В момента чета...51

• 67 757
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Съгласна съм с Лу, че в един момент се получава определено засищане с Кейт Мортън, наистина пише по шаблон. Но съм съгласна и с Kosty, че пише хубаво, на мен нейният начин на писане продължава да ми е приятен и с удоволствие ще прочета и следваща нейна книга  Wink

Успоредно със "Свобода" на Франзен, от която си взимам от време на време творчески почивки, започнах "Под сянката на свещеното дърво" на Вади Ратнер.

# 361
  • Belgium

Ако  Лу спомене за книгата "Аркадия", която си я купила, естествено. когато му дойде времето да я прочете, много ще съм благодарна newsm20. По Коледа я мярнах и не си я купих. Дали да съжалявам. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

ябълка, ще споделя за "Аркадия" непременно  Laughing Само да стигна до нея. Всъщност и аз все я подминавах и накрая ми я подариха. Звучи интересно, да видим.

# 362
Дааа, и на мен начинът и на разказване ми харесва страшно много, затова си мисля, че никога няма да ми омръзне Grinning

Четейки Любов, лично за себе си установявам, че не съм вярваща, както си мислех, а по-скоро суфист Grinning Точно такива са и моите разсъждения и отношение във връзка с религията.

# 363
Преди много харесвах Кейт Мортън, но вече някак ѝ се наситих. Пише по шаблон и структурата на всичките ѝ книги е еднаква. Дори не си спомням в коя за какво ставаше дума, а по принцип помня много. The Lake House ми е 2 звезди, до средата беше адски отегчителна.
Точно !
Също като Даниел Стийл . Tired

# 364
Препоръчайте ми някаква книга, в емоционална дупка съм...

# 365
  • Scotland
Приключих "Different Class" на Дж.Харис. Разкошна и оставам на мнението,че е по-хубава от "Gentlemen and Players". Бях решила да продължа с третата от шоколадовата серия,но се спрях малко на Чомски и 'Who rules the world?'

# 366
Kosty, аз четох Изплъзване от времето преди 7 месеца. Мисля, че е време да и дам втори шанс. Разбира се, ще си правя стабилна почивка от книгите и. Силно се надявам да не се получи като с Гришам - Фирмата много ми хареса, Кралят на исковете започна обещаващо, но от средата нататък ставаше все по-зле и по-зле. От тогава не съм посягала съм него и все още не смея.

# 367
Чета "Гордост и Предразсъдъци". Признавам, че не съм я чела досега. Гледала съм екранизациите по романа, харесаха ми и реших, че е крайно време да прочета и самата книга. Минала съм 10 глави, но се чете бързо, увлече ме.
Смятам да прочета и други книги от Джейн Остин.

# 368
Препоръчайте ми някаква книга, в емоционална дупка съм...

Аз така прочетох Икигай ... но тя е по-скоро нехудожествена литература.

# 369

Ако  Лу спомене за книгата "Аркадия", която си я купила, естествено. когато му дойде времето да я прочете, много ще съм благодарна newsm20. По Коледа я мярнах и не си я купих. Дали да съжалявам. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

ябълка, ще споделя за "Аркадия" непременно  Laughing Само да стигна до нея. Всъщност и аз все я подминавах и накрая ми я подариха. Звучи интересно, да видим.

Лу, и аз искам отзив за Аркадия ... че много ми боде очите по книжарниците ... направо съм напът да си я купя.

# 370
Приключих Чистота - тази книга е световъртеж и, като затвориш послендата страница, въздъхваш с облекчение, че Земята продължава да се върти, но вече "само на теория" ... а не пред очите ти.

# 371
Започнах "Нощният цирк". Още съм в началото, но книгата определено ме грабна още с първата страница.

Книгите от шоколадовата серия на Джоан Харис свързани ли са помежду си? Заредила съм си втора и трета книга, но "Шоколад" я четох преди доста години. Забравила съм подробностите и се чудя дали е необходимо да си я припомня.

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 10:34 от ston

# 372
Здравейте

Включвам се да кажа , че си чета Марсианецът и си се забавлявам доста Laughing Laughing
Уникално , готина забавна книжка
На половината и съ Laughing , но ми остава време за четене само вечер , така че ще имам още  време да и се насладя Crazy Crazy

# 373
  • София
Започнах Аркадия на И. Пиърс. Засега е приятна.
Иначе приключих миналата седмица с книгите на Ричард Файнман - " Сигурно се шегувате г-н Файнман" и "Смисълът на всичко това". Много образователна литература, но не по физика, а за чисто човешкото, за живота и смисълът му. За израстването на детето в гении. Simple Smile Очарована съм, четете. Няма да се разочаровате.

# 374
  • Пловдив
Аз започнах Лисицата. Грабна ме още от първата страница. Стилът е като на най-добрите световни автори, много ми харесва. Интересна история, надявам се до края да остане така интригуваща.

Общи условия

Активация на акаунт