Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 500
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Мечтателка, ние нямаме право да ти даваме съвет какво да правиш с хормонални препарати за задържане на бременността.

# 586
Напълно съм съгласна с Gerda1  Peace

# 587
На мен коремчето ми се е окръглило.
Но върви височко.

# 588
gerda1 и filiika s maslo, стискаме ви много силно палци за хорионбиопсията. Дано всико е наред  Praynig.

Пожелавам само хубави резултати и от ФМ на всички момичета. Някои вече правихте ли?

Аз също имах бъбречна криза 5-6 г.с. Имах много силни болки в кръста(бъбреците) и пикочните пътища. И друг път съм имала и затова я разпознах веднага. Тъй като стерилната урина ми беше чиста, сега пия само сок от червена боровинка, много вода и си стоя на топло.
Преди 3 дни ми започнаха и много силни контракции и се наложи да ми сложат инжекция, за да успокоят мускулатурата на матката. Сега лежа и не смея да мръдна да не започнат отново. Забраниха да ми се разхождам дори, само почивка. Ще търпя само да не се повтаря. Дано след 12 г.с. се поуспокоят нещата. Постоянно съм "на тръни", въпреки че се старая да съм спокойна.

Аз също знам, че Дуфастон/Утрогестан се спират по схема. Съветвам да не го правите сами, а да се консултирате с лекар, за да няма спирането обратния ефект.

Хубав и спокоен ден!

# 589
Момичета, обещах да ви пиша, връщам се от прегред, бебчето ми е добре след падането ми вчера... Hug ...за разлика от майка му, боли ме зверски кракът,не мога да го вдигам сутринта чорапа едвам си обух, дупето ме боли не мога да си стоя на едната страна и кръсна...но с извинение майната ми на мен, бебчето ми да е добре... Praynig Много съм щастлива и по-спокойна, благодаря ви за съветите вчера и се радвам, че ви послушах... bouquet

# 590
Момичета, обещах да ви пиша, връщам се от прегред, бебчето ми е добре след падането ми вчера... Hug ...за разлика от майка му, боли ме зверски кракът,не мога да го вдигам сутринта чорапа едвам си обух, дупето ме боли не мога да си стоя на едната страна и кръсна...но с извинение майната ми на мен, бебчето ми да е добре... Praynig Много съм щастлива и по-спокойна, благодаря ви за съветите вчера и се радвам, че ви послушах... bouquet
Ех,че хубава новина. Радвам се,че всичко е наред с бебето. А ти постепенно ще се оправиш и болката ще мине. Все пак е натъртено

# 591
Сега се връщам от моята докт. Попитах я и кога ще спра утрогестана,а тяказа само „ще видим” аз мислех, че е до 12с. А тя каза, че може и до  36 с. Shocked но аз съм с малка доза *1 вагинално

# 592
И аз съм с обърната матка. Док каза, че 11-12 г.с ще си заеме правилната позиция,  затова този период да не пътувам. 
Някой знае ли друго по въпроса?

# 593
И аз съм с такава.
До 12г.с си иска пазене.

# 594
И аз съм с такава, на мен ми каза пий си но шпа 3*1 докато се обърне.

# 595
Zlati_na значи с теб ще си треперим заедно от студ.  Пък то не е чак толкова лошо, ако ние е по-хладничко в последните месеци, когато повечето мами умрат от жега Joy

aplesito Супер че всичко е наред с бебо, хайде бързо да отшумява болката и да не се случва повече  Heart Eyes
maladadama дано бързичко се оправиш, че наистина бъбречната криза си е малък ад. bouquet

Що се отнася до БХС, аз не вярвам на това изследване и ако трябваше да плащам за него не бих си го правила. За мен е напъно безплатен, та реших да се възползвам, за да видя как се развива бебечо. Ядме е че не мога да направя ранна ФМ. Понеже нямам показания за инвазивни тестове, мисля за Пренатес. Някоя от вас да да го планува?

Lilence аз си имам напълно видимо коремче - таза ми е адски тесен и една чаша вода да изпия коремчето ми щръква и сега бебчо, газове и какво ли още не  Laughing Качила съм около половин килограм, ама вече официялно старите панталони, поли и сутиени са вече изпрани и прибрани за след година, две (както се казва, а дано да влезат в употреба отново). Купих си два нови сутиена без банели(много комфорно усещане) и едно ново клинче и ще го карам за сега на клинове и рокли. Вие как сте, има ли нови по-бременни придобивки при вас?

# 596
Sun-smile, може ли да споделиш от къде си купи сутиените за бременни. От тези,  които могат да се ползват и при кърмене ли са?

# 597
Sun-smile, благодаря ти  Heart Eyes Аз не си закопчавам нито едни от дънките и карам само с рокли и туники, имам и аз леко коремче, което ме навежда на въпроса "...с какво ще започваме да се мажем" защото мен почва да ме сърби кожата иначе използвам мазен лосион на Бетина Барти(мисля,че така се пише) ...нека и мамите които са с 2 и 3 бременност да помагат...

# 598
Не бързам със сутиените за бременни, защото гърдите най-вероятно ще растат още. Просто гледах нещо меко, без банели и без потплънки. Това ми пасна много добре http://womensecret.com/es/es/sujetadores/sujetador-triangular-de … _color=46#start=1 http://womensecret.com/es/es/sujetadores/sujetador-triangular-de … odon/4349245.html сега като гледам са им пуснали намаление, хахаха уви не ги хванах.

Не мисля да се презареждам с бельо за момента. Имам три сутиена, които са ок, пък нататъка ще видим. Моя братовчетка ми каза че при нея гърдите са растели по-интензивно до края на 4 месец и после не и се налаго да сменя размера, но пък друга приятелка, която качи достта и се наложи да си копува нов размер пре 1,5-2 месеца. Аз се надявам да не ставам секс бомба, ама това времето ще го покаже Joy

# 599
  • София
Днес ходих да дам кръв и урина. Във вторник ще се записвам на ЖК в поликлиниката, а другия петък съм при лекарката, при която ще раждам в Щерев, да разчете изследванията и да ми даде дата за БХС.

Търся си сега някакъв спортен сутиен, с който да спя, защото много ме болят гърдите при всяко завъртане в леглото. Трябва ми нещо да ги държи стегнати на място.
Мажа се с Мустела, както и миналата бременност. Май вече доста пъти го писах. Бях много доволна тогава, дано и сега да действа така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт