ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 258
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Иннер, нещо беше свързано с отговора на имунната система, а не със състава, Ама си признавам, че беше отдавна като съм взимала Биозин и нищо не помня от обясненията Embarassed
Ако в някакъв момент ми се наложи да ползвам инхалатора, ще те спамна, че аз хабер си нямам, а казаха при кашлица да почвам с ФР Rolling Eyes
Ооо, питай, виден експерт съм вече. Blush И по видове ги знам, и по производител, и по размер на частиците, и по сила на звука, и по скорост на разпръскване... Crazy

# 631
  • София
Роузи,само да ти подскажа,да не правиш картофеното пюре за детенце с пасатор- става на лепило.

Мерси, не го знаех  bouquet

Само да се наяде малкия и ще правя домашна майонеза. Обещах  Laughing

# 632
Иннер, аз имам вече купен, ама не знам как да го ползвам Mr. Green

# 633
  • София
Иннер, аз имам вече купен, ама не знам как да го ползвам Mr. Green
Кой си взе?

# 634
# 635
  • София
То тия са от най-лесните за ползване. Частта, за която се захваща маската, представлява малък контейнер, който се развинтва и в него се изсипва течността (съответно ФР, като за нашите бебета обикновено 2-3 мл са нужни само). Завинтваш отново и натискаш копчето за включване. Държиш маската на лицето на бебето, докато не спре да излиза пара (3-5 минути). Ама кофтито е, че много реват децата, а и ако са заспали се събуждат, понеже доста си шуми.  Tired

# 636
Ох Sad А кои са по-добри тогава?

# 637
  • София
Ох Sad А кои са по-добри тогава?
Чакай да не те объркам. На пръв поглед го направих на компресорен, но не разбирам много немски (а и не съм го виждала на бг пазара), та да не се окаже ултразвуков? Laughing Те са много сходни визуално, принципно. Но ултразвуковият не шуми като компресорния и не е нужно лекарството да се разрежда с ФР, работят по-бързо и са по-лесно преносими. Компресорът пък може да се използва за всякакъв вид вещества, въпреки че е по-шумен и тежък. Малко превод в ефир ще ми дойде добре?  Blush

Иначе според всеобщото мнение ултразвуковият е най-подходящ за деца.

Ние си взехме един швейцарски компресорен заради мултифункционалността.

Скрит текст:

# 638
Иннер радвам се,че сте по-добре, в къщи ще се гледате и ще се оправи бубенцето.
Крис дано бързо ви мине този грип.
Спокойна нощ момичета пожелавам.

# 639
Ние също сме с козметика на Чико шампоан и душ гел 2 в 1, олио за след баня, а за дупето ползвам след всяка смяна на памперса Судокрем и съм много доволна. От известно време ползвам шампоан на Тео бебе, беше ми подарък към памперсите, но ми се струва, че доста изсушава косичката ва мъника. Възможно е и от него да се появиха крустите. Мисля да си мина отново на Чико.
Радвам се, че част от мъниците са по добре и бързо възстоновяване.

# 640
И какво сега.......Всеки се е скатал нанякъде Tired

# 641
И какво сега.......Всеки се е скатал нанякъде Tired
Ааа тука сме, днес пак съм сама и се чудя как да се организирам, че и да свърша нещо вкъщи.

# 642
Ами ставаш като мен в 4.30ам,и проверяваш всичко живо дали спи,задаваш си въпроса,аз що сега станах newsm78 И се почва-перални,чинии,дрехи и т.н ,и към 8 вечерта си една #Crazy ooooh!

# 643
Аз от сутринта станах рано в 7 защото Мишето не заспа след сутрешно хране.Изчистих цялата къща и сега пак сядам да си играеме с нея и да се храни.Голям кеф и смях падна и с активната гимнастика играхме

# 644
Ами уж реших и аз да стана рано, ама като видях колко хубаво спят всички и ме дамързя....та сега се форсирам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт