Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Да, симпатично е  Simple Smile

# 241
  • Пловдив
Рекламата на "Бони" -прасето от кренвирши... #Crazyнаправо издивявам #2gunfireпълна простотия
Мен ме кефи как си се кисне в тенджерата Simple Smile
Хаха, и мен ме кефи, особено накрая като сложи двете крачета на ръба на тенджерата и колко доволни звуци издава Simple Smile

# 242
Сутринта гледах реклама на нескуик. Четири деца седят на масата, а майката носи три купички. Четвъртото дете я поглежда като препикано мушкато, а тя пък вади един поглед, като че ли децата са 37 и е донесла 36 купи. Shocked Докато отиде за още една купа, детето си прави такава от найлоновото пликче на нескуика. Заключението е, че продуктът ги прави креативни. На мен ми е тъпа.

# 243
Рекламата на "Бони" -прасето от кренвирши... #Crazyнаправо издивявам #2gunfireпълна простотия
Мен ме кефи как си се кисне в тенджерата Simple Smile
Хаха, и мен ме кефи, особено накрая като сложи двете крачета на ръба на тенджерата и колко доволни звуци издава Simple Smile
И на мен това ми смешно Simple Smile

А гледали ли сте реклама на бързи кредити с Фики Стораро?
"Издислав, Издислав, кой е Издислав ..." или нещо подобно  Laughing

# 244
Току-що го видях Фикито. Смешно ми стана.

# 245
  • Stuck in a moment
Момичета, имам нужда от помощ. Някой знае ли коя е песента от рекламата на обувки.бг? newsm78
Много искам да я намеря.

# 246
  • Пловдив
На рекламата за соковете „Куинс“ винаги се смея неудържимо, когато хлапето каже „и естествено, без никакви консерванти“. Ми без консерванти, я. То на тая химия не ѝ трябва консервант.  Laughing

# 247
  • тук, на мястото си
Много ми харесва рекламата на Бриколаж, тази с бабата влюбена в цветята.

# 248
Ох на тая за Куинс реклама кой болен мозът е решил, че меню от "мусака поръсена с пуканки мосю" ще е смешно или сладко. Е няма такъв идиотизъм. Кво българите само мусака ли муаме братче.

Аз да ви споделя постоянно гледам рекламите с цел да вляза в темата и да се изкажа, но те са толковаааа тъпи, че ги забравям на мига и пак не мога да дам мнение

# 249
  • DE
Гледах рекламата с Издислав  Sick Някой е дал пари да направят тая идиотия, и пари да я излъчват  Shocked Колко трябва да си тъп, та да мислиш, че това ще накара някой да тегли пари  #Crazy

# 250
Гледах рекламата с Издислав  Sick Някой е дал пари да направят тая идиотия, и пари да я излъчват  Shocked Колко трябва да си тъп, та да мислиш, че това ще накара някой да тегли пари  #Crazy
О таргетът, за който е насочена ще, се впечатли  Wink

# 251
  • Варна
Гледах рекламата с Издислав  Sick Някой е дал пари да направят тая идиотия, и пари да я излъчват  Shocked Колко трябва да си тъп, та да мислиш, че това ще накара някой да тегли пари  #Crazy
О таргетът, за който е насочена ще, се впечатли  Wink
На мен ми е изключително гнусна точно с този индивид.. поне да се беше издокарал малко...  Sick #2gunfire

# 252
А израза ,,Яжте за да ви плющят ушите" Simple Smile на лютеница Тодорка. Все едно децата са прасета, които като лапат им плющят ушите  Joy

# 253
Гледах рекламата с Издислав  Sick Някой е дал пари да направят тая идиотия, и пари да я излъчват  Shocked Колко трябва да си тъп, та да мислиш, че това ще накара някой да тегли пари  #Crazy
О таргетът, за който е насочена ще, се впечатли  Wink
На мен ми е изключително гнусна точно с този индивид.. поне да се беше издокарал малко...  Sick #2gunfire
И на мен ми е много анти.  Sick

# 254
Всички изредени на последните две страници ме дразнят.В загорка ретро само ми харесва кадъра от ''Дами канят'',когато Стефан Данаилов примигва:''чакаме ли някого'' и се появява ретрото вече и в кен.

Общи условия

Активация на акаунт