Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой може ли да ме светне къде във Варна я има играта с черпаци на Кока Кола, че ми писна от игрите им с чаши.

# 436
Сега бях до Метро и няма Туиксове; днес гледах на още 2 места - явно няма да участвам в първото теглене Confused Поне шоко Ментосите бяха на промоция. Ще се включа там, каквито и да са им наградите, понеже няма игри... Те пък - как може да пращат награди, които струват по-малко от доставката по Спиди  hahaha

# 437
  • София
А на туикс кога беше 1-то теглене?

# 438
В петък.

# 439
  • София
Мерси.  bouquet

# 440
  • Русе
10 магазина обиколих е Русе, и малки , и големи..Туикс йок #2gunfire Само в едно магазинче ми обясни едно мило девойче, че дистрибутора им казал за играта, имал, ноо не можело да купят само една кутия, а цял бокс с шандче. Така ,че от Туикса отпаадам. Стела Артоа с код също не открих. Много се дразня, като има обявена игра, а продукт, не!!
Скъпи организатори, дано ни четете и си вземете бележка. Ние сме наистина леко чалнати на тема игри, купуваме къде що има такъв продукт/ независимо дали не требе ли не, нооо не сме Индиана Джоунс е търсене на изчезналия кивот.

# 441
нали се сещаш че някой трябва да изкупи старите продукти. Нема да тръгнат от Туикс да изкупят старите и да им кажат че вече са нови.

# 442
Hug

Аз пак с тия Туиксове. Joy В Триумфа е имало и от двата вида, т.е с и без игра, значи може.

# 443
  • София
Аз пък с капачките от кока-кола. Не мога да намеря магазин, в който да си сменя печелившите капачки с бутилки кола. Писах в Спаркса, да видим дали ще отговорят.

# 444
Днес намерих 3 бр. Отварят нов магазин и наше малко село,та явно за това.

# 445
  • добрич
10 магазина обиколих е Русе, и малки , и големи..Туикс йок #2gunfire Само в едно магазинче ми обясни едно мило девойче, че дистрибутора им казал за играта, имал, ноо не можело да купят само една кутия, а цял бокс с шандче. Така ,че от Туикса отпаадам. Стела Артоа с код също не открих. Много се дразня, като има обявена игра, а продукт, не!!
Скъпи организатори, дано ни четете и си вземете бележка. Ние сме наистина леко чалнати на тема игри, купуваме къде що има такъв продукт/ независимо дали не требе ли не, нооо не сме Индиана Джоунс е търсене на изчезналия кивот.
Joy Joy Joy - Много ме развесели - Така си е .....
И аз си търся twix, шоко ментоса и бирата, но да споделя една игра за която детето ме света...Накарало баба си да и купи чипс и то не какъв да е, а Lays и ми го носи и вика- Мамо, тука има игра. Искам да ми спечелиш тениска  Simple Smile
https://www.facebook.com/LaysBulgaria/app/1515730701800506/

# 446
iskra1920, интересна игра, отивам до магазина да видя дали има такъв чипс, със сигурност ще се включа.

# 447
Не съм виждала такъв чипс - ако намеря ще взема, благодаря за линка  Grinning

# 448
Купих, в нашия магазин имаше. Чипс има, но туикс нЕма.

# 449
Виждам на едно място пред кутията на Туикс реклама на играта, поглеждам по-обстойно - старите. Момичето-продавачка говори по телефона, не ми обръща внимание. Прекъсвам я, питам за участващи в промоцията, сочи ми кутията /без да прекъсва разговора си/, казвам й, че тези не участват, а тя - "само такива имаме". Оставих я да си говори, но си мислех "кой дистрибутор ще донесе реклама, без да остави от участващите продукти"?! Момичето не ми даде възможност да задам въпроса си, пък и това с рекламата си е жива измама.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 21:37 от Sonnenlicht

Общи условия

Активация на акаунт