Нашите кухни - 67

• 112 088
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Близо до Салекс на Първа българска са Строймаркет и Роси- бул. "Илиянци" 12, (бивш завод за краностроене “Христо Смирненски”

# 526
  • София
В първият пост пише, че Стройко ще има от 22.03 в ЦУМ, но в сайта им пише, че е от 29-ти в НДК, сигурно са го променили - http://stroiko2000.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1% … 0%B5%D0%BB%D0%B8/ , ако някой е заинтересуван да ходи.

# 527
  • Русе
Диди, аз също искам мивка под плот, но не обичам камъните. Много студени ми идват. Достатъчен ми е пода от гранитогрес. Насочила съм се към масивен плот. Има доста фирми, които предлагат такива, включително и по твои размери. При мен за сега се очертава единия плот да е с широчина 75 см, а другия 130см - за остров е втория. Като правих проекта звънях на 2 фирми, за да съм 100% сигурна, че ще мога да осигуря плотове с такава широчина като дойде времето за изработване на кухнята. Така че с широчината няма проблем ако е дървен плота. За обработката - омасляване. Също могат да ти го омаслят от фирмата, която ще го изработва плота, но аз лично мисля да си го омасля сама след монтажа. Така ще мога да си избера сама маслото. Възможно е при самия монтаж или при транспорта да се драсне тук там. Та ще може да се шкурне надрасканото и да се омасли след това.

Много обнадеждаващо  Simple Smile
Ще проуча и аз местните фирми, че аз съм от Русе.

# 528
  • София
Записвам се да следя, че ни предстои изграждане на кухня... Simple Smile

# 529
Мивки под плот се слагат, ако плота е от естествен или технически камък.

# 530
  • Раковски
И от масивна дървесаина.

# 531
Дането,това е батерия за филтрирана вода,свързана към домашна пречиствателна система.

Имате ли идея от къде може да се поръча такава мивка с пречиствателна система, много искам да се снабдя с такава в новата кухня:)

# 532
  • Раковски
Мивката не играе роля, системата е отделно.

# 533
И от масивна дървесаина.
newsm10, но само големите майстори!

# 534
  • на Мелмак
Дането,това е батерия за филтрирана вода,свързана към домашна пречиствателна система.

Имате ли идея от къде може да се поръча такава мивка с пречиствателна система, много искам да се снабдя с такава в новата кухня:)
Приятелка си взе на Цептер, не знам дали има други?
Тази система се купува отделно.

# 535
И от масивна дървесаина.
newsm10, но само големите майстори!
Кои са newsm78. Аз също харесвам масивна дървесина. С какво се импрегнира срещу влагата.

# 536
А когато купувам мивката трябва ли да кажа, че искам да сложа и пречиствателна система, че да има този второ чучур? Гледах на Брита системи към 5-600 лева, ако не се лъжа, отдавна беше. Отзиви от тях?

Ние сме на замазка, аз за мивки питам, всичко е Мара втасала, нали:)))
Всъщност изобщо не знам от къде да го захващаме, смятахме с дизайнер да работим, да направи  проект за всичко...Обаче сроковете, които дава 9-10 месеца не ме устройват, ние края на септември трябва да влезем. Пода, баните и боя имам кой да прави, но разпределение на мебели, цветове, осветителни тела, пердета....Една декоративна стена има между кухнята и трапезарията идея нямам с какво да я декорирам, искам ми се нещо с камък и дърво, но фантазия хич нямам. Кухнята не ми се иска да е гланц, имам в спалнята и много остават пръсти, като се бърше се замазва изобщо...
Много ми е тревожно, изобщо не знак какво и как.
Засега имахме среща с фирмата, която ще прави отоплението, съветват ни предвид голямата квадратура на жилището да изберем не парно, а чилъри, те топлят и охлаждат, но и цената сгрява добре:)
Започвам да чета стари теми, полезно е. Времето обаче не е в наша полза изобщо.

# 537
Че за къде бързате newsm78 Бързата работа, срам за майстора, и мор за банковата сметка Mr. Green

# 538
Здравейте,

Имам питане към тези от вас, които имат вградена фурна в колонен блок/шкаф: не е ли проблем когато се готви на фурна, че няма аспирация отгоре и не се ли вмирисва? Много харесвам този тип вграждане-на нивото на плота, но след като аспиратора ще остане над самите котлони, а не над фурната, се замислям какво става с изпаренията от нея? Да, фурните си имат добра изолация и все пак....не се ли повреждат и шкафовете над фурната?

И друго: предимство или недостатък е пред кухн. кът да се постави примерно метър теракот и после да продължи ламинат, където са масата и столовете? Бих сложила директно ламинат и пред кухнята, но ме притеснява, че може да се пързаля...съдейки по ламината в сегашното жилище  Grinning

# 539
Ще се местим в друг град, децата ще ходят на градина и училище, трябва да бързаме, няма как. Пък за палщането то все на си чака, дали за година или за няколко месеца все тая.

Общи условия

Активация на акаунт