Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 476
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Ужас, Троянчев.Той няма специалност по фетална медицина.Много е комерсиален, не ти го препжръчвам.
 Специалистите в Пловдив по фетална медицина са : д-р Борислав Стоилов на Пещерско, д-р Стратиева и д-р Павлова идват в Селена.
 В София :Майчин дом, Фемина,Марков,Надежда.

# 91
Мога ли да добавя за София, чувала съм за Щерев, за Пловдив д-р Даскалов. bouquet

# 92
И аз вече си записах час за ФМ за март. Далече е, но не искам да свършат свободните часове.
Дано всичко е наред дотогава, а и след това разбира се Praynig.

# 93
Ужас, Троянчев.Той няма специалност по фетална медицина.Много е комерсиален, не ти го препжръчвам.
 Специалистите в Пловдив по фетална медицина са : д-р Борислав Стоилов на Пещерско, д-р Стратиева и д-р Павлова идват в Селена.
 В София :Майчин дом, Фемина,Марков,Надежда.
Всичките ми приятелки ходиха при него за фетална морфология, а и моята АГ ме насочи към него с препоръки едва ли тя ще ме прати при някой некадърник, защото и вярвам на 100% ..надали човека го практикува и незнае какво прави както ти каза, че няма специалност... За всички лекари можеш да чуеш много противоречиви мнения едни са доволни, други не. Всеки си отговаря сам за себе си и дано аз съм направила правилният избор... Peace

# 94
И аз със малко закъснение да се включа Simple Smile  пожелавам успех и здраве на всички

# 95
Здравейте момичета, и аз се записвам при Вас. Чета Ви от самото начало, но се бях панирала малко около моята бременност и не смеех да пиша. Притеснявах се, защото точно около периода на забременяването провеждах един курс на лечение  с глобули против гъбички, които получих в следствие на прием на антибиотици. Естествено по време на лечението се пазех, но явно бебето е станало малко преди това. Доста се бях притеснила, но сега след консултации с доктори съм се поуспокоила малко. Това ми е втора бременност, имам девойка на 10 години, а аз съм на 36г. В момента съм 6+3г.с, а термина ми по мои изчисления е на 29 септември. В събота бях на първоначален преглед , чух сърчице и много се развълнувах. Пожелавам на всички лека бременност и едни здрави и пухкави бебчета накрая. Герда стискам ти палци и искрено се надявам да останеш при нас и всичко при теб да е наред.

Здравей! По календар и моя термин е на 29.09. Ходих на преглед на 31-ви януари,но тогава се видя само жълтъчното тяло. Другия понеделник съм на преглед пак,би трябвало тогава да чуя сърчице и аз.

# 96
Някоя от вас да ми препоръча добра лекарка за следене във варна? Обуркана съм и нв мога да преценя. Казаха ми за Юдова в майчин дом,  но само от едно мнение не мога да преценя

# 97
опитай при Д-р К.Александров,.аз съм от София не съм бременна, но споделям от прочетено по разни места  Laughing

# 98
Аз предния път раждах при Славчев мноого съм доволна, но ме следеше само последния месец, че е много натоварен и много чакане пада

# 99
Аз ФМ и БХС записах при Чавеева в Щерев, чувала съм само положителни отзиви и държах да съм при нея. Голямата ми питанка е къде да се следя  newsm78 newsm78 newsm78 Приемам съвети и мнения  #Crazy

# 100
Аз си позволявам да коментирам спецшалности и компетентност на лекари, защото прекъсвах една бременност и имам лекари в семейството, които са известни в България със своя професионализъм.

Апелирам всички мами, когато става въпрос за фетална медицина да не се доверяват на случайни,непроверени и недипломирани лекари!

# 101
  • София
Аз също се чудя къде да се следя и даже това доста ме притеснява. АГ-то, която ми следи първата бременноост, вече не води ЖК и като разбрах, доста се спихнах. Беше много мила и внимателна и й имах голямо доверие.

# 102
Аз следв своята бременност в клиника Пентаграм гр.София много съм доволна за сега пърава си бременност водих при същата докторка.Надявам се вс да е наред и на всички ни желая една лека бременност

# 103
  • София
tonil_83 на следващият ти преглед, живот и здраве, трябва и вие да чуете сърчице  Hug
И аз още не съм избрала ЖК и се чудя. Засега имам препоръки за Надежда и за Вита-др. Богословова. До колкото съм запозната, тези клиники имат пакети за ЖК+ раждане.

# 104
Аз все още много се чудя, а няма да коментирам колко не съм наясно с ЖК по здравна каса. В момента се следя в Щерев, но си мисля за Надежда и Токуда, имате ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт