Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Момичета много съм притеснена, изчезнали са ми някои симптоми, не ме болят гърдите, което ми е най-притеснителното и днес не ми се гади ... дали всичко е наред с бебче  Cry

# 136
Zlati_na, за да не се притесняваш и да го мислиш цял ден, ако имаш възможност върви на док да те види и успокои. Мисля,  че всичко ще е наред Hug

# 137
Не е задължително да ги имаш постояно тези симпоми не мисля че има за какво да се притесняваш при мен също намаля болката в гърдите

# 138
На моята док ще й писне от мене, но имам един аборт и все ме е страх да не се повтори Sad

# 139
И аз бях като теб Zlati няколко дни, ама снощи и днес отново ми е доста зле...ако ще си по-спокойна отиди да те види.

# 140
Преди време ми беше попаднало някакво интервю на английски акушерки, които не помня по каква работа бяха идвали в България. Та тяхното мнение беше, че тук се правят прекалено много и излишни прегледи и изследвания на бременните и по този начин се точи Здравната каса. По времето, по което го четох, май бях бременна, и на ум си казах да си гледат работата... Сега обаче от време на време си мисля, че може и да са прави... Иначе имах приятелки, живеещи в Англия, които дойдоха в България да се следят - предпочитаха да имат възможност да бъдат преглеждани често вместо да им казват "Ти си здрава бременна жена - не си болна и нямаш нужда от преглед / витамини / наблюдение".

# 141
На моята док ще й писне от мене, но имам един аборт и все ме е страх да не се повтори Sad
Мисли позитивно всичко ще е наред😃

# 142
Благодаря за подкрепата и съветите момичета, дано всичко е наред с бебчо, ще реша по-късно дали да мина през док.  Praynig

# 143
И аз съм с един спонтанен аборт и много се притеснявам да не се повтори, но освен да мислим положително и да се пазим повече не знам какво повече бихме могли в момента да направим. Аз за мое успокоение все пак бих отишла на преглед.

# 144
Ноел изписаха ми Емил 2*1 ,Бианцид при нужда (те са за киселини и рефлукс) +още две лекарства който не купих(много хапове ми се вияха) днес обаче съм по добре, а още не съм пила нищо. Прост внимавам какво ям, без пържено и дразнещи храни, а в същото време гледам постоянно да имам нещо в стомаха. Дано да ми стане по добре, че док каза, че ако не спра да повръщам, ще ми пусне изследвания за някакви антитела и може и в болница да полежа.

# 145
Аз съм съгласна WesseLina Kirchewa да направи първата страничка за следващата тема. В помощ, вие може да дадете предложения за заглавие, например "СЕПТЕМВРИЙЧЕТО е още мъничко зрънце, но е завладяло вече майчиното сърце"  Grinning Между другото термините почти на всички ги има в първата тема, защото всички, които са писали, са се представили първоначално.

Zlati_na, иди при доки да те види или пусни едно ЧХГ. Ако имаш притеснения, сподели й ги, ако тя не те приеме, винаги може да отидеш при друг.

Само ще кажа, че след един спонтанен аборт, имам 2 деца и чакам трето. Това, че веднъж се е случило, не означава по-голям риск. Притеснително е, когато се случи много пъти. Тялото си знае работата.

За по-честото следене, аз лично съм за. Не мога да си представя, че за цялата бременност ще отида 3 пъти на преглед.

# 146
 Привет!  bouquet
    passenger, в коя държава живееш? Има ли и други мами, които не са в БГ.?

# 147
Ноел изписаха ми Емил 2*1 ,Бианцид при нужда (те са за киселини и рефлукс) +още две лекарства който не купих(много хапове ми се вияха) днес обаче съм по добре, а още не съм пила нищо. Прост внимавам какво ям, без пържено и дразнещи храни, а в същото време гледам постоянно да имам нещо в стомаха. Дано да ми стане по добре, че док каза, че ако не спра да повръщам, ще ми пусне изследвания за някакви антитела и може и в болница да полежа.
с Rh- ли си?

# 148
Здравейте! Нямам търпение да дойде петък. Тогава съм на първи преглед. Вече ще съм влязла в 7г.с. Първа бременност. Никой още не ми е казал термин, по мои изчисления ще бъде 25.09

# 149
И аз си взех "Емил", но не ми помагат въобще. Направих си смес от пресен джиндифил, лимон и мед и да ти кажа действа ми много по-добре от тези "Емил". Аз също съм лежала в болница заради повръщане, хубавото е, че там те стабилизират, правят ти вливания и на втория ден си като нов човек. 5 дни без повръщане и се чувствах прекрасно, но като се върнах вкъщи пак се започна. Та, ако се налага, не се колебай, че организмът се обезводнява и става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт