Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Днес бях на лекар - вече и аз видях сърчице  Grinning. Отговаря си на седмиците, миомата не е пораснала от предния преглед. Единственото притеснително е, че имам леко отлепване на плодния сак. Докторката каза да не вдигам тежко и да се пазя, да си пия Дуфастона и така. Аз на работа съм седнала, така че не ми пречи. Категорично не е необходимо да лежа и се надяваме всичко да е ок. Поздрави на всички!

# 286
Mechtatelkata28 не им обръщай внимание.А шефката ти е жена и като такава би трябвало да ти влезе в положение.
Аз съм с 200гр надолу в килограмите.Лекарят едва не ми се изсмя в лицето.Думите му бяха "43.800 с дрехи и маратонки?".Ами слаба съм си, но пък съм и висока едва 1.54.На мен от дъжд на вятър ми става лошо.Ям главно супички и салати.Вчера обаче хапнах леща на обяд и малко зеле на фурна вечерта и се издух като плондер, а болките...И аз си мисля, че лекичко ми личи Simple Smile

# 287
Здравейте, и аз се присъединявам към тази група. Термин 24.09.2017г. Първа бременност ми е - на 27г. Съм.Лека бременност на всички бъдещи майки. Много се радвам, че в лабиринта от теми, намерих сродни мамита.😜🤗😘

# 288
И аз съм малко подутичка, като преди цикъл, но повече. Това според мен е и от допълнителния прогестерон. Коремчето ми е подуто и гърдите, които винаги са били повечко, но сега направо изкачат Grinning мисля, че със спортен сутиен, ще съм ок. Иначе килограмите са същите, аз съм 51 някъде на 160 см.

# 289
Здравейте, и аз се присъединявам към тази група. Термин 24.09.2017г. Първа бременност ми е - на 27г. Съм.Лека бременност на всички бъдещи майки. Много се радвам, че в лабиринта от теми, намерих сродни мамита.😜🤗😘
Добре дошла като гледам бързо се пълни Септември всеки ден от него ще е изпълнен с много усмивки на мами и плач на бебета  Grinning

# 290
Ужасно много всичко ме сърби. От върха на пръстите на краката до края на пръстите на ръцете. Мисля, че се раздувам с алергия към бременност.  Crazy

Вие мажете ли се вече с неща? Кои кремове са най-подходящи за този етап?

# 291
Аз като цяло нямам много оплаквания. Гади ми се често по всяко време на деня не от миризми или храна а просто така но е слабо и не ме кара на повръщане. Гърдите вече не ме болят и като чели не се чувствам толкова изморена но доста рано ми де доспива. Абе общо взето ако не беше зацапването щях да кажа че карам сравнително лека бременост но разбира се сега не мога да го кажа заради страха и стреса и взирането в хартията при ходене до тоалетна. При разговора ми с генеколожката ми и казах че едвам чакам да дойде 12 седмица за да се поуспокоя нали уж до третия месец е най рисково а тя се засмя и ми вика това в интернет ли го прочете няма такова нещо по всяко време си е рисково. Много успокояващо няма що.

# 292
Здравейте Simple Smile
Относно килцата аз навместо да качвам съм свалила 5..  Embarassed нормално е аз не ям почти нищо, като в депресия съм  ooooh! не мога да се радвам на бременноста с тея симптоми! Момичета какво ще кажете за вана може ли да се взима, естествено не с топла вода или вряла.. искам да легна и да се отпусна Rolling Eyes нещо всичко ме напряга...  Cry

# 293
Здравейте Simple Smile
Относно килцата аз навместо да качвам съм свалила 5..  Embarassed нормално е аз не ям почти нищо, като в депресия съм  ooooh! не мога да се радвам на бременноста с тея симптоми! Момичета какво ще кажете за вана може ли да се взима, естествено не с топла вода или вряла.. искам да легна и да се отпусна Rolling Eyes нещо всичко ме напряга...  Cry
Защо да не може?стига да не е гореща водата. Релаксираи Simple Smile

# 294
Недей рискувай с тази вана, знам че ти се релаксира ама мен би ме било страх. Аз 2 дни виждам след баня вечер по малко следи на wc paper-a Sad другия път сигурно със студена вода ще се изкъпя от страх...мисля си да не би да се получава така защото вечер ми е казано да пия и аспирин протект? Да не би тази комбинация да не е ок за мен ?

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 07:34 от Lilince123

# 295
Какви глупости говорите нищо няма да стане от ваната жените даже вече раждат във вана нищо няма да навреди

# 296
Ужасно много всичко ме сърби. От върха на пръстите на краката до края на пръстите на ръцете. Мисля, че се раздувам с алергия към бременност.  Crazy

Вие мажете ли се вече с неща? Кои кремове са най-подходящи за този етап?

Mustela, имат хидратиращ крем против сърбежи по време на бременност

# 297
Благодаря, днес ще го потърся по магазините!

# 298
 Здравейте. Много бързо изписвате страниците. Аз пия неофолик още от август. Не бях особено стриктна в приема докато не забременях. Гинекол.препоръча витамини и си взех pregnacare original.
  Мечтателката- не си го слагай на сърце. Предишната ми директорка много остро реагира,когато ѝ казах,че съм бременна. Има злобни и завистливи хора. На първо място е бебенце-то да е добре. А когато мама е спокойна и щастлива и шушулката ще е добре.
 Нямам силни симптоми за бременност-натежали са гърдите ми,понякога ми е лошо. Но вечер...едвам издържам до 21 ч. Снощи заспах в 19ч. Синът ми,( на 2,6г.) не ме остави ,защото му се играе. Въпреки това си починах и събрах сили. Лек и хубав ден.

# 299
Здравейте днес се чувствам сякаш настинала трудно преглъщане и имам лека хрема температурата ми е 36.8 какво да предприема за настинка чай с мед ли ?
  По темата за ФК аз също пия обикновената неофолик
Относно темата за килограмите аз май също съм качила около 2 мисля панталоните ми са размер- с а вече ме стискатдали а още съм в 8 г.с. имам гадене но без повръщане и червата ми къркирят доста понякога не но в повечето случай така се чуват че всички ме питат дали съм гладна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт