Цитат
Исполнительный продюсер сериала Внутри/Içerde Yamaç Okur заявил, что в настоящее время в компании Ay Yapim рассматривается возможность продления успешного сериала Внутри/Içerde на второй сезон, однако решение пока не принято

ще го разкатават  Ичардето  ooooh!  Ако убият    на края Сарп    продължението ша е без Ча или без Арас  .   Може и   да е с хепи енд  

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 00:25 от femmi2

# 626
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цитат
Исполнительный продюсер сериала Внутри/Içerde Yamaç Okur заявил, что в настоящее время в компании Ay Yapim рассматривается возможность продления успешного сериала Внутри/Içerde на второй сезон, однако решение пока не принято
  ще го разкатават  Ичардето  ooooh!  Ако убият    на края Сарп    продължението ша е без Ча или без Арас  .   Може и   да е с хепи енд 
ooooh! Защо бе  smile3511, защо все гледат да съсипят хубавото нещо, което имат! Аман!
То и в момента през серия-две вкарват нов герой, че да се завърти някакво действие, а си представям какво ще е при продължаване с втори сезон. Накрая ще се превърне в поредица, в която всяка серия си е сама за себе си и просто има няколко едни и същи главни герои. Досущ "Арка сокаклар" и други подобни. ooooh! ooooh! ooooh!
Язък!  Crossing Arms

# 627
  • Варненска клюкарка

Както казва Надето, същински рапон Joy Joy Joy

Фемооо те ядките едни  диетичнииии hahaha Само се залъгва с тях, после и ще си похапне- римерно ранна и късна вечеря..... Mr. Green

Помните ли преди време няколко пъти бях писала че изобщо не изключвам  възможността за продължение на Ичерде. АФК за същата телевизия е бил планиран пак за 39 епизода, а после Шоу са настояли за още серии. Даже в началото самият продуцент Аксой не е бил сигурен че иска продължение, но от телевизията го убедили (предполагам с нови по-изгодни условия, главно за цените на които купуват сериите)  И какво зацикляне имаше преди 39-та серия и как изведнъж се отпушиха нататък.... Та нищо чудно и Ичердето да продължи повече от първоначалните планове. Ох, дано не стане така Rolling Eyes

И един дъъълъг послепис  smile3503
Снощи забравих да кажа че много харесвам Мехмет Гюнсюр, но като им гледам разголените тела, сякаш идва доста дребен на фона на СС. Колко ли е висок newsm78
Забравих също така да кажа че след като го видях позициониран между краката и, че сега очаквам с нетърпение някоя сцена в която Серка ще е посадена в скута на някой от героите Mr. Green Като се сетя що глупости имаше изписани преди време за нещо такова и че не били героите, а Сериту и ЧачитУ си изживявали любовта..... Дефицити и вересии да искате smile3537 smile3555
Вчера погледах  как Киво и Тубата, по скоро героите им Джесур и Сюхан правят разни неща под душа.... или от там започнаха  Mr. Green И после как се бяха залепили в долната част на телата.... Да не вземете да си помислите че е заради режисьора и сценариста, при това познатите ни имена Али Билгин и Едже Йоренч.  newsm47 Тц Киво и Тубата изживяват любов нИмоЙ да е друго Mr. Green А помните ли колко халюцинации имаше навремето за ЧачитУ и СеритУ  smile3532 Някои даже още не могат за излязат от тях и  много се излагат hahaha
Ето подобното изпълнение написано и режисирано от споменатите по-горе имена Mr. Green
Скрит текст:

Сега не ми се търси видеото, ама много ми е гадно да го гледам с тази мокра брада Киво, като същински мокър плъх се засили към шията на Туба бррррр Sick
Не ми допада Туба, нито харесвам къси прически, но не мога да си изкривя душата и да не си кажа че на нея страшно и отива, много ми хареса тук Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 18:06 от Беллора

# 628
    Това за втория сезон още не  е сигурно  обмислят го  Peace

Шоу тв отдавна не са излъчвали хитов сериал   и се радват на Ичардето .

Чаатай се опари от ПЕ   и е възможно да не се съгласи за договор на  втори сезон  . 

Ако Ча и Арас се съгласят за нов сезон и първия свърши  без да убиват никой сигурно ще показват отношенията им като братя как ще се развият  . Може да измислят пак  да са къртици   и да ловят  бандити .    Романтика между Сармел  може да има повече .    Нови персонажи ще влязат .

философски мисли имало  на Сериния сериал .        Шезлонгова в кой ли скут ще попадне   Mr. Green

# 629
  • Варненска клюкарка
Феми то ПЕ си беше трети сезон, а не втори. А там работата за третия беше друга,  Ча имаше договор за два сериала и третия сезон се получи като втори сериал за Ча. Накратко същото лято след финала на втория сезон на АФК, който трябваше да е финален на сериала, Ча трябваше да започне снимки за комедия, но са решили да продължат с трети сезон, а не да се захващат с напълно нов проект, какъвто щеше да се явява комедията. Така договора на Ча с Фатих Аксой изтече защото непредвидения трети сезон се явяваше въпросния втори проект за Ча. Нататък знаете, още топъл от ПЕ, дори потенциален подсъдим го прилапа биг бос Peace

Тоя прошарения на снимката до Ча е онзи блогър Онур, който писа преди 2 седмици че Ча е с Дуйгу. Като гледам Ча си е нахилен и няма нищо против компанията му, даже може и да му е казал да пише още Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт