Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 491
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Да се похваля, имаме си сърчице и снимка с бобче малко Heart Eyes всичко е наред вече се е загнездило както трябва, но ми остави урогестана до 12 седмица + още 2, 3 против повръщането, които се колебая дали да взема. Уж са безопасни и билкови, но все пак....
Не съм мазохист,  Grinning просто се старая да давам на бебчо възможно най_малко химия.
Сподели ги с мен тези против гаденето. Направо не издържам вече. Аз също мисля, че ми е по-лошо от утрогестана. Мисля да го нямаля на 1т. вечер. Иска ми се да го спра преди 12 г.с, но не знам дали може.

# 121
  • София
Да, и аз се интересувам от таблетките против гадене. Noel по добре питай доктора си, може това гадене да е просто от бременността. И на мен ми идва в повече, по цял ден ми се гади, независимо дали съм гладна или сита.

# 122
Здравейте отново,
dalgoto_chorapche винаги е приятно да срещнеш познати физиономии.
Noel супер за мамите с повече деца, дано и другите се включват по-често.
Другите момичета, живеещи извън страната моля ви включвайте се по-често, че като чета форума и почвам лекичко да се психирам. Тук изследванията и грижите за бременните са сведени до минимум, моля ви не се оплаквайте от ЗК в България, можете да оцените някои неща само, когато ги изгубите.
Оставам с впечатление, че тези зацапвания и прокървявания са много по-чести отколкото медиците казват. С предишната ми бременност имах такова, обадих се на докторът ми в БГ и той ми каза да взимам Дуфастон, за щастие тогава го имах тук и го взимах до края на първия тримесец. Този пък имах дори по упорито кървене, отидох тук на преглед, направиха ми видеозон, не видяха проблем и си ме пратиха у дома с репликата Дължи се на хормони, нищо ви няма, пийте си фолиевата киселина. Не съм доктор, не мога да изразявам становище, сблъсквала съм се с абсолютно различни възгледи и теории, единственият ми съвет към всички нас е повече почивка и ведри мисли
Тази седмица летя до България, имаме резервация за ски. Не знам дали ще събера смелост да карам ски и в спа-то не ми е ясно какво ще правя, но планирам да си почина хубаво, да подишам чист въздух и да хапна на воля колкото ми корем носи.
Gerda стискам палци на теб и всички останали, които се борят да прегърнат бебчето си. Така като гледам доста набори сме се събрали в групата, все първа младост, приятно младеене покрай хлапетата и щастлив финал за  всички.

# 123
Zlatina теримн и години може ли да ми оставиш за 1 страница, по ЗК в Токуда може би, но в Надежда не. Зк изобкщо не предлатга  никави нормални грижи за бременност и  раждане. Изпатила съм си от там доста. От ЗК, а моя позната от Варна, загуби живота и неродената си дъщеричка заради немърливост, ЗК и неща за който не искам да ви пиша.
Dados благодаря,че ни направи тема,също и за първата страничка.Повярвай ми не искам да прозвуча грубо,и не че като не си бременна не може да ни четеш,но според теб на коя от нас и се слушат подобни ужасяващи неща?Аз те чета и в още една тема,не искам и от тук да си тръгнеш убидена,просто ме разбери.

# 124
Всичко е наред, редактирах се.  bouquet

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 20:14 от Анонимен

# 125
Мога да препоръчам Токуда за раждане с две ръце.
Приятелка е раждала там по спешност и е останала много доволна от любезно отношение.
Обстановката е скромна.

Аз съм пациентка на Надежда.Там обстановката е много луксозна и престой извън ЗК е около 170 лв. на ден, а лекарствата се плащат отделно. Доста е натоварено, защото болницата е малка, това е недостатъкът.
Иначе аз там съм преживяла много хубави и много тежки моменти. Срещнала съм професионализъм и адекватност.

# 126
Привет момичета,

Колко много сте изписали, но пък всичко е много полезно.
Моята лекарка ме вика всяка седмица на преглед. Чак ми е странно, че е толкова старателна.

# 127
Предлагам темите ни да са с ключ, за да има приемственост и добро оформление на началната страница.

Не е въпросът само, на който му се прави тема за бременни да прави такава, а да има умения да я оформи добре.

Или човекът, който е направил първата тема, да казва, кой да я продължи.

Dados, наистина, ти бременна ли си?

# 128
Ако имате желание аз мога да си поиграя да ви направя следващата тема. Аз съм от Августинки 2017, но още не си зная термина, може да се окаже, че може да съм и при вас, затова и ви следя Simple Smile
Прегледах предишните теми на Септемврийките, но в никоя не открих да е направена по някакъв шарен начин, или нещо по-специално, та не намерих от кой да взема код. Ако някоя от вас има поглед, и знае от коя тема може да си поиска код, нека да го вземе, и да ми го изпрати по имейл, и ще се погрижа да направя следващата тема. Stuck Out Tongue

# 129
И аз хвърлям по едно око на августинките. bouquet

Щом имаш умения да правиш красиви теми с начални снимки, като дойде време за нова , ако останалите момичета са съгласни, може да я направиш.

# 130
Не, щом не Ви харесва моето присъствие си кажете, исках да помогна, но се бутам където не трябва.

# 131
  • Варна
Нямам нищо против да се вкл и др , които не са с термин септ, в крайна сметка идеята е да общуваме и обменяме опит,тъй че който желае е добре дошъл за мен

# 132
Довършавм тази тема, и след това друг я шари както си иска аз правя каквото мога  Twisted Evil

# 133
MoonSun , аз съм на същите години:). И никога не съм се замисляла за тази подробност годините,  но в последно време  и тук, а и четейки из нета се натъквам на фактора "над 35".

Преди да стана на 35 имах 2 неуспешни бременности... От тази гледна точка възрастта ми изобщо не е фактор за мен. Иначе да си ни водят рискови колкото си искат. Подобни деления няма да се изненадам, ако съществуват само в България...

преди няколко години родих първото си дете на 39 и моя позната имаше бременна братовчедка по същото време в шотландия на моята възраст. Та тази жена там я водиха като нормално протичаща бременност, а тук високорискова дърта първескиня. И като идваше на прегледи в България, че смяташе тук да ражда само се филмираше. Мен пък през цялото време ме натискаха да раждам секцио, макар че нито имах проблеми, нито нагласа за такова, ама пуста възраст.

Иначе за протокола май се събрахме голяма групичка очакващи бебета след 35 Simple Smile

# 134
В бг ни държат много из късо по време на бременността, което може би е ок до някаква степен, защото се опитват да ни предпазят от рисковете. Но предизвикват понякога смут и стрес, с цялата тази информация и заплахи от възможни рискове Grinning Баба ми също е родила майка на 39, това е станало преди повече от 50 години, а тогава възрастта на родилките представете си каква и била Grinning

Общи условия

Активация на акаунт