"Ние, нашите и вашите"

• 60 085
  • 350
  •   1
Отговори
# 90

Аз, без да съм дете, много обичам да гледам филми с/за деца, училищни, семейни. Предпочитам ги пред мутренска, политическа и под. тематика.
И аз така.

# 91
  • Луната ни пази
По какво преподаваш, Shagya?
География. Тази учебна година се боря с шести и дванадесети клас 😊

# 92
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
.....а Иво /средният/ е по- зле и от него. Като прибавим и говорният "ефект" ситуацията е... зле.

Вчера попаднах на това:

https://vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/toj-e-samo-na-14-g.-a-vec … na-aktior-6066610

Ееее, не е лошо да се развива младежът, но докато е време да си оправи дикцията,
че има реална възможност НАТФИЗ да "произведе" поредния фъфлещ актьор.  Mr. Green
Не коментирам дали е талантлив или не, просто нищо не разбирам от това, което казва.....
А  сериалчето е отморяващо .... само дето Еленка ми лази по нервите..... ooooh!

# 93
  • Има много детски смях.
А кое е това училище, че пък и елитно, в което шестокласниците всеки ден имат рисуване?  Laughing Защото не останах с впечатлението, че е някое с приложна насоченост...  Rolling Eyes

# 94
  • Пловдив
И в часа говорят за моето семейство... Crazy Това го правят в ДГ или първи клас!

# 95
  • Луната ни пази
Ех, бе хора... под всеки вол теленце търсите. Първо, темата беше нужна за сценария. Второ, всеки учител, когато влиза при нови ученици, още повече като класен, го прави под една или друга форма. И трето, часовете по ИИ в 6ти клас в средностатистическо училище са два пъти седмично. Един ден, в който имат час на класа и ето, три дни в седмицата е с тях. Никъде не е показано, че всеки ден има час с тях.

# 96
В това горнобанското НУКК не са ли с художествена насоченост, там може да имат рисуване по-често Simple Smile? Не съм запозната много, но може да са го ползвали за "прототип".

# 97
  • София
Харесва ми сериалчето, забавно е, приятно. Единственото което ме дразни е тъщата. Не обичам такива егоисти.

# 98
В това горнобанското НУКК не са ли с художествена насоченост, там може да имат рисуване по-често Simple Smile? Не съм запозната много, но може да са го ползвали за "прототип".
Да, точно така е.
Иначе училището е квартално. Laughing

# 99
Денси, кое у-ще имаш предвид? Аз нашия парк познах в първата серия Grinning

# 100
Денси, кое у-ще имаш предвид? Аз нашия парк познах в първата серия Grinning
66-то е

# 101
  • София
В такъв тип сериал не мисля, че е нужно да се издребнява за такива факти.
То беше абсурдно и от черквата да се появят директно в новата къща с куфарите, но както и да е Laughing

66-то не беше ли в Овча купел? Не че е далече от Горна Баня де Laughing, но мислех, че изцяло там снимат.

# 102

66-то не беше ли в Овча купел? Не че е далече от Горна Баня де Laughing, но мислех, че изцяло там снимат.
Да, в Овча купел е 66то. Simple Smile

# 103
Не снимат в Горна баня, а в Овча купел изцяло.

# 104
Не е лошо филмче, неангажиращо, майтапчийско, харесва ми. Децата са много сладки и по-добре си играят ролите от Елена Петрова.

Фикусите играят по- добре от нея  #2gunfire Толкова ли пък нямаше друга, все драма  и шепот при нея, и в час, и в леглото говорът и еднакъв

Общи условия

Активация на акаунт