Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 328
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Някой да си е получил наградата от Ариана от тегленето през първата седмица?

Ние още не сме ги получили! Чакаме ги!

# 346
Може ли да копирате имената от Калиакра?

# 347
  • София
Честито на всички спечелили bouquet.Чудя се дали съм аз в списъка на лукчетата-не открих потребител denyel, а аз съм denyil.Възможно е да е друг спечелил, моля за съвет как да разбера! Hug

Вие сте, да. Извиняваме се за грешката. Коригирана е.
В случая томболата е изтеглена от организатора "Лукчета" по класическия метод с надписани листчета с имената на участниците и съответно при преписа на ника явно е допусната печатна грешка.

Използвам случая и да ви споделя, че обикновено аз се грижа за игрите във форума и при всякакви възникнали проблеми, въпроси или нещо друго, можете да ми пишете и на ЛС, за да реагирам по-бързо  Hug

# 348
  • Телиш/Плевен
denyil, честито! Heart Eyes Hug

AniMM, виждаш ли ги така?

# 349
Честито на всички печеливши, мен все още никъде ме няма, мрън, мрън, мрън, поне туикс да намеря

Ето печелившите от калиакра;

писали сме заедно с Лалето  Hug

# 350
Да видях ги благодаря!Няма ме а толкова ми харесва сервиза😟

# 351
  • София
Да видях ги благодаря!Няма ме а толкова ми харесва сервиза😟

А дали участваме в следващото теглене?

# 352
Честито на всички спечелили bouquet.Чудя се дали съм аз в списъка на лукчетата-не открих потребител denyel, а аз съм denyil.Възможно е да е друг спечелил, моля за съвет как да разбера! Hug

Вие сте, да. Извиняваме се за грешката. Коригирана е.
В случая томболата е изтеглена от организатора "Лукчета" по класическия метод с надписани листчета с имената на участниците и съответно при преписа на ника явно е допусната печатна грешка.

Използвам случая и да ви споделя, че обикновено аз се грижа за игрите във форума и при всякакви възникнали проблеми, въпроси или нещо друго, можете да ми пишете и на ЛС, за да реагирам по-бързо  Hug
Огромно благодаря ! bouquet Hug

# 353
Честито на всички, спечелили нещо Simple Smile Simple Smile Simple SmileПознат ли Ви е този номер 0893 37 37 25, звъня, но докато вдигна спря да звъни, а като го набера ми казва Обаждането не може да бъде осъществено.

# 354
Бяла карта са се активизирали, но ми звъняха от друг номер. И аз първоначално не можах да вдигна и не можеше да се набере, но после ми звъннаха пак. Дано при вас да е друг. Simple Smile

# 355
поствай номера , за да игнорираме.

# 356
Много се изненадах като видях, че печеля от Лукчетата.
Радвам се, това е първата ми награда за тази година. Честито на всички.

# 357
поствай номера , за да игнорираме.
0875347631 - от Бяла карта

Честито на печелившите от форума!

# 358
Ето ги и спечелилите от Линд; мен ме няма, но видях познати - честито!

http://lindt.bg/fen-klub-lindt/i-lindor-you

# 359
  • добрич
Ех, че хубаво - и аз съм с награда от лукчетата. Тъкмо идвах да се оплаквам, че пак ме няма в Ариана и в други игри  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт