Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може и да сте писали, ама да си кажа. Страшно ме дразни рекламата на базар БГ. Първо разликата в цените не е реална 300 срещу 30 за обувки май беше. Но най дразнещо е едната мацка. Да се обърне приятелка къл мен с такова презрително изражение на явно превъзходство и да ми каже "Ти пък, има ги ..." знаете ли как ще ми остане приятелка?!

# 136
за мен малко прекаляват с лъскавата част.
А на мен вече са ми досадни.Имам чувството, че са все едни и същи.В началото бяха интересни само.

# 137
"свърши се тая с Пещерска гроздова. отивай до магазина за Чивас Регал или Хенеси и да не съм те чула повече да ми говориш за Пещерска!"

# 138
Simple Smile

Днес забелязах,че в рекламата на мерси в надписа липсва една запетая.
"Merci че има те"

# 139
Рекламите на ''калорекс'' ми втръсват.Три часа леля д-р обяснява за американският продукт.Питах нарочно мои хора в щатите, не са чували такъв продукт.Имат други.Преди няколко години по нашите тв пак рекламираха ''американски'' продукт за стави.Пак не го бяха чували там.На ''делимано'' бойлера също ме вбесява.

# 140
А в рекламата на Дав все повтарят "подмишници".  Частта от анатомията за която става въпрос се нарича мишница. Не ми е ясно защо я нсричат така...

# 141
А някой може ли да ми каже какво е посланието на рекламата със сватбата, дето трябва да замълчат и някакво момиче говори с хедс фрии. Явно съм тъпа, но няколко пъти попадам на нея и не схващам.
Рекламата е на банка.

# 142
Момичето с хедсфрито се хванало на втора работа, за да се оправя със задълженията си, та дори на сватба да присъства, пак бачка, затова - елате в нашата банка да ви обединим задълженията, че уж да ги плащате по-лесно.
Мисля, че текстът на рекламата беше "няма нужда да започвате втора работа..."
 Peace
А някой може ли да ми каже какво е посланието на рекламата със сватбата...

# 143
# 144
По-принцип харесвам рекламите на Хайнекен, но последната не ми допада особено.

# 145
  • София
Цялата реклама е толкова тъпа, че може би си мислят, че е гениална.

# 146
Има нова реклама на Медикс Алвина, пак е с песничка изпълнявана от Миленита.
Много ми е смешна, дори пародийна, рекламата на Бони, в която едно прасе от кренвирши скача в локва от кетчуп и се търкаля  Crazy

# 147
Медикс Алвина е велика песничка. А вече и втора.

# 148
Вчера с мъжа ми гледахме рекламата на кренвиршите с прасето и локвата кетчуп. Като свърши и двамата се спогледахме и си казахме: "Отвратително"!!!

Не гледам сериала "Откраднат живот" заради рекламата. То едни крясъци, едно тръшкане, реване... Нямам намерение да пускам тази психария в къщата си. А имам познати, които го харесват и казват, че е много хубав, ако не беше тази реклама бих му дала шанс. Сега не знам 3 ли, 4-и ли сезон е, но забележете, че рекламата е малко по-умерена откъм крясъци...

Харесвам на Нивея: "Това е майката на мама" много ми харесва физиономията на момченцето, като се учудва  Laughing

# 149
Харесвам на Нивея: "Това е майката на мама" много ми харесва физиономията на момченцето, като се учудва  Laughing
Мене точно тя ме дразни, всички много преиграват.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт