Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 627
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile
Реших най-сетне и аз да се включа. Терминът ми е на 3ти, втора бременност. Първото дете се роди в САЩ, така че не съм много наясно с графика на прегледите тук. Следя се в Токуда и по препоръка на гинеколожката се записах за ФМ при д-р Колева, пак в Токуда. Някой чувал ли е нещо за нея?

# 241
Аз утре съм на консултация в МД, при д-р Начев, защото  пропицил ми влошава чернодробните показатели, и искат да ми го сменят с метизол, а той бил токсичен за бебето.
 Някой ако знае болница с добра ендокринология и лекар специалист за бременни да ми даде съвет.

Знам, че има клиника по ендокринология, която е до МД. Брат ми има проблеми и специално го изпратиха там при една лекарка. Ако искаш мога да попитам как се казва, но нз дали е специалист за бременни.

# 242
потърсете д-р Катя Тодорова , за нея се чувала много  Hug

# 243
Леле не съм влизала десет дни и сте изписали десет страници
 Grinning връщам се да чета

# 244
Здравейте,

Връщам се от поредния преглед и се чувствам много потисната. Резултатът от цитонамзката е лош - 3 А група. Явно има някаква рана или възпаления. Уж ме гледаха при първия преглед, но лекарката тогава нищо не видя. Сега като получи резултата пак ме прегледа и видя някаква раничка, но беше видимо притеснена и ме праща на консултация в МД при проф. Златков.
Шушулката я видях. Идеално оформена. С ръце, крака и тупкащо сърчице. Отговаря на 9 с. и 3 дена.

# 245
И аз да се отчета след прегледа днес, бебче е добре, чух си го, видях си го и е пораснало до завидните 2,61 см. Всичко е наред и аз се успокоих, поне за следващите 3 до 5 дни.

Adelle08 пожелавам ти всичко да мине леко, не се притеснявай виж какво ще ти каже първо професора. Стискам ти палчета  Hug

# 246
Adelle08, не се притеснявай излишно. Докторът ще те прегледа и ще решите. И аз имах раничка при първата бременност, не ми е създавала проблеми. Едно време беше модерно АГ-то да казва, че щом още не си раждала, няма да я правят нищо и така си ги влачехме "раничките" с години #Cussing out.
Цитонамазка 3А говори за възпаление, може някакви глобули да ти изпишат.
Само спокойно, всичко ще е наред. Кажи какво ти е казал професора след прегледа  Hug

# 247
Благодаря  Hug,

Успокоихте ме малко...Жалкото е, че професорът приема само в  сряда и трябва да чакам 1 седмица. Изписаха ми глобули, които били подходящи за бременни и се надявам всичко да е наред. Токова е хубава шушулката Simple Smile.... bowuu

# 248
Момичета каква фолиева киселина пиете?

# 249
  • София
Момичета каква фолиева киселина пиете?

На мен ми изписаха Фемибион.

# 250
Аз пия обикновенната Неофолик, но по 4таблетки + едни допълнителни в които има фолева киселина и други витамини за първия триместър "Фемибион", защото след резултатите от тромбофилията излезе, че не я освоявам добре...

# 251
И аз пия Неофолик, за сега никой не ми е изписал друга. Aplesito защо пиеш по 4 ? Нали ежедневната доза е 400...аз пия само по една таблетка. А извинявай не съм прочела за усвояването.

# 252
И аз пия Неофолик, за сега никой не ми е изписал друга. Aplesito защо пиеш по 4 ? Нали ежедневната доза е 400...аз пия само по една таблетка. А извинявай не съм прочела за усвояването.
Една е нормалната препоръчителна дневна доза, но правих едни изледвания след един аборт и на едно от нях излезе, че имам намалена ензимна активност до 30-40%, което означава, че една таблетка не ми е достатъчна, организма ми не освоява добре фолиевата киселина и за това...но ако нямаш проблем една ти е напълно достатъчна... Peace

# 253
Здравейте и от мен Grinning
И аз ви следя и не смея да се присъединя.На 28г. съм и съм бременна за втори път, но първия завърши с мисед.Сега съм в 9г.с.+6 дни.Докторът не ми е казал за дата на термина,но онлайн излиза 08.09.Имаме си тупкащо сърчице, но не сме го чували още, за да не му навредим.Непрекъснато съм на тръни, понеже от средата на 5г.с. съм със зацапване.Беше ми спряло за около седмица, но от понеделник всичко започна наново.Докторът каза, че имам нисък прогестерон и затова е така и може да продължи до 13-14г.с.Пия дуфастон до второ нареждане.
Що се отнася за секса и на нас ние напълно забранен за сега.
Адрй и аз съм спечени.Пробвах какво ли не вода с мед, киви на гладно, сушени сливи, активия, фрешове от портокал резултат нула.
Сега с ММ сме в пререкание  #2gunfire .Аз искам да направя ранната фетална морфология, той иска само биохимичния скрининг.Офф..
Хайде леко бременеене на всички  Grinning

# 254
Аз пия Неофолок Мета 2*1 т. и аз съм с дефицит малко.

aplesito метата се усвоява по-лесно ми каза док и за това съм на нея, ако искаш консултирай се с твоя дали не е по-подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт