Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Варненска клюкарка
Стига бе, с това чело Shocked тъкмо някъде ми се види по-приемлива и и... оффф ooooh!

# 721
  Бързо ги измъкнаха  от панделата  и Сарп нема да тренира

Енгин се вее някъде  .  Като свърши Ичардето  и Ча   ша се покрие

# 722
  • Варненска клюкарка

Тази снимка рускините я изровили заради едното здрависване между Ча и Мехмет Гюнсюр, доаказват си нЕкакви неща и те не знаят какви точно hahaha  Аз пък виждам че тук Ча е в компанията на Диренч Аксой и мъжът и (всъщност към момента бъдещ)

Дианче кажи нещо за Ча и двуредните сака Mr. Green Аз ако почна нямам спиране, като го гледах тука ми идваше да я удуша любимата му стилистка hahaha

# 723
  • Пришълец
Стига бе, с това чело Shocked тъкмо някъде ми се види по-приемлива и и... оффф ooooh!
Свикнахме го челото Mr. Green

Леле, много зле ми е Ча на тая снимка ooooh!, от една страна костУма, от друга протезата...

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 16:43 от Маргарита Н.

# 724
Оф нИ знам намирисва ми на пиар   на заведението тая шумотевица  . Ако има втори сезон ни подгатвят , че Дуда можи да блеснИ  Mr. Green

Искат да докажат , че Гюнсюр се е здрависвал с бившия колега на Серка  и ся  снимат интимни сцени  Mr. Green

А това сако изобщо не е за Ча      ooooh!

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 17:28 от femmi2

# 725
  • Варненска клюкарка

Щеше да е пиар ако бяха замесени главните актьори, все пак те привличат публиката- натъртват на схемата  любов в сериала, любов в реала, вай какъв сериал, почвайте да халюцинирате.... hahaha А Дуда по-скоро става за антиреклама Mr. Green

ПП Марги, не е чак толкова протезиран тука, но кУстУма и прическата на път ми стигат да го дялкам до утре.... Mr. Green

# 726
 Знайте лафа лоша реклама няма . Така беше с Меджезира  избутаха го  Sick     Нямя как да си напраят пиар с главните щото Бенсуто   има севгили . Дуда ,   която и без тва никой не я знай  и ся всички я разбраха.    Ча е редовен  там и  са се сдушили за купон .

не  гледам Керо ама и той нещо издишал с рейтинга  пишат в темата

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 19:14 от femmi2

# 727
Само тая кака днес не съм я слагала ..... кани ни да гледаме Вътре  Heart Eyes

от женския каст тя е моята любимка  Peace

А това сако изобщо не е за Ча      ooooh!
.... кажи нещо за Ча и двуредните сака Mr. Green Аз ако почна нямам спиране, като го гледах тука ми идваше да я удуша любимата му стилистка hahaha

като не ви харесва сакото веднага  слагам на Профи любимото яке  hahaha hahaha hahaha как беше   "само две дизита и един филм "

Той и на келебеците беше с двуредно сако .

забелязах , че и Киво беше друреден на церемонията на Мъж на годината  newsm78

ще публикувам общоприети правила ....изводите всеки сам да си ги прави  Peace
Скрит текст:
" В тъмните костюми от тясно, дискретно райе ще изглеждате по-стройни. Светлите цветове, едрото райе и каре ще ви придава повече визуален обем. "

" Пълните мъже е най добре да не носят двуредни сака с широки рамене. Това привлича вниманието към недостатъците на фигурата. "

За мен сакото скъсява допълнително краката на Чаатай . Каретата и цветовете му изобщо го състаряват .
Най-стилно облечените мъже са британците  Peace

В туитър няколко пъти изпращаха снимки на Илкнур  с Дейвид Бекъм - мъж с много стил

Даниел Крейг  Heart Eyes

мантото на Том Форд е двуредно , но е черно и му седи уникално  Peace

напоследък съм силно привлечена от спортния стил на обличане на Филип Плейн ....модерен , млад , спортно-елегантен

футболистите на Рома облечени с негови костюми

# 728
 Много  му отиват кожени якета на Ча  но с това от Делибала нещо ни ми аресва . Износено ли е какво е но да го сменя .    Делибалското може  да му е удобно и да си го харесва .  Май и в репортажи   съм го виждала с тва яке .

# 729
  • Варненска клюкарка
А, точно липсата на талия, широкия ханш и допълнително подчертаващото ги двуредното карирано сако ми избодоха очите Peace За прическата на път вече казах, липсваше му само една лула и картинката щеше да е пълна hahaha
За мен най-стилно си остава  класическо вталено тъмно сако, а на него такова му стои отлично Peace

# 730
  • Пришълец
Износено ли е какво е но да го сменя .   Но  него  Делибалското може  да му е удобно и да си го харесва .  
Ох Mr. Green Joy, всичко забелязвате.
Това т.нар. любимо яке аз съм го виждала единствено в Делибала. Явно друг път не съм отделила нужното внимание  Mr. Green
На Ча най-добре му стои класически костюм, страОтен е Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 18:43 от Маргарита Н.

# 731
  • Варненска клюкарка
Новата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=969834;topicrefid=19

Пускам я сега че не знам после ако вземете да коментирате Ичерде, дали ще съм на линия.....

Не съм променяла нищо освен номера и шапката, за която благодаря на Профчето. Ако утре имам настроение, може да я пипна тук там.....

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 18:50 от Беллора

# 732
Тук много ми харесва  Peace

страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 18:55 от diana72

# 733
  • Варненска клюкарка
Тук много ми харесва  Peace

страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Маргиииииии Hug не гледаш Ичерде внимателно  Naughty Naughty Naughty
Тук якето си го е намъкнал т.е Илкнур му го е намъкнала  отдолу....нова мода , честно за първи път я виждам , но човек винаги има какво ново да види -дали полезно -дали не  Mr. Green

Оо да Heart Eyes Peace Даже подобна на първата снимка е с постоянно присъствие на първа страница на темата Peace

# 734
  • Пришълец
Диде, аз само по снимки и разсъждения Laughing, даже преди няколко седмици много се смях на това наслагване Joy, ясно, говорим за същото яке.
Много е хубав на тази от фотосесията Heart Eyes, и в тяло е тамън Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт