Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 509
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Аз питах моя лекар за пътуването със самолет и каза, че ако се чувствам добре няма проблем.  Wink

# 556
Smurfcho, стискам ти палци и дано всичко е наред.
alpesito, на теб също, и не се тревожи!
Момичета, ще пътувам утре със самолет, купила съм билетите още ноември, полетът е един час, но въобще не съм се сетила да питам дали е проблем  да пътувам  newsm78
Благодаря,барби  Heart Eyes Все пак се обадих и на моята лекарка, защото исках да чуя и нейното мнение, каза че не е опасно, но утре сутринта да отида да ме погледне...ще ви пиша какво е станало  Hug ...А колкото до твоя полен имах приятелка която беше в напреднала бременност и то има до определени месеци ти е позволено, тя се беше скрила в една много голяма ширика рокля и пак летя, за бебето няма страшно стига ти да се чувстваш добре... Simple Smile

# 557
Smurfcho, стискам ти палци и дано всичко е наред.
alpesito, на теб също, и не се тревожи!
Момичета, ще пътувам утре със самолет, купила съм билетите още ноември, полетът е един час, но въобще не съм се сетила да питам дали е проблем  да пътувам  newsm78

Благодаря, дано вече с времето нещата са успокоят за всички ни....

# 558
Момичета, ще пътувам утре със самолет, купила съм билетите още ноември, полетът е един час, но въобще не съм се сетила да питам дали е проблем  да пътувам  newsm78
Няма проблеми за полетите, откакто забременях имам вече няколко, нито на мен, нито на бонбона му има нещо. 
Единствено бих посъветвала (понеже съм голяма пикла сега) да си на място до пътеката, по-удобно е да не вдигаш целия ред, за да ползваш тоалетна.
Весело пътуване!  bouquet

# 559
  • София
Благодаря Ви момичета, златни сте  Hug smile3525

# 560
Привет, момичета! Поздравления за приятната темичка! Simple SmileИ аз се присъединявам към отбора, ако нямате нищо против Simple Smile  Казвам се Милена, на 34 години. Втора бременност ми е, имам девойка на 3 и половина. Предстои ми хорионбиопсия и ако всичко е наред ще се впиша с термин.
Хубава вечер на всички! Отивам да чета назад! Simple Smile

# 561
Добре дошла, Filiika s maslo!

Аз мисля да пътувам със самолет в края на май до Англия, а мисля и до Гърция да отскочим началото на юни /вече сме резервирали/. Дано всичко е наред и не се появи някое усложнение. Ще питам доки преди пътуването.

surasura, ти с какъв термин си? Като ги писах никъде не видях да си посочила.  newsm78

smurf4o, какви са резултатите? Стискам палци всичко да е наред!

# 562
Добре дошла, Filiika s maslo!

Аз мисля да пътувам със самолет в края на май до Англия, а мисля и до Гърция да отскочим началото на юни /вече сме резервирали/. Дано всичко е наред и не се появи някое усложнение. Ще питам доки преди пътуването.

surasura, ти с какъв термин си? Като ги писах никъде не видях да си посочила.  newsm78

smurf4o, какви са резултатите? Стискам палци всичко да е наред!

След обяд съм с едно червено кръвотечение. Казаха ми да си лежа и да си пия лекарствата и да чакам... Иначе  b-HCG ми е 3375 което отговаря на 7 седмица.... Ще видим в събота дали е нарастнало.....

# 563
  • гр. Бургас
Добро утро момичета, първо да ви поздравя за облика на темичката ни страхотна е... и второ имам нужда от съвет защото съм много оплашена и притеснена Embarassed Днес сутринта излизайки от банята се подхлъзнах и паднах, паднах на бута и на страни малко на дупето си ако ме разбирате, нищо не ме болеше освен леко бутчето...много се оплаших за бебето и много плаках, вие как мислите дали е опасно... Sad

Ако толкова се притесняваш , наистина отиди при друга лекарка да те види , но според мен няма страшно . Аз от 6-ти месец нататък с първата бременност съм падала 2 пъти в банята и веднъж по стълбите във входа и 3-те пъти го отнесе кълката . Изобщо не се бях замислила дори ,че може да му стане нещо на бебето , но аз съм си спокойна личност по принцип . Нищо му нямаше де ... спинка сега до мене Simple Smile

# 564
Момичета днес преживях голям шок с много положителен край.Звучи странно,но е така.След 3 дни зверски болки в кръста днес в банята усетих как нещо се изхлузи от мен падна.Помислих си Господи дано не е кръв.Оказа се ярко червена кръв.Заболя ме и корема освен кръста.Изпаднах в паника седнах и ревнах.Не исках да ходя при моя АГ,който ме следи и като се поосъзнах звъннах на гинеколога при който си ходя от години.При прегледа се оказа,че всичко е наред.Даже се е образувала и хубава плацента,няма отлепване,няма нищо.Било е бъбречна криза.Хубавото в случая е,че клиниката на моя гинеколог била филиал на незнам си коя лаборатория и човека прави и ФМ и БХС и то на скромната сума от 50лв без да ми се налага да ходя до друг град.Само,че много се уплаших и можеби едва сега успях да се успокоя и да повярвам,че всичко е ок.

# 565
Момичета днес преживях голям шок с много положителен край.Звучи странно,но е така.След 3 дни зверски болки в кръста днес в банята усетих как нещо се изхлузи от мен падна.Помислих си Господи дано не е кръв.Оказа се ярко червена кръв.Заболя ме и корема освен кръста.Изпаднах в паника седнах и ревнах.Не исках да ходя при моя АГ,който ме следи и като се поосъзнах звъннах на гинеколога при който си ходя от години.При прегледа се оказа,че всичко е наред.Даже се е образувала и хубава плацента,няма отлепване,няма нищо.Било е бъбречна криза.Хубавото в случая е,че клиниката на моя гинеколог била филиал на незнам си коя лаборатория и човека прави и ФМ и БХС и то на скромната сума от 50лв без да ми се налага да ходя до друг град.Само,че много се уплаших и можеби едва сега успях да се успокоя и да повярвам,че всичко е ок.

Съжалявам за това,което си преживяла,на истина е било голям стрес за теб. Важно е,че всичко е наред с бебчо. Като бях бременна с дъщеря ми, 2 седмици преди да родя,направих бъбречна криза. Големи болки бяха,направо не знам как оцелях!

# 566
Dociii, утре сутринта направо си отивам при мойта си лекарка, тя и без това жената вече вдига ръце от мен Laughing Благодаря за успокоението, утре ще ви пиша какво е станало...

radosttery, голям шок си преживяла сигурно, като се сетя и аз колко плаках сутринта, мъжа ми се уплаши, аз му се обадих и хълцах направо по телефона и не мога да му обясня какво става...тааа не искам и да си представям какво си преживяла и какво ти е минало през главата, радвам се че всичко е имало щастлив край... Hug bouquet

# 567
  • София
Момичета, заглавната страница на темата е станала страхотна! Поздравления!
Тези които пият/слагат ударната доза утрогестан 3х2 - след 12 седмица каква е намаляващата доза?
Иначе последно бях в понеделник на доктор, всичко изглежда добре за сега, отговаря си на седмиците, даже предположи пола, но разбира се е още много рано. Само всява смут Grinning Каза следващия преглед чак след 3 седмици. Явно ще започнем с разреждането и ще бъде по 1 път в месеца.
smurf4o, вярвам че всичко е наред и ще имаш добри новини на прегледа.

# 568
Филийка с масло и аз като теб ще правя хорионбиопсия.

# 569
Момичета и аз от вчера съм с болки в кръста и чувството сякаш ще ми дойде newsm78 нещо тея дни се филмирам с това отлепяне и какви глупости сънувам ooooh! не е истина.. нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт