Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 558
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
А вие къде си правихте БХС?

И колко от вас си направиха/ ще правят до 14-та г.с ?
Аз ще правя в 11 г.с. във Варна понеже съм от там

# 406
Аз ще правя БХС на 6-ти март в Щерев при Чавеева, тогава ще съм края на 12-та началото на 13-та седмица.
Чавеева за нея знам че е много добра по фм

# 407
  • София
За разболяващите се да кажа - на мен ми изписаха специален имуностимулант за бременни. Всеки ден се пие по 1 таблетка, а при симптоми на настинка или грип - по 2. Biozin Mama се казва. Нямам представа дали е ефикасен, защото от 5 дни го пия и засега не съм го пробвала при вече налични симптоми на разболяване.

# 408
Хоп,да се отчета днес. Бебчо има сърдечна дейност,всичко е наред. Проблема остава с кистите,които имам. Едната е 7см,другата 3 см. Доки ми каза,че до края на 12-та седмица трябва да се приберат. Каза да си почивам и да лежа повече. На 27.02 съм пак на преглед.

# 409
И аз съм от вечно  треперещите и все още много ми се спи и ме мързи....и аз незнам какво искам. В сряда съм на лекар, дано всичко е наред и бебче да е супер Simple Smile

# 410
  • Варна

в Терапията ли?

# 411
Аз ще правя хорионбиопсия в Надежда.

# 412

в Терапията ли?
Да кръвното изследване ще е там а иначе д-р Свраков ще ме гледа имаш ли мнение за него защото не знам при него ли да си водя бременността или при Славчев

# 413
  • Варна

в Терапията ли?
Да кръвното изследване ще е там а иначе д-р Свраков ще ме гледа имаш ли мнение за него защото не знам при него ли да си водя бременността или при Славчев
за Свраков не знам,но Славчев е доста спрягано име, много го хвалят

# 414
Момичета,какво ви е мнението за подстригването и боядисването,по време на бременност?

# 415
  • Варна
Момичета,какво ви е мнението за подстригването и боядисването,по време на бременност?
това с подстригването си е глупаво суеверие ( без да обиждам никого), на което с предната бременност се бях вързала до едно време...иначе др месец ще съм на фризьор и.ще си се боядисам, предният път си бях дала почивка, тъй като ми беше и писнало и си исках естественоя цвят,но сега няма да пропускам Simple Smile не мисля, че е кой знае какво...

# 416
  • гр. Бургас

Както за всяко друго поддържане на външния вид . С първата бременност съм правила и двете ...даже се подстригвам по принцип през месец , та и тогава беше така . Имам прекрасно момченце и няма малко пишле както се казва в легендите  Laughing

# 417
То ако спрем да се подстригваме, да спрем и да се бръснем.. ..

# 418

в Терапията ли?
за Свраков не знам,но Славчев е доста спрягано име, много го хвалят
И сестрами е много доволна от Славчев но и много доволни има и от Свраков и просто съм на кръстопът ти при кого си или и ти като мен не си решила

# 419
Хей момичета, честит празник днес, пожелавам ви много любов с вашите мъже, много топлина в семействата и сладки бебоци през Септември  bouquet Heart Eyes за подстригването, може да си оставя косата да расте и без това отдавна искам/само да не се проскубе много/ Но за боядисване няма как, имам бели косъмчета и не искам да ги гледам.  Laughing

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 08:26 от Lilince123

Общи условия

Активация на акаунт