Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Всички за нещо се притесняваме и мен нещо като ме заболи изтръпвам, но love пий нош па. Моята док каза, че леки пмс симптоми са съвсем нормални. Преди малко изчетох пълния смисъл на БХС и вече си мисля, че хич не е надежден този тест. Статистика и това е ...не мисля да правя друго, но просто ми се видя много относителна цялата идея Grinning

# 571
По отношение на отлепянето - лягаш лежиш 3 дни и ставаш само, за да идеш до тоалетна и няма за какво да се притесняваш. След това седмица пазене и си чисто нова.
 Хематомите се чистят по-продължително под формата на кафяво зацапване.

Някой пускал ли е CRP?

# 572
Филийка с масло и аз като теб ще правя хорионбиопсия.

Къде и кой ще я прави?Ти вероятно си напред с бременността и ти предстои скоро. Аз имам още няколко седмици и ще се побъркам...

# 573
А да ви питам някой приема ли Утрогестан и Дуфастон едновременно? Дали е възможно от толкова прогестерон да ми е постоянно горещо. От както съм ги започнала не съм спала, всяка нощ се събуждам по 2837645347 пъти от жега. А през деня имам горещи и студени вълни, ще се побъркам...Дали е от него или просто си полудявам Grinning Grinning Laughing

# 574
Може от него да е,а и защото си бременна с момченце. Heart EyesКато разбереш пола да не забравиш да кажеш верно ли е.

Мен на 24ти ще ме гледат колко се е вдигнала матката, че ми е 11седмица, а съм с обърната матка.
 При предната бременност хорионбиопсията я правихме в 13+1.

# 575
Може от него да е,а и защото си бременна с момченце. Heart EyesКато разбереш пола да не забравиш да кажеш верно ли е.

Мен на 24ти ще ме гледат колко се е вдигнала матката, че ми е 11седмица, а съм с обърната матка.
 При предната бременност хорионбиопсията я правихме в 13+1.

Еее ако наистина ми е жега, защото е момче, да не чакам да ми спрат вълните като свърша с хормона... Но пък мъжът ми ще е щастлив Grinning
Аз другата седмица имам консултация с генетичката и ще решим кога да я правим, но ще е около 10-11 г.с.
Ти като имаш вече опит, ще ми споделиш ли как протича процедурата? Ако искаш на лично...

# 576
Изобщо не се притеснявай, няма нищо страшно.
Мен само страхът ми беше голям преди и като мина разбрах, че е нямало нужда.
Аз ще съм в Надежда, при Михова.

# 577
Герда1 Можеш ли да ми дадеш инфо за лекарите, които извършват фм в Пловдив. Някакви координати . Благодаря ти предварително.

# 578
Аз пия дуфастон 3 по 1 и утрогестан веднъж вечер по 2 таблетки вагинално. Но вече съм в 12 сесмица и 3 дни и се чудя. Моята генеколожка каза да си ги приемам до края на февруари но се притеснявам понеже по листовките пише да се пият до 12 седмица. Дали ако продължа още седмица ще навредя на бебчо. Снощи се чудих дали да не спра утрогрстана вагинално и да продължа само с дуфастона. Вие как мислите?

# 579
Ако е момиченце няма проблем да взимаш прогестеронов препарат.
 При показания,но с момченце, позната взимаше прогестеронов препарат до 16 г.с.
Но трябва лекар да си каже какво прави и защо го прави.

В Пловдив за фм - д-р Б.Стоилов е на Пещерско шосе, по-назад му бях пуснала координатите,а в Селена идва д-р Стратиева и д-р Павлова.

# 580
Още няма как да знам какво е но всички имаме усещането че е момче незнам защо. На мен също ми е топло но незнам до колко това е знак особено в толкова ранен етап. Абе ще спра утрогестана и ще си карам още седмица на дуфастона. И без това вагинално ми е много гадно после има и следи по бельото от хапчето. А след като се спрат тези прогестеронови препарати трябва ли да се заменят с нещо друго?

# 581
Ти не се ли оплакваше скоро от зацапване?

Ако си правила фм към 12 г.с повечето специалисти казват пола.

# 582
Според мен хормони не трябва се спират без консултация с лекар, има жени които пият прогестерон до 19 седмица поради зацапване. После мисля, че изписват магнерот. На мен ми е топло, надявам се ще ви кажа какво е след седмица и 3 дни   . Момичета усещане ли вече пораства не на коремчето ? При мен леко е подуто под пъпа, а гърдите ми са много натежали.

# 583
На мен АГ ми каза, че прогестероновите препарати се спират постепенно, ако се спрат рязко предизвикват кървене.
Относно студеното, на мен винаги ми е било зверски студено и сега не е по-различно, пак си треперя постоянно Wink ще видим накрая какво ще излезе Wink
И както вече се похвалих, от тази седмица не си закопчавам горните копчета на панталоните  Confused

# 584
Да имах зацапване. Но сега няма. Вашия съвет е да си продължа с хапчетата ли? Ще ходя на бхс другата седмица и може би тогава ще научим пола

Общи условия

Активация на акаунт