Януарчета засмени се местят те в Родени!

• 44 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Днес излязоха резултатите от микробиологията на акото. Няма бактерия. Единственото ми обяснение вече е ваксината  #Cussing out.

# 676
  • NE
Cruella И нашето ако се бъгна яко. Днес се пооправи.
Намерихме нашата раничка. Страшно съм доволна. Heart Eyes

# 677
Ина мамолог няма да помогне. Знам , че трябва гинеколог или акушерка. Пробвак пак с ударни дози Лецитин и после не го спирай , а продължи с по капсула от 1200г на ден. Препоръчвам ти на всеки 2-3 часа след кърменето под горещ душ и с помпа , а после с ръка масажираш даже да боли от края на гърдата към зърното и от горе и отдолу, а после изцеждаш под горещата вода. Докато не видиш да изкачат белите топченца запушващи каналчетата не спираш.
Защото и дори да ти изпишат антибиотик пак трябва това да направиш. Другия вариант е да ти пробият гърдата , ако има гной да изтече. Това е много краен вариант

# 678
  • NE
Аз така се борих с един дълбок блистер. Накрая след всички процедури нямаше никаква промяна и се наложи да пробия с една игличка. Не ме боля, но ми помогна с напрежението. После яко цедене и след няколко дни се оправих. Бебето беше захапало непраяилно и оттам се появи проблема.

# 679
Благодаря, момичета, но за щастие успях да се справя с проблема, но за всеки случай отидох при препоръчан хирург, който след прегледа констатира, че нямам запушване или киста, а малко уголемен лимфен възел. Няма да спирам лецитина още седмица за всеки случай. Не мога да разбера обаче къде бъркам и защо се получава така.  newsm78
Вие каква козметика ползвате? Аз мазах досега с Мустела, но сякаш вече не й е достатъчно хидратиращо. Много ми хвалят Адерма, но като погледна състава и се разубеждавам.

# 680
Благодаря за отговорите! Заключението ми е че бебо играе със същите неща, но нека се поправя. Играем, защото постоянно иска компания и закачки.Поръчах люлка.. да се надявам, че ще стои в нея.
Храненето ни една идея се подобри. Направи ми вчеачтление, че си чеше венците на биберона на шишето  newsm78 , но тъй като ни отложиха прегледа още не съм говорила с педиатъра.
Пробвах със силиконовите, както ме посъветвахте но беше провал. Въобще не поиска да яде с тях и истерията беше голяма....затова си продължаваме с цеденето.

# 681
  • NE
Candy Вече е голям и си е свикнал с определения тип хранене. Много е изморително, но се води по бебето.

Моя хубустник вчера се опита да се избута и да се измъкне от шезлонга.

# 682
Кенди, и аз цедя, два месеца и повече вече  Crazy Ама като че ли свикнах вече и си имаме режим - на 3 часа храня, а и знам всеки път колко е изяла. Беше ми ного кофти в началото, а сега съм ОК с това. Каквото-такова, важното е да са нахранени и щастливи бебоците  Heart Eyes
Ние от около седмица имаме акт. гимнастика и на дребната ѝ е много интересно, особено една дрънкаща играчка с топчета вътре - само я побутва и ѝ се радва  Laughing Като се умори, заспива си на нея.
А шезлонгът ни е верен спътник от първата седмица почти, ама нашият е с вибрация и може би и това я успокояваше донякъде.

# 683
Със сигурност съм закъсняла със шезлонга/люлката и гимнастиката... яд ме е, че съм купила доста излишни неща, но не и това  Crossing Arms
Много исках да вземем 4moms mamaroo но в последствие се отказах тъй като може би след месец/ два бебо ще е голям да стои вътре а цената му е по висока от нормална люлка, спрях се на люлка от мамас и папас. Вие от къде пазарите неща за бебетата ако не е тайна?

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 18:15 от Candy Mama

# 684
В последно време пазарувам от Olx просто цените са неаравними и почти не са използвани нещата

# 685
  • NE
Аз купувам от amazon.co.uk, amazon.de и amazon.fr Дебна нещата и сравнявам с бг цени. Шезлонга го намерих за около 60 лв., докато тук са по 120 лв., но аз много дебна.
Последно купих комплект с гризалки Sophie жирафа за 15€ от френския Амазон, докато тук са 66 лв.

# 686
Аз пазарувам от английския Амазон, от Mothercare, mamas and papas и next. Засега най-добри като цени да mothercare. За разлика от БГ магазина им!

# 687
Здравейте мамчета,моя Ники пуска лиги и дъвче всичко каквото намери.Чудя се дали не са зъбки вече.въпреки че е рано.Вашите бебчета имат ли такива симптоми?

# 688
  • NE
Време е за лигавниците. Първите симптоми са тези, но до първите зъбчета може да минат месеци.
Големият още вади зъби. Последните и тъкмо като приключим с неговите зъбни драми ще започнат на бебето. ooooh!

# 689
Аз също пазаря от UK, главно от mothercare, next и mamasandpapas.Много съм доволна, особено от дрешките.Със сигурност всичко е на по-добра цена и качество!

Общи условия

Активация на акаунт