Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ако някой е пускал талончета в Пикадили - печеливши

Не помня дали писах в тази тема, но ако имате точки от Пикадили клуб, сега му е времето да ги замените. От 1 март изгарят.

Вчера взех двете чаши от Фантастико в Гео Милев. Бяха наясно, че има допълнителни награди. Дори не търсиха таблета, а само си записаха кода в един списък.

А как става това заменяне?  newsm78

Има брошура със стоки. Вижда се някъде долу, под печелившите. Ако намериш в магазина (от големите магазини, а не Дейли) това, което си харесала, отиваш на касата с продукта и картата. В началото на месеца имаше от всичко. Не знам как е в момента, защото аз замених точките и спрях да се интересувам.

# 586
# 587
От 1ви март стартира игра на Софиямел с 2000 награди...от Билла си купих опаковка, която е с промо стикер с код за регистриране и в моменто на промоция - 0.99лв.
Най-накрая игра с нещо, което така или иначе купувам постоянно 😀

# 588
То иначе да купуваш нещо само заради играта (ако не е някаква голяма награда) няма голям смисъл.
http://www.sofiamel.bg/

# 589
От 1ви март стартира игра на Софиямел с 2000 награди...от Билла си купих опаковка, която е с промо стикер с код за регистриране и в моменто на промоция - 0.99лв.
Това за кой град се отнася, че в нашата Билла няма такова нещо?

# 590
  • на североизток от Рая
 Благодаря, че споделяте!  Hug

Това брашно ползваме в нас, ще купя.

А Туикс и днес не открих. В този наш град ще го пуснат едва като свърши играта.

# 591

След безумните им условия в предната игра, сега поне читаво изглеждат нещата  Twisted Evil

# 592
Благодаря за отговорите - утре ще отида да видя какво става  Simple Smile
Ако искаш, им се обади (0893 434 114), да не се разкарваш напразно, макар че щом има забавяне, вероятно си е в офиса им наградата. Но пък точно утре може да тръгнат да я носят, а ти в същото време да идеш в офиса и така да се получи разминаване (случи ми се веднъж Joy). На мен са ми наблизо и затова обикновено направо ходя да им досаждам. Laughing
Благодаря, но трябва да ги питам и за козметиката от Лумс - видях, че някой вече се е похвалил с получена награда, а моята я няма - може да е при тях  Simple Smile Аз и без това ще отида следобеда - ще им дам шанс да ми донесат нещата  Laughing
Играта на София Мел ми харесва - използваме от тяхното брашно. Нещо не мога да видя наградите, а и тези, които виждам, изглеждат някак странно - 200 хлебопекарни, 200 миксера, 200 форми за печене?!  Shocked Някак си неравностойни ми изглеждат хлебопекарната и формата за печене - да няма грешка??

# 593
  • София
Във Фантастико има София мел с код, има и промоционален Lays.

# 594
Здравейте,някой от Дупница да знае къде има промо twix
Няма. Само в Брезите ми е надеждата, но не съм ходила там. Днес и в Благоевград търсих - няма. Тоя туикс е по-издирван и от престъпник. Whistling

# 595
А къде е промо кода,че и аз си взех един пакет,но не виждам кода?!

# 596
  • София
А къде е промо кода,че и аз си взех един пакет,но не виждам кода?!

Отгоре върху пакета е, трябва да се изтрие.

# 597
  • София
И аз спечелих от тестовете на Veroval. Simple Smile
Туиксове не мога да намеря.
Ето една игра на lagarone https://newme.lagarone.eu/awards.aspx

# 598
  • София
И аз спечелих от тестовете на Veroval. Simple Smile
Туиксове не мога да намеря.
Ето една игра на lagarone https://newme.lagarone.eu/awards.aspx

Голяма занимавка тази игра, не е за мен.  hahaha

# 599
Не разбрах, дали трябва да изпълняваме лично рецептите и да качим след това тяхна снимка, защото в правилата пише или това или да се сподели клип в youtube?

Общи условия

Активация на акаунт