Нашите кухни - 67

• 112 167
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
На отцетника на гранитните мивки(Пирамис, Санитек) могат ли да се слагат горещи съдове? Колебая се дали ми трябва такъв  newsm78

# 376
  • Раковски
Издържат до определена температура, но мисля, че няма да издържат и ще се пукнат а тогава гаранцията не важи.

# 377
  • Под Сините камъни
И аз с въпрос.Мога ли да си сменя бутилиерата,която явно и китайшън с такава на блум?И на какви цени вървят?За година и половина вече втора сменят и след 2-3 месеца започва да се затваря трудно,а какво остава за плавно  #2gunfire

# 378
Благодаря, shadowman. Още един въпрос, ако може  Simple Smile Вчера ходихме да търсим представителството на Блум, за да реша какви механизми искам, а и да видя мостри на материалите, че и за шкафчетата не съм сигурна още  Sunglasses Не го намерихме, а сме минали покрай него. Може ли малко по-подробно описание на сградата, например. Пише ли нещо, някакви обозначителни знаци има ли?
И като пише цена на плоча на ПДЧ, как да я обърна в линейни метри? Т.е една плоча за колко л.м стига? Търся оптимално цена-качество за ПДЧ, като мисля и вратичките да са от него(грозно ли е такива вратички), понеже ми се ще да вложа в механизми, а ни чака ремонт на цял апартамент. Embarassed

# 379
  • Раковски
И аз с въпрос.Мога ли да си сменя бутилиерата,която явно и китайшън с такава на блум?И на какви цени вървят?За година и половина вече втора сменят и след 2-3 месеца започва да се затваря трудно,а какво остава за плавно  #2gunfire

Може, но аз бих ти препоръчал такъв на sige, по евтин от блум. Значи при Блум правят следното, използва се тандем с пълно изтегляне за да води кошницата и се използва кошница на REJS (полско производтво), тоест механизми на блум + кошница на rejs. Преди ги използвах, дори мията е такава, но смятам, че sige е по-добра, един минус на блум е, че не може да се извади кошницата извън шкафа без да я разглобиш а sige-то може, също върви много добре (води се, че е италианска).

# 380
  • Раковски
Благодаря, shadowman. Още един въпрос, ако може  Simple Smile Вчера ходихме да търсим представителството на Блум, за да реша какви механизми искам, а и да видя мостри на материалите, че и за шкафчетата не съм сигурна още  Sunglasses Не го намерихме, а сме минали покрай него. Може ли малко по-подробно описание на сградата, например. Пише ли нещо, някакви обозначителни знаци има ли?
И като пише цена на плоча на ПДЧ, как да я обърна в линейни метри? Т.е една плоча за колко л.м стига? Търся оптимално цена-качество за ПДЧ, като мисля и вратичките да са от него(грозно ли е такива вратички), понеже ми се ще да вложа в механизми, а ни чака ремонт на цял апартамент. Embarassed

Пробвай този линк , имайте предвид, че снимката е стара и сега е променено, краго не е там но сградата е там (без надписи). Там където е надписа блум вече е оградено с метална врата, караваната я няма, но стълба е там, но има табела на която пише интериор и (демек пак си е блум). За цена на плоча трябва да ги питате тях, но сега мисля, че направиха всички (или почти всички) на 96 лв, този лист по-скоро се изчислява на квадрат, не на линеен метър, инак листа е 5,8 квадратни метра. Смятането (ако някой е дал оферта на линеен метър) е неточно понеже ако имате 1 м шкаф с един рафт е едно а един шкаф с чекмеджета е съвсем друго.

# 381
shadowman,  bouquet Ще го търсим пак.
Нямам цена на л.метър, нямам и проект още. Само се опитвам да направя ориентировъчна калкулация за около 3 метра кухня. Ще ми се да имам фурна в колона, под нея може ли да се сложи вградена съдомиялна или свободостояща пералня? В шкафа под мивката искам кофа на вратичката и място за препарати. Ще ми се и две тройки чекмеджета за посудата. Няма да слагам авентос горе, само плавни панти навсякъде.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 18:32 от Шефът Антонио

# 382
  • Раковски
Хладилника влиза ли в тези три метра?

# 383
Хладилника влиза ли в тези три метра?

Не.
Мисля си и за такъв плот-маса http://prikachi.com/images.php?images/594/9057594X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/593/9057593G.jpg

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 11:34 от Шефът Антонио

# 384

shadowman, тези бутилиери sige от къде може да се закупят в Пловдив?

# 385
Моля за съвет! С какъв препарат да изчистя фугина .Плочките са релефни и се набиха с фугин.Направо е ужасно!

# 386
  • Под Сините камъни

Може, но аз бих ти препоръчал такъв на sige, по евтин от блум. Значи при Блум правят следното, използва се тандем с пълно изтегляне за да води кошницата и се използва кошница на REJS (полско производтво), тоест механизми на блум + кошница на rejs. Преди ги използвах, дори мията е такава, но смятам, че sige е по-добра, един минус на блум е, че не може да се извади кошницата извън шкафа без да я разглобиш а sige-то може, също върви много добре (води се, че е италианска).
Благодаря много за отговора.А някакъв сайт да ги погледна,че едва ли в наше село ще ги има

# 387
  • Раковски
Sige  се предлагат от Каме и може да се поръча от тях. Ако някой има мерак мога да се обадя и поръчам и с куриер ще дойде.
pipence, в Пловдив имаше представител на тази фирма, но го забравих щот не пазарувам от тях, ако искаш мога да ти купя и да то я донеса някой ден, или с куриер.

# 388
  • Под Сините камъни
Sige  се предлагат от Каме и може да се поръча от тях. Ако някой има мерак мога да се обадя и поръчам и с куриер ще дойде.
pipence, в Пловдив имаше представител на тази фирма, но го забравих щот не пазарувам от тях, ако искаш мога да ти купя и да то я донеса някой ден, или с куриер.
А цената как е ?

# 389
  • Раковски
95 пари, блума е малко по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт