Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,някой от Дупница да знае къде има промо twix

# 571
  • Телиш/Плевен
На мен не ми се пие бира точно сега, но ММ не отказва, а и аз ще се „жертвам“ за един-два кода. Само че още не намирам никъде от промоционалната Стела Артоа. Sad
В играта с посланията се включих буквално в последния възможен момент, защото никакво послание не ми хрумваше преди това, но нямам имейл, съответно не съм спечелила. Много са им красиви чашите, да. Heart Eyes Впрочем, не помня кой сподели за тази игра с посланията, аз видях поста, но забравих да отговоря навреме и едва сега се сещам, та ако чете още темата - благодаря, че се е сетил за мен, наистина много обичам чаши, особено тези. Heart Eyes

# 572
Промоционалната Стела различава ли се по нещо? Видях плакат на едно малко магазинче до нас, питах продавачката и тя ми каза, че свършила. Обаче в друг магазин до нас има много и гледах, гледах не видях да пише нищо за играта и не взех.

Ииии да се похваля с тениска на Dove.  Heart Eyes Mnogo се зарадвах. Чакам утре чипса.

# 573
  • Телиш/Плевен
Би трябвало да се различава. newsm78 Нали уж под етикета бил кодът, значи на самия етикет би трябвало да има информация за играта. Така си мисля, де. Ако някой има снимка, ще се радвам да сподели. Hug

# 574
Промоционалната Стела различава ли се по нещо? Видях плакат на едно малко магазинче до нас, питах продавачката и тя ми каза, че свършила. Обаче в друг магазин до нас има много и гледах, гледах не видях да пише нищо за играта и не взех.

Ииии да се похваля с тениска на Dove.  Heart Eyes Mnogo се зарадвах. Чакам утре чипса.
На задния етикет трабва да пише за играта. Под него трабва да е кода. Вижте в условията на играта.

# 575
Тип Топ ли разнасят бокалите? Във фейса са писали, че пристигат до 2 седмици, вече мисля да отида да си го потърся.

# 576
  • Телиш/Плевен
Тип Топ ли разнасят бокалите? Във фейса са писали, че пристигат до 2 седмици, вече мисля да отида да си го потърся.
Миналата година те разнасяха наградите, вероятно и сега е същото. А и щом има забавяне, съм готова да се обзаложа, че точно те са куриерите. Laughing
Което ми напомня, че май и аз трябва да ги посетя. newsm78 Имам за получаване едни чаши и кенчета от Старопрамен и уж трябваше до месец да са при мен (спечелени са около Нова година), та им писах да попитам какво става. Отговориха, че имало забавяне от страна на куриерите (не уточниха кои са), но до средата на седмицата съм щяла да си получа наградата. Хубаво, но седмицата свърши... Rolling Eyes Почти убедена съм, че са в офиса на Тип-Топ, освен идните дни да ги навестя и да си взема пратката. Twisted Evil

# 577
От играта с посланията Тип Топ ги разнасят.

# 578
# 579
Благодаря за отговорите - утре ще отида да видя какво става  Simple Smile

# 580
Имате ли представа кои са участващите магазини в играта на кока кола? Гледах условията, там пише че мога да заменя качка за кжла в обозначените обекти, но нищо повече.А обозначинш обекти все не намирам около мен.

# 581
  • Телиш/Плевен
Благодаря за отговорите - утре ще отида да видя какво става  Simple Smile
Ако искаш, им се обади (0893 434 114), да не се разкарваш напразно, макар че щом има забавяне, вероятно си е в офиса им наградата. Но пък точно утре може да тръгнат да я носят, а ти в същото време да идеш в офиса и така да се получи разминаване (случи ми се веднъж Joy). На мен са ми наблизо и затова обикновено направо ходя да им досаждам. Laughing

# 582
Аз взех стела артоа от кауфланд -кен.
Според мен не се различава от другите само отстрани с малки букви пише за промоцията ,а кода е под езичето

# 583
  • София
Ако някой е пускал талончета в Пикадили - печеливши

Не помня дали писах в тази тема, но ако имате точки от Пикадили клуб, сега му е времето да ги замените. От 1 март изгарят.

Вчера взех двете чаши от Фантастико в Гео Милев. Бяха наясно, че има допълнителни награди. Дори не търсиха таблета, а само си записаха кода в един списък.

# 584
  • София
Ако някой е пускал талончета в Пикадили - печеливши

Не помня дали писах в тази тема, но ако имате точки от Пикадили клуб, сега му е времето да ги замените. От 1 март изгарят.

Вчера взех двете чаши от Фантастико в Гео Милев. Бяха наясно, че има допълнителни награди. Дори не търсиха таблета, а само си записаха кода в един списък.

А как става това заменяне?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт