В момента чета...51

• 67 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Възползвах се от промоцията на озон и си поръчах книга, която някой скоро коментира и препоръча - "Мъжът от Константинопол" на Жозе Родригеш Душ Сантош.

gargamela я препоръча и аз я взех  Laughing
Очаквам да ми хареса. Само да изплувам от "Удавниците". Всъщност може и да я почна паралелно, че ми се чете.

Миж, мерси за темата  Grinning

И аз в темата ... мерси. newsm18
За Мъжът от Константинопол и аз чух, че е хубава. И даже е наредена за четене ... но след изплуването от дълбините ... и аз.
Освен това, четох, че има втора част, а аз мразя да чакам вторите, третите и пр. части на хубави книги ... така че, като се появи и тя - частта.

# 16
  • София
Благодаря за новата тема, Миж  bouquet

Аз чета ето това:
Скрит текст:

# 17
Благодаря за новата тема
само ззапис за сега ,че да не ви изпусна

# 18
  • София
Благодаря за новата тема  Hug

Още съм на Свобода на Франзен. Не мисля, че ще ми стане любим автор.

# 19
Аз нямам представа как са тиражите по принцип, но мисля, че 10 000 броя за 2 месеца е добро постижение.
10 000 броя за български автор, и то за два месеца, е почти в сферата на фантастиката. Simple Smile Не че не се случва, ама е рядкост.

# 20
Привет от мен, отдавна не съм се включвала.

Да се запиша с един Анте Томич и "Какво е мъж без мустаци?'". Много симпатична и балканска  и забавна. 

Започнах една попрехвалена "Орисници и фурии". Прочетох 26 страници и зарязах. Има много звезди в ГР, добри отзиви и толкоз. Отдавна не бях оставяла книга така бързо...

Интересно ми е мнението ви за "Стопанката на господ" , малко съм скептично настроена.

# 21
  • Mostly in my mind
Света сте изписали Sunglasses
Благодаря за новата тема bouquet

# 22
  • Belgium
10 000 за 2 месеца го казва тя  Wink Със същия успех може да каже и 50 000. И хората да ѝ повярват.

Нека се рекламира както умее жената. Не ми пречи, просто не е нито талант, нито явление дори в българската литература.

Лоти, кажи за "Орисници и фурии", че все я отбутвам. Толкова ли е зле?

# 23
Елементарно ми започна,
Скрит текст:
"... Тя беше руса и слаба със зелен бански.... Той беше висок и сияещ....

После една  лаишки описана любовна сцена, и тя като за ... хм... американци. 

Бях си обещала да прочета поне 50 странички, да и дам шанс ... Но реших, че няма да си я причинявам нататък. Много, ама много рядко ми се случва да оставям книга, но ей на имало и такива.

# 24
Благодаря за новата тема Мижжж!  bouquet
Ще се запиша с току-що прочетената от мен "Моля те погрижи се за мама" на Кюн-Сук Шин,корейка.
За мен беше тежко да прочета тази книга,може би поради факта,че съм от тези ,които вече нямат шанс да направят нещо за майка си.
 Cry
Иначе мисля,че това е история,която може да даде на всеки по нещо-от чувството за вина,че приемаме майките си за даденост,до чувството ,че не приемаш такава  убийствена за самата жена  отдаденост към децата и въобще към семейството.
История,която всеки може да прочете,като своята лична история,но през очите на страничен наблюдател.

# 25

Но пък ми стана интересно какви са продажбите на другите балкански автори извън Балканите. И какъв им е маркетинга сравнен с този на нашите автори, ако изобщо има такъв за нашите.
Ето това и на мен ми е интересно.
Лу?

# 26
  • София
Хайде и аз, да ви следя.   Peace

# 27
Миж, благодаря за темата  bouquet

И аз се пренасям от старата с три книги - "Ние, удавниците", "Да защитаваш Джейкъб" и "The Magic of Reality" на Докинс. Първите две са ми интересни, а третата е цяло съкровище  Heart Eyes

# 28
Благодаря за темата!

# 29
Записвам се да не ви изпусна, благодаря за темата!

И моят списък расте главоломно откакто ви следя.

Приключих "Момичето от влака" и започнах "Безкрайният план" на любимата ми Исабел Алиенде.

Паралелно на четеца чета "На изток - в рая" на Изабела Шопова, ама по-скоро съм я зарязала сега докато привърша Алиенде.

Харесвам "Игрите на глада" и си обелязвам "Червен изгрев", но ще я потърся на английски щом бг вариантът е кофти.

Общи условия

Активация на акаунт