Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Перник
Кристал, получих мейл от Стела, че печеля бокала.

# 391
  • София
Нямах късмет в Дав.  Sad Жалко, че има лимит. Миналата година доста си поиграх за чашата.

# 392
Аз не знаех, че има лимит от 10 снимки, но аз спечелих на 9-10 опит реално  Mr. Green

# 393
Все пак има ограничение за Дав - 10 снимки. Честито на спечелилите, аз нямах късмет.
За 10 различни снимки ли става въпрос или за 10 опита?

# 394
И аз нямам късмет с Дав, мрън пък, искам тениска  Cry

Мерси все пак, че споделихте за играта.  Hug

# 395
Кристал, получих мейл от Стела, че печеля бокала.

Благодаря. Grinning

# 396
  • София
Момичета, открих, че снимките могат да се трият и пак имаш право на 10 опита.. така, че ще пробваме до безкрай.  Grinning Искам тениска! (макар на снимките да е потник)

# 397
Качих 10 снимки на майка ми и не успях да спечеля - утре ще опитам пак, искаше ми се да й подаря една тениска  Simple Smile
Похвално е, че тази година не публикуват печелившите предварително - помня, че имаше някакъв скандал във връзка с това, така е по-добре))

Ревлон са публикували печелившите от тяхната Валентинска игра - тагнати са, така че сигурно си знаят, но за всеки случай, слагам списъка:
Скрит текст:

А Прециоза Орнела (мънистата) имат нова политика тази година - от всички, които са се записали на сайта им, избират 20 души на месец. Те участват за по-голяма награда, ако използват изпратените материали, за да направят нещо от тях и ако изпратят снимката на сайта им. Не видях български имена; конкурсът е всеки месец - ще се записвам пак.
Тези материали ще се разпределят между 20-те избрани за този месец (това са публикували):
Освен тях, преди са пращали и бонуси - флашки, химикалки с лого и други сувенири. 

# 398
  • при късмета
Кое точно е похвално да не се публикуват печеливши в някоя игра? Не можах да схвана

# 399
Похвално е да не ги публикуват предварително, защото в началото играта пуска страшно много награди и броячът се обърква, не публикува всички и хората започват да се жалват. По-добре да публикуват всички наведнъж, след като мине обявеният срок и тогава да се види кой е записан и кой го няма. 

# 400
  • при късмета
Напротив, това е крайно некоректно. Няма значение кога по колко награди пуска играта. На който му е излязло съобщение, че печели, значи, че веднага трябва да излезе в печелившите. Иначе организаторите могат да спестят на някого наградата, с оправданието за грешка. Но и грешка да е, то тя е у тях и всеки спечелил трябва да си получи наградата. А за бъгове, неуредици и грешки организатора си носи отговорността.
Ако ти си с някоя уж грешка и първоначално си мислиш, че печелиш, а после се окаже, че не си в списъка, дали ще мислиш, че е похвално?

# 401
Предполагам, че точно за да не изглежда некоректно, изобщо няма сектор "Печеливши" на сайта.

# 402
  • при късмета
То всъщност точно това е некоректното. Задължително е щом има награди да се обяви кой ги печели. Иначе кой ще им повярва, че изобщо дават награди, като няма печеливши?
Точно от Дав миналата година доста чаши искаха да си спестят, като, че спечеленото е кой знае какво. Имаше объркване на имена и всякакви издънки. Всякакви неуредици в игрите са си некоректни, а да няма печеливши е едно от най-некоректните

# 403
И в други игри не обявяват предварително и казват, че ще се свържат направо с печелившите - например Нивеа често правят така и публикуват имената след няколко месеца. Това зависи от обявените условия. Когато нарушават условията е некоректно, но когато не го правят, а на участникът не му харесва играта, може да не участва. Все пак, предполагам, че ще има някакъв списък на сайта на Дав, след като приключи играта.

# 404
Момичета, открих, че снимките могат да се трият и пак имаш право на 10 опита.. така, че ще пробваме до безкрай.  Grinning Искам тениска! (макар на снимките да е потник)
Как става триенето? Може ли да обясните? Благодаряжпредварително!

Общи условия

Активация на акаунт