Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 605
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Защото съм с ужасно високи NK клетки и могат да започнат да третират бебче като чуждо тяло и да се борят срещу него. Това изследване го направихме след аборта мин.година и от тогава съм на вливки всеки месец, а сега до 12 г.с. за това постоянно ме е страх   Sad
Какви са ти референтните стойнасти на НК клетките и резултатите...Аз правих също НК клетки и АГ ми каза, че не се нуждая от допълнителна терапия за тях,били в норма, но аз се притеснявам, за това те питам...

Референтните стойности са между 100 и 321, моите бяха 720, последно съм ги свалила до 535. По случайност предната вличка се оказа в началото на бременността, но се налага поне още една, после ще видим. А твоите колко са и защо сте ги изследвали?
Мойте са 134 при референтни стойности от 100 до 321, а отдолу имам и някакви проценти пак на НК кленки пише 19% при референтни 8-21, по-скоро тези проценти ме притесняват, а и чета че на някой тези проценти са до 12, на други до 15 максимални референтни, а мойте 21...сигурно във всяка лаборатория да различни. Изследвах ги заради предишен аборт мисед...

# 226
aplesito не се притеснявай и процентите ти са в норма, док не ти ли обясни нищо, моята като ги видя моите и подскочи от стола. Според мен са ти супер NK клетките  Heart Eyes

Вилияна Стоянова добре дошла, разбирам те, защото и ние доста време си чакаме човечето да стане, аз пък превантивно съм на Дуфастон. Мен корема ме боля в началото доста и поне три седмици бях постоянно на Но шпа, но всичко е много индивидуално. Мисли положително, така ме учат и мен момичетата тук   Hug

# 227
Здравей, Вилияна Стоянова, пожелавам ти прекрасна бременност без тревоги Simple Smile.
За мен лично "нормална болка" при бременност няма. Аз съм с доста силни и постоянни болки и затова по препоръка на док пия максимални дози Но-шпа, а също и Дуфастон. Приемам и магнезий - той също успокоява контракциите на матката.
Ако от време на време те пробожда или придърпва нещо и болката не е непоносима било от разширяването на матката и няма от какво да се притесняваш. Ако обаче болките са ти силни и не отшумяват се посъветвай отново с лекар. Почивай повече и се пази, всичко ще бъде наред  Hug 

# 228
Благодаря ви момичета ще мисля позитивно и дай Боже Септември да се гушнем с бебчо  Grinning благодаря за съветите за почивка по принцип гледам да не се натоварвам а и искам да попитам доктора ми каза че в 11 г.с. иска да направим биохимичен скрининг дали има нещо подозрително или по принцип тогава се прави

# 229
Благодаря ви момичета ще мисля позитивно и дай Боже Септември да се гушнем с бебчо  Grinning благодаря за съветите за почивка по принцип гледам да не се натоварвам а и искам да попитам доктора ми каза че в 11 г.с. иска да направим биохимичен скрининг дали има нещо подозрително или по принцип тогава се прави
Нищо подозрително, даже е добре да го направиш и аз ще ходя  Wink
Zlati_na благодаря ти  Heart Eyes Добре, че е тази групичка за да се утешаваме взаимно и да се учим да мислим позитивно... Peace

# 230
попринцип не е задължително но аз ще си го правя на 24 съм на бхс тогава ще съм в 12 сед

# 231
Бях на доктор, мъникът расте.
Всичко е нормално, със задна плацента съм. То за това ме болял толкова кръста.
По отношение на завишените чернодробни показатели, лекарят каза да пусна още изследвания и да му кажа.
Съмнява се да не започва ранна хемолиза от бременността, защото имам таласемия.
Казаха, че трябва да направя консултация с гастроентеролог.

Чакам да станат готови изследванията.

# 232
О и аз задължително ще направя бхс даже и фм но незнам за кога ще я насрочи доктора просто не съм наясно кога какво се прави и питам по добре да се интересува човек още повече че тук в групата има мами по напред и някои с втора и трета бременност

# 233
Бях на доктор, мъникът расте.
Всичко е нормално, със задна плацента съм. То за това ме болял толкова кръста.
По отношение на завишените чернодробни показатели, лекарят каза да пусна още изследвания и да му кажа.
Съмнява се да не започва ранна хемолиза от бременността, защото имам таласемия.
Казаха, че трябва да направя консултация с гастроентеролог.

Чакам да станат готови изследванията.
.                  

Не съм наясно с твоята бременност и искам да ти дам кураж да мислиш позитивно за всичко което ти се случва знаеш ли че обиколих сума и репродуктивни лекари и имам 2 лапароскопски 1 конизация и куп цветни снимки толкова диагнози а накрая се озова че една раничка ми бърка всичко и то открита от един обикновен акушер гинеколог 6 години ходене по мъките а той само за месец направи така че да забременея този доктор ми каза така : "може сто хапчета да пиеш нямаш ли нагласа че ще е наред всичко никой не може да ти помогне" и аз искам да те подкрепя не си мисли лоши неща бъди позитивна  Peace изследванията ще са ок

# 234
Вилияна, между 11-13 г.с. се прави.

За Утрогестана, няма да го спирам, но съм го намалила. Мисля да го слагам вагинално, за да не ми дразни стомаха. Днес направих така, но няма подобрение, пак повръщах. Може и да не е от него, но ще опитам да видя как ще е няколко дни, защото не се издържа с това гадене и повръщане.

# 235
Вилияна, между 11-13 г.с. се прави.

За Утрогестана, няма да го спирам, но съм го намалила. Мисля да го слагам вагинално, за да не ми дразни стомаха. Днес направих така, но няма подобрение, пак повръщах. Може и да не е от него, но ще опитам да видя как ще е няколко дни, защото не се издържа с това гадене и повръщане.
Аз утрогестан взимам по 1 таблетка вечер но да ти кажа и аз забеляза че ми става едно кофти може и от него да е каква е разликата перонално- вагинално

# 236
Всички ще гушнете бебе през септември, тогава съм родена и аз, който не съм то записала да казва, благодаря за оформлението на 1 страница.  bouquet

# 237
Всички ще гушнете бебе през септември, тогава съм родена и аз, който не съм то записала да казва, благодаря за оформлението на 1 страница.  bouquet
Ами аз май съм най-новата  Joy терминът ми е за 22-23 Септември първа бременност много чакана и с много опити  пожелавам на всички бременни да имат лека бременност и Септември всяка от нас да сподели чувството от това да е майка  Hug

# 238
Днес ми е от лошите дни, нямам сили за нищо, умирам от студ, направо ме втриса, коремът ми е подут, стомахът ми се обръща и ми е ужасно отпаднало. Боря се и с някакъв вирус  Sick Sick Sick Оплаках ви се, сега отивам да гушна възглавницата с надеждата утре да е по-добър ден.
Мацки ако имате възможност направете си БХС, това е едно от основните изследвания все пак.

# 239
Аз утре съм на консултация в МД, при д-р Начев, защото  пропицил ми влошава чернодробните показатели, и искат да ми го сменят с метизол, а той бил токсичен за бебето.
 Някой ако знае болница с добра ендокринология и лекар специалист за бременни да ми даде съвет.

Общи условия

Активация на акаунт