Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 480
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм пациентка на Надежда, положителното е, че имат спешен кабинет.Ако имаш въпроси пищи на лични.
А неонатологията на Токуда е една от най-добрите.

# 106
Здравейте и от мен bouquet ! Четейки постовете, оставам с впечатление, че посещавате гинеколога си на всеки 2 седмици. Аз съм имала само 2 прегледа до момента, като първият беше за установяване на бременността. Следващия ми преглед е на 28.02(4с. след последния), което ми се вижда толкова далече във времето..... Та, въпросът ми е:), колко често посещавате лекаря си?

# 107
Аз все още много се чудя, а няма да коментирам колко не съм наясно с ЖК по здравна каса. В момента се следя в Щерев, но си мисля за Надежда и Токуда, имате ли мнение?
По-добре Щерев

# 108
 gerda1 при кой лекар си в Надежда?
Ако няма някакви индикации за нужда от неонатологично отделение, май имам предпочитания за Надежда. А Щерев си е сигурно, ще ми се да имам две мнения.
 Tinkerrbel аз до сега съм ходила на 2 седмици, но следващия ми преглед е след месец. За мен също е много дълъг период, ако има начин всяка седмица ще ходя, да съм спокойна.

# 109
Zlatina теримн и години може ли да ми оставиш за 1 страница, по ЗК в Токуда може би, но в Надежда не.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 19:45 от Анонимен

# 110
Здравейте и от мен bouquet ! Четейки постовете, оставам с впечатление, че посещавате гинеколога си на всеки 2 седмици. Аз съм имала само 2 прегледа до момента, като първият беше за установяване на бременността. Следващия ми преглед е на 28.02(4с. след последния), което ми се вижда толкова далече във времето..... Та, въпросът ми е:), колко често посещавате лекаря си?

Аз съм ходила 1 път до сега, но това ми е втора бременност и ми е доста по-спокойно, а и имам доста ангажименти с бъдещия батко Simple Smile Освен това мога да ходя само събота - в работно време трябва да се мъкна през половин София детето, а пък колко ще е мирен в кабинета - не е ясно. Ако може хич да не ходя на тези прегледи, ама се налага - да ми дават направление, да правят изследвания...
При първата бременност доста повече се притеснявах и ми се щеше едва ли не да си имам един ехограф у дома Simple Smile Когато всичко приключи успешно - си дадох сметка колко прекомерно съм се притеснявала, но това са неща, които трудно могат да се контролират.

# 111

Аз лично ще посещавам гинеколога през две седмици, защото имам 1 голяма и 2 по малки кисти на десния яйчник и съм на Утрогестан в момента. Та иска да ме наблюдава как вървят нещата. Трябва да се приберат до 12 г.с.

# 112
  • София
Tinkerrbel и мен гинеколога ми ме извика след две седмици. Първият ми преглед беше за установяване на бременността, а вторият е след две седмици, който е за да се види развитието на плода, така ми беше обяснено. Аз и първата бременност и сега все се притеснявам, голяма съм паника, да не говорим, че всичко съм забравила от първата.

# 113
 Благодаря ви, за отговорите! Непрекъснато се притеснявам за нещо. Първа бременност ми е, а и съм на годинки.Аз съм доста спокоен човек, но сега ми е трудно да се позная, явно хормоните бушуват в мен.

# 114
Tinkerrbe, за съжаление до края все ще има за какво да мислим и да се притесняваме... Аз тази година ставам на 39, но все още си мисля, че съм мн далеч от "на годинки" Simple Smile

# 115
MoonSun , аз съм на същите години:). И никога не съм се замисляла за тази подробност годините,  но в последно време  и тук, а и четейки из нета се натъквам на фактора "над 35".

# 116
  • Варна
Някоя от вас да ми препоръча добра лекарка за следене във варна? Обуркана съм и нв мога да преценя. Казаха ми за Юдова в майчин дом,  но само от едно мнение не мога да преценя

Здравей:)
аз сега се следя при д-р Росица Мурад в Олимед, с предната бременност бях в сити клиник при Желязкова,но там много чаках ,а това избягвам в момента....има добри специалисти,вече е хубаво да си прецениш къде ти е по-удобно,близо,дали имаш възможност да чакаш...и т.н.
Ако искаш пиши ми на лично:)

# 117
MoonSun , аз съм на същите години:). И никога не съм се замисляла за тази подробност годините,  но в последно време  и тук, а и четейки из нета се натъквам на фактора "над 35".

Преди да стана на 35 имах 2 неуспешни бременности... От тази гледна точка възрастта ми изобщо не е фактор за мен. Иначе да си ни водят рискови колкото си искат. Подобни деления няма да се изненадам, ако съществуват само в България...

# 118
Муун сън и Тинкърбел и аз съм на вашата вэзраст.

# 119
Да се похваля, имаме си сърчице и снимка с бобче малко Heart Eyes всичко е наред вече се е загнездило както трябва, но ми остави урогестана до 12 седмица + още 2, 3 против повръщането, които се колебая дали да взема. Уж са безопасни и билкови, но все пак....
Не съм мазохист,  Grinning просто се старая да давам на бебчо възможно най_малко химия.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 16:57 от bobobobi85

Общи условия

Активация на акаунт