Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Нека специалистът по фм прецени. Хромозомните аномалии се виждат ехографски, ако има нещо, което ги питеснява там и заедно с проблемно БХС, тогава ще ти кажат какво да правиш.

# 391
Здравейте от мен Simple Smile Прегледът ми днес мина много добре, бебето расте, вече е 2.2 см, мърдаше се много сладко. Вече и 8 седмици и 6 дни, на 28 сме на БХС. Докторката каза, че трябва да съм спокойна, че като сме напрегнати и пулса на бебето се покачва. На мен ми е добре, преди да забременея ми беше все студено, но сега си поддържам по-висока температура  36.8 и съм ок. Успех и на всички очакващи прегледи тази седмица  bouquet

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 14:43 от Lilince123

# 392
Мен всяка вечер ми е студено. Четох,че е симптом от ранната бременност. С предната (родих на 20 юли) от април месец все ми беше топло. Около мен всички бяха добре облечени ,а а с къс ръкав. Бременностите не си приличат. Леко гадене,а преди нямах никакво.
 Няма да правя първите тестове( поне за сега съм на тази вълна). Ще направя 2-та ФМ и последната,че имах много тежко раждане и бебе в кувиьоз.
Пазете се момичета.

# 393
  • София
Мен пък ме обливат ту студени, ту горещи вълни. В един момент зъзна, в следващия съм вир вода. Преобладаващи са обаче топлите и не се оплаквам, защото ненавиждам да ми е студено.

# 394
На тези, на които им е студено сигурно ще са с момиченца.

# 395
Е дано нашето тогава да е момченце, че таткото много иска  Laughing Четох,че полът може да се види на първия БХС, да колко е вярно това ?

# 396
Момичета включвам се и аз Simple Smile))
Вече 8ма седмица сме, с термин 27.09. Първа бременност , все още 24г.
Петък бяхме на доктор и го видяхме фъстъка както и биещото сърчице

Мога ли да попитам какво БХС?

# 397
Неприятното кафеникаво зацапване се завърна. Имам и някаква болка от ляво, която се появява без особена причина, само да внася смут в душата ми. Установявам, че с всяка следваща бременност ставам все по-голяма паника и много повече ги мисля нещата. С първата бременност се чувствах като безсмъртна, сякаш нищо лошо не можеше да ми се случи.
Аз по принцип обичам да хапвам, сега дори повече от преди, не съм се теглила, просто отказвам да мисля сега за килограми.
Дрехи за бременни не купувам, намирам ги грозни, купувам по-голям размер дрехи, които след това могат да се носят също, първите месеци така или иначе не влизаш в старите. Още в третия месец прибирам нормалните си дрехи, купувам нови, в които се чувствам удобно за момента и не ме карат да се чувствам като слон. Наскоро се сдобих с нова туника. Вече имам коремче.

# 398
Първият път ми беше много студено и беше момиче - предсказанието се оказа вярно Simple Smile. Сега много се надяваме на момченце и двамата, та дано се е получило, но какъвто и да е полът, е най-важно да е здраво.

# 399
Бсх-биохимичен скрининг, прави се няколко пъти през бременноста, ако и необходимо. Показва вродени аномалии на плода, синдром на Даун и други. Виж по-точно определението в Интернет.

# 400
Ще пусна материал за БХС след мъничко  Rolling Eyes
Ето и материала
http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 15:55 от Анонимен

# 401
А вие къде си правихте БХС?

И колко от вас си направиха/ ще правят до 14-та г.с ?

# 402
Аз ще правя другата седмица в Пловдив при д-р Троянчев...Като този е ранният БХС, да не се заканвам, но дори и всичко да е наред смятам и към 20г.с да отида на втори... Peace

# 403
Аз ще правя БХС на 6-ти март в Щерев при Чавеева, тогава ще съм края на 12-та началото на 13-та седмица.

# 404
Момичета, да споделя малко опит: от няколко дена и аз имам хрема и малко ме наболва гърло и моя приятелка ми даде масло от чаено дърво да си правя инхалации. С отвара от лайка или липа или нещо друго - кой каквото му е приятно и 1-2 капки от чаеното дърво и от две инхалации съм нов човек.

Общи условия

Активация на акаунт