Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 566
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, имам едно притеснение, в петък вечерта повръщах (въпреки постонното гадене беше за първи път) и сякаш накрая имаше малко кръв, после в банята като се мих, пак имаше малко в храчката (извинявам се за описанието).Не обърнах голямо внимание, събота и неделя не се повтори, но сега се сетих и ме прихвана параноя. Да ли може да е от аспирин протекта и трябва ли да се обаждам на лекарката?

# 376
Може да е от някой венец, а е нормално да ти кървят сега, поне така четох. Повечето пием аспирин протект, аз започнах да го избягвам, когато ми се появи някое друго петънце по wc paper-a Sad

# 377
Някой друг с леко завишени асат и алат има ли?

# 378
Добре сме  Wink днес сме доста мълчаливи в групата. и аз хапнах, варени картофки.  През деня на моменти ми беше много зле, виене на свят и повдигане, но аз не стигам до повръщане  Laughing навън се почувствах по-добре. Успех на прегледа утре и аз ще ходя, при новата ми лекарка, дано си растем и всичко да е наред  bouquet

Благодаря ти. Успех и на теб и вярвам,че всичко ще е наред!

# 379
Аз пеодължавам с гаденето, повръщането и зверски болки в стмомаха. Вече не знам какво да правя.  Cry
Наа някоя от вас случва ли й се да трепери непрекъснато и да я втриса? Откакто съм бременна ме тресе и дори навлечена ми е студено.

# 380
Ноел и аз живея около камината от както съм бременна.
Когато бременеех първият път и на мен ми се случи да повръщам кръв. Док каза ,че най_вероятно от киселините ми се е раздразнил хранопровода. Почнах да пия гавискон при нужда и бях горе солу добре, но това беше в 7,8месец, сега от сега ме мъчи страшен рефлукс и киселини Sad май ще почвам гавискона колкото и да не ми се иска. Изписаха ми едни други билкови и безопасни, но ми миришат лошо( на някаква силна билка) и не мога да ги понасям.

# 381
Аз пеодължавам с гаденето, повръщането и зверски болки в стмомаха. Вече не знам какво да правя.  Cry
Наа някоя от вас случва ли й се да трепери непрекъснато и да я втриса? Откакто съм бременна ме тресе и дори навлечена ми е студено.

На мен ми се случваше съвсем в началото това състояние. На топло, облечена, и цялата треперя.. Нямам идея на какво може да се дължи.

# 382
Noel и на мен ми става студено и ме втриса , но при мен се случва вечер и не всяка ами когато си му скимне и на мен ми е странно защото и кака ми и сестра ми като бяха бременни все казваха " ей много ми е топло " даже и посред зима все ни караха да отваряме някаде да влезе студено ама явно ние сме от другия тип жени  Wink може би сме по зиморничеви  newsm78

# 383
Здравейте и от мен,
Присъединявам се към тези, на които непрекъснато им е студено. Случва ми се да ме втриса от студ понякога, особено вечер или през нощта като ставам до тоалетна. А краката са ми непрекъснато ледени. 
Не се притеснявам,защото и през първата бременност бях така.
gerda 1, не съм пускала тези показатели и не знам как са ми, но си спомням че на майка ми й бяха завишени,  когато имаше жлъчна криза. Може да е от това.

# 384
  • София
И на вечер ми става много студено, цялата треперя, направо се треса от студ. А на сутринта пък ми е страшна жега.

# 385
Някой незаписал се  Laughing
35 г., втора бременност, евентуален термин 27.09.

# 386
И на мен вечер ми е много студено - снощи се събудих от студ и станах да си обуя чорапи  Embarassed А сутрин се събуждам изпотена. Странно ми е, но гледам да не обръщам внимание.

# 387
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но се появиха проблеми и все още не ми се споделя, пък и не знам какво ще се случи с мен и бебчето ми. Виждам, че има въпроси към  мамите в чужбина. Аз съм в Испания с часно здравно осигуряване. Незнам дали мога да помогна с нещо, но ако някой има въпроси нека ми пише на лични.
Въпреки, че не пиша ви чета и се радвам, че има все повече нови мами. На всички желая успех и здрави бебчета Heart Eyes

# 388
Sun-smile, тук сме доста момичета с проблемна бременност,  не си сама  Hug. Всяка от нас има своите страхове, но всички се надяваме, молим и вярваме, че ще имаме здрави бебчета. Пожелавам го на всички  Praynig.
И аз в началото мислех да не пиша, докато не се уверя че всичко е наред, но притеснения винаги ще има, но ние не трябва да се водим от страховете си.

# 389
Здравейте, писах в тема 1 и от тогава само ви чета. утре влизам в 9-та седмица и започвам да се замислям за БХС. Виждам, че в темата сме доста над 35години. Записала съм час при доц. Томова в София час за фетална морфология. Колебаех се между нея и Борис Стоилов, но записах при Томова.
Дилемата ми е дали да правя БХС или неинвазивен пренатален тест. Препоръчаха ми пренаталните тестове, били по-надеждни, накой с повече инфо?

Общи условия

Активация на акаунт