Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 472
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Аз бях на помен преди да знам, че съм бременна, в събота ми дадоха за бог да прости и да ви кажа от вас разбирам за тези суеверия. Майка ми ми даде, която още не знае Grinning Мисля, че не съм суеверна, пък и хората, които почетохме страшно много обичам, бабите и дядовците винаги ни мислят само доброто.

# 676
Аз за Бог да прости! не взимам, нито давам, защото съм бременна.
Като ми подават казвам  - не мога да взема имам си причина, която не мога да кажа.

# 677
  • София
Аз пък си запалих свещичка в църквата - и за здраве, и за помен. Бог да ме прощава, ако съм сгрешила. Не съм взимала нищо, но пък и не мисля, че с  една свещичка съм навредила на бебето.

# 678
И аз така знам. До 1 година на детето също не се подава и не се ходи на гробищата.

# 679
Love_your_Smile, да ти кажа и мъжа ти е прав, че колкото повече вярваш в такива неща ще ти се случват...Аз пък съм на мнение понеже съм много суеверна като теб и нямам бутане  Laughing , че щом е измислено има защо...  Peace

# 680
  • гр. Бургас
При нас е обратно - мъжа ми е суеверен и аз много се дразня на това . Не е чак фанатично суеверен , но все пак не иска да се целуваме на вратата и като се връща ,защото е забравил нещо - се гледа в огледалото  Mr. Green . Добре ,че поне за бременността и детето не е казвал нищо  #2gunfire

# 681
Мисля че колкото по-малко знае човек, за тия суеверия по-добре, остава и за това да мисля и да се съобразявам Grinning Само излишно напрежение и без това за всичко се притесняваме. ММ иска да намалява четенето на подобни неща и е прав. Мен нещо ме притесни вчера, след баня сякаш нещо изтече от мен/извинявам се предварително/ беше вода, прозрачно незнам от къпането ли е или какво. Днес започнах да си мисля някакви лоши неща, на преглед съм чак след седмица, какво мислите?

# 682
Щом е прозрачно и щом нямаш болки не мисля , че има от какво да се притесняваш. А относно суеверията изобщо не вярвам и се подстригвам и всичко. На зълва ми децата все урчасани Simple Smile моето уроки не го лови, защото майка му и татко му не вярват. Веднъж свекъърва ми и ми очите зад вратата с моя умряхме . От смях.  Joy

# 683
  • София
Ох, изключително болна тема са ми тези суеверия. Не вярвам в никакви, не ме интересуват и не се съобразявам с тях. Няма да продължавам с това какво е мнението ми, че ще обидя някого.
Единственият ми скандал за 10 години със свекървата беше именно заради това, че тя е суеверна и се опита да ме убеди, че не бивало да ходя на погребението на баба ми, която почина малко след като родих сина ми. Добре, че не ми беше пред очите, че щях да я набия. Тя обаче явно разбра какво мисля по въпроса и не си позволи повече да натрапва подобни неща.

# 684
Много труден става живота ако започнем да мислим и за всички суеверия. Радвам се, че не ги зная тези неща, защото дори и да не съм суеверна, вършейки някои от "забранените" неща все ще ме човърка нещо.

# 685
Изобщо не вярвам в никви такива измислици и се радвам.

# 686
Момичета да питам, коя девойка беше споделила, че си е поръчала фетален доплер? Може ли да сподели мнение, че и аз съм вдигнала мерника на един.

# 687
Момичета преди малко четох, че една от юнските мами и родила, защото е получила контракции, които не са могли да спрат. Бебенцето и 700 грама и се бори за живот, дано има късмет.

# 688
Дано всичко е наред с бебенцето.
Аз днес ходих да гледам моето мъниче, ами расте си.В петък отново.

# 689
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но продължавам да работя, вечер се занимавам с ученичката и време не ми остава! Имам въпрос към момичетата от София....моля, кажете ми почивните дни има ли специалист, при който да направя ФМ и съотвено ако има да ми дадете координати?

Общи условия

Активация на акаунт