Нашите кухни - 67

• 112 155
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Да се похваля и аз - днес започнаха да монтират кухнята, ще видим кога ще свършат Wink
Искам да попитам майсторите в темата - тъй като ще слагам принт стъкло за гръб и се колебая между 5-6 картини, има ли вариант фирмите, които печатат върху стъкло да ми визуализират върху проекта или готовата кухня как би изглеждало стъклото? Защото от това кое как стои , ще реша какво да сложа като цвят и картина.

# 406
  • София
Моята кухня е почти готова вече. Сега дилемата ми е как да поставим смесителя, дръжката да е отдясно или отлявоnewsm78

# 407
Според мен от ляво.Така,като спираш водата с мокри ръце,капките няма да отиват извън мивката  Peace.

# 408
  • София
Отляво е извън мивката.  newsm78

# 409
Обърках посоките Embarassed .Но от която и страна да е,няма да се мокри плота/гърба при спиране,нали  newsm78 .Ако е така,от която страна ти е по-удобно

# 410
  • София
Не знам как ще ми е по-удобно. По принцип съм десничар, но ако водата тече и трябва да я спирам, не трябва ли да се пресягам през нея? Като гледам смесителят е направен да ти е насреща, ама хубавото е, че се върти във всички посоки и можеш да си го нагласиш според потребностите.

# 411
  • Варна
Пробвайте отпред пред чучура централно. При нас по неволя така се наложи, но в крайна сметка се оказа най-удобния вариант. Така капките падат в мивката.

# 412
  • Раковски
За скара изобщо не би ни минало през главите... Благодаря ти shadowman за страхотната идея  bouquet 

И пак с въпрос - добре ли ще стои фаянс за гръб newsm78 Намерих си страхотни плочки, точно в цветовете на кухнята Simple Smile Успях да убедя благоверния, че ще стоят по-добре от това, гърба да е същия като плота. Според мен и почистването ще е далеч по-лесно, но преди да вземем окончателното решение и да ги купим, бих се радвала на още мнения.

Имайте предвид, че заради печката когато се готви на фурна и е махнат капака тези плочки ще са ви вода от изпаренията на печката.

# 413
Моята кухня е почти готова вече. Сега дилемата ми е как да поставим смесителя, дръжката да е отдясно или отлявоnewsm78
Много е хубава и голяма! Какви са подовите плочки?
За смесителя- пробвайте като се мие тава дали не опира в него, ако е по средата.

# 414
  • София
Според мен трябва да е отляво, за да може да не ти се мокри полота, като го буташ с мокри ръце.
Отляво е извън мивката.  newsm78
Отляво като гледам е баш върху отцедника. Извън коритото на мивката е, но според мен е по-удобно и струята не пречи на затварянето на водата. Мокрите ръце ще капят само по отцедника, който отвежда всичко в коритото.

# 415

О, колко е голяма, прекрасна е! Със здраве да си я ползваш!  Hug

Притеснява се само контактът над мивката - проектантката на нашата кухня изрично ни предупреди да преместим доста встрани 2 броя контакти оттам, опасно е ток и вода да са в такава близост. Сложете му поне капаче или някакъв друг предпазител.

# 416
  • Burgas
Прекрасна кухня,просторна,светла Heart Eyes.За смесителя-според мен ще е по удобно ако е от ляво ръкохватката,защото иначе ще се мокрите от течащата вода.

# 417
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Прекрасна кухня,Сисето! Със здраве да си я ползвате! bouquet

# 418
  • Под Сините камъни
Еха каква голяма кухня.Със здраве да си я ползваш Сисето.
На моят смесител ръкохватката е от дясно.В началото ми беше много терсене,на няколко пъти тръгвах да спирам през водата и мокрих ръкавите  Grinning И аз съм десничар

# 419
  • София
Благодаря, момичета!  bouquet

Според мъжа ми също трябва да е отляво ръкохватката, май така ще е.

papi6, подовите плочки са гранитогрес FOREST ARCE, но още не са почистени добре, трябва да ги мина с парочистачката.

Общи условия

Активация на акаунт