Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 548
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,какво ви е мнението за подстригването и боядисването,по време на бременност?

Аз така се колебаех с гел лака.
Накрая отидох при маникюристката и тя каза, че няма проблеми. Лампата не е вредител, тъй като са си най обикновенни ув лъчи. Та правих нокти.
А на косата пък какво би и станало от проста ножица? По- скоро какво би станало ако я няма Grinning
Аз не се боядисвам, така че за боята не знам. Само съм чувала, че не е хубаво да е до самия скалп, т.е кичурите са по-добър вариант.

# 421
Аз ще правя БХС на 6-ти март в Щерев при Чавеева, тогава ще съм края на 12-та началото на 13-та седмица.
Чавеева за нея знам че е много добра по фм
И аз само суперлативи съм чувала за нея, малко трудничко си запазих час между другото, дано да е наистина добра, ще споделя като мине. Обаче колко много време има до тогава ... ще ми се изчака чаканката. Ако може всяка седмица ще съм на преглед.

# 422
[quote authorраждахна Стоянова link=topic=963921.msg34538836#msg3С две 4538836 date=1487015063]
А вие къде си правихте БХС?

И колко от вас си направиха/ ще правят до 14-та г.с ?
Аз ще правя в 11 г.с. във Варна понеже съм от там
в Терапията ли?
Да кръвното изследване ще е там а иначе д-р Свраков ще ме гледа имаш ли мнение за него защото не знам при него ли да си водя бременността или при Славчев
[/quote]
AЗ първия път раждах при Славчев,много е готин и много му вярвам. С две ръце гласувам за него, некомерсиален, ммлад и загрижен за пациентките си. Но е мнооого зает и голямо чакане пада при него. За това другаде ми водят бременността(че не съм от Варна)а отново на него ще се доверя за раждането.

# 423
И боядисването и подстригването е личен избор.

Аз не мога да си позволя да не поддържам косата си, защото имам много бели коси и няма да се чувствам комфортно. И с първата бременност се боядивах и сега ще го правя.

# 424
[quote authorраждахна Стоянова link=topic=963921.msg34538836#msg3С две 4538836 date=1487015063]
А вие къде си правихте БХС?

И колко от вас си направиха/ ще правят до 14-та г.с ?
Аз ще правя в 11 г.с. във Варна понеже съм от там
в Терапията ли?
Да кръвното изследване ще е там а иначе д-р Свраков ще ме гледа имаш ли мнение за него защото не знам при него ли да си водя бременността или при Славчев
AЗ първия път раждах при Славчев,много е готин и много му вярвам. С две ръце гласувам за него, некомерсиален, ммлад и загрижен за пациентките си. Но е мнооого зает и голямо чакане пада при него. За това другаде ми водят бременността(че не съм от Варна)а отново на него ще се доверя за раждането.
[/quote]
И аз не съм точно от града но ще видим ако успея да се уредят при него ако ли не Свраков ще ме наблюдава и ще видя какво ще правя за раждането че аз съм с 2 лапароскопии и незнам нормално дали ще мога да родя или с операция трябва да се консултирам а ти от къде си

# 425
Момичета аз също не се боядисвам но съм за подстригването защото съм с къдрава коса и е суха а и като цъфне се заплита и мама мия става работата

# 426
А мамите които ще продължават да се боядисват с безамонячна боя ли ще го правите или с амонячна, защото и аз съм в дилема...

# 427
Незнам....по-добре по-щадяща, демек без амоняк.  Сподели като решиш и ти. Аз ще се опитам да е по-рядко.Сега като повдигате въпроса, започнах да се замислям, да не би пък да е много вредно за бебочето:( много е кофти с тези бели коси, особено преди 30 години, но за жалост съм при хванала от майка ми, която е започнала да побелява дори преди 20...

# 428
Момичета, аз даже вече се боядисах. Спрях се на без амонячна и смених малко цвета с по-близък до естествения ми с цел да не се боядисвам много често. Мисля да си се поддържам по време на бременността и не виждам нищо лошо в това. Не можах да намеря информация, доказваща че боята за коса вреди на бебето, но все пак избрах без амонячната, като по-малко вредна.

# 429
Момичета искате ли да си направим фейсбук група?

# 430
Момичета искате ли да си направим фейсбук група?
Съгласна съм  bouquet

# 431
Момичета, група вече има

# 432
Момичета, група вече има

Какво се изисква за да бъдем добавени Simple Smile

# 433
Може ли линк за групата  Grinning

# 434
  • гр. Бургас
Напишете си имейла на Nadq Stefanova и тя ще ви добави. По-назад в темата е писала .

Общи условия

Активация на акаунт