Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 198
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Телиш/Плевен
Честито на печелившите от Лукчета, видях няколко познати имена и много се радвам за тях! Heart Eyes Hug

# 331
  • София
Таня, нашите дойдоха за 2-3 дена. И вашите ще дойдат. Пиши им във ФБ , ако се притесняваш.

Благодаря! Стават ли за нещо? Ако си заслужават, да питам. Явно нашите ги опитват съседите.  Grinning

# 332
Някой да си е получил наградата от Ариана от тегленето през първата седмица?

# 333
  • sofia
Супер много се радвам от наградата на Лукчета, харесвам и бонбоните и чайовете - Страхотно ми тръгва седмицата  Wink

# 334
  • Под Слънцето
Таня, нашите дойдоха за 2-3 дена. И вашите ще дойдат. Пиши им във ФБ , ако се притесняваш.

Благодаря! Стават ли за нещо? Ако си заслужават, да питам. Явно нашите ги опитват съседите.  Grinning

мм. седят и чакат да им дойде времето.. да се наканя.  Инак мога да ги снимам довечера , ако ти е интересно.

# 335
Честито на всички, които са спечелили от Лукчета и Българска роза!  bouquet

# 336
И при розите ме няма, но участвам в още доста игри, които трябва да публикуват печеливши днес и през следващите дни - не губя надежда  Blush

Честито на всички спечелили! Hug

# 337
  • София

мм. седят и чакат да им дойде времето.. да се наканя.  Инак мога да ги снимам довечера , ако ти е интересно.

Благодаря! Не, не се занимавай! Няма какво да разбера от външния вид на опаковката.  Wink

# 338
  • София
Печеля специална награда от Лукчета  Hug Много се зарадвах  Hug Всички вкъщи ги обожаваме, а дъщеря ми все си ги крие е джобчетата и навсякъде си има любимите бонбони  Laughing

Желая на всички слънчева, усмихната и прекрасна седмица  Hug

# 339
Честито на всички спечелили bouquet.Чудя се дали съм аз в списъка на лукчетата-не открих потребител denyel, а аз съм denyil.Възможно е да е друг спечелил, моля за съвет как да разбера! Hug

# 340
  • Телиш/Плевен
Чудя се дали съм аз в списъка на лукчетата-не открих потребител denyel, а аз съм denyil.Възможно е да е друг спечелил, моля за съвет как да разбера! Hug
Писах тук и вероятно скоро ще има отговор. Аз също прегледах темата и не видях такъв потребител, така че вероятно си ти, но нека изчакаме отговора. Hug

# 341
И аз печеля от "Лукчета", но имах и предчувствието....

# 342
Много ти благодаря,Лаленце! bouquet HugСтрашно отзивчива и мила си,благодаря!

# 343
  • Телиш/Плевен
Много ти благодаря,Лаленце! bouquet HugСтрашно отзивчива и мила си,благодаря!
Е, нищо кой знае какво не съм направила. Аз ти благодаря за милите думи! Heart Eyes
Ще пиша, като отговорят. Hug

# 344
Калиакра обявиха новите печеливши....естествено мен ме няма

Общи условия

Активация на акаунт