Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Всичките са дразнещи, също и на закорката. Там мъжете са инфантилни.

Обаче впечатление със заигравката за СЕО-то правят в рекламата на марка коли - започва си съвсем по клишето, а $младият лъв$ завива по коридора след табелката на СЕО-то и отива в общия офис. Браво на този, който се е сетил, много елегантно направено, успява да предизвика лека усмивка.

# 256
Пускам ТВ и за "добро утро" виждам Фики с "Издислав? Няма такъв човек!"  Whistling Прави сте, че това е най-ужасната реклама, която е правена,а Фикрет ми е ужасно противен и мазен тип. Направо нечистоплътен изглежда от ТВ-то. Ох и всичко това в 10 сутринта. ooooh!

# 257
  • До сърцето...
Сутринта гледах реклама на нескуик. Четири деца седят на масата, а майката носи три купички. Четвъртото дете я поглежда като препикано мушкато, а тя пък вади един поглед, като че ли децата са 37 и е донесла 36 купи. Shocked Докато отиде за още една купа, детето си прави такава от найлоновото пликче на нескуика. Заключението е, че продуктът ги прави креативни. На мен ми е тъпа.

И на мен ми е тъпа. Дай да ядем от опаковката вече храната...  ooooh!

# 258
На рекламата за соковете „Куинс“ винаги се смея неудържимо, когато хлапето каже „и естествено, без никакви консерванти“. Ми без консерванти, я. То на тая химия не ѝ трябва консервант.  Laughing
Така да ме дразни това малкото  Stop

# 259
Всичките са дразнещи, също и на закорката. Там мъжете са инфантилни.

Обаче впечатление със заигравката за СЕО-то правят в рекламата на марка коли - започва си съвсем по клишето, а $младият лъв$ завива по коридора след табелката на СЕО-то и отива в общия офис. Браво на този, който се е сетил, много елегантно направено, успява да предизвика лека усмивка.
Да, и на мен тази със CEO-то ми допада. Въобще фен съм на рекламите за коли- винаги избират много готини песни.

# 260
  • DE
Тъкмо снощи си говорихме с ММ, че няма лоша реклама на кола.
И аз ги харесвам  Heart Eyes

# 261
  • Пловдив
Наистина няма лоши реклами на коли.
Понеже тук не произвеждаме коли.
И реклами за тях. Mr. Green

# 262
Най-дразнещи са ми безумно тъпите реклами на Теленор с лигавия Григор и  гласът  -  толкова противно скърцащ и неприятен, че  ме кара никога да не припаря до офисите им. А в последната и поредна тъпотия с тази - гъзарийчичка, просто  Stop Stop Stop

След Теленорските изцепки ми се нарежда каймата с актрисата, която все рИве за кюфтетата Stop, и онази глупост с мусака с пуканки  newsm78

Честно, не разбирам, какъв им е зорът да избират най-противните гласове за реклама newsm78 newsm78 newsm78

# 263
Напоследък въртят една реклама на някакъв сок, едно детенце им сервира и накрая ги пита нещо от сорта "И са кво правим със сметката!" Направо ми бърка в мозъка.

# 264
  • София
Тия от Савекс пък вместо да направят нова реклама, сменили само аудиото на старата  Joy

# 265
Днес гледам пуснали реклама на Крадецът на ябълки. По-тъпа нямаше как да я измислят. Следя им страницата в социалните мрежи, имат толкова свежи идеи, а с тази "по телевизора" счупиха тъпомера.

# 266
  • София
Писна ми от тези ретро0глупости на загорка. да минават най-после на друга вълна.

# 267
  • София
Днес гледам пуснали реклама на Крадецът на ябълки. По-тъпа нямаше как да я измислят. Следя им страницата в социалните мрежи, имат толкова свежи идеи, а с тази "по телевизора" счупиха тъпомера.

Да...

# 268
  • София

Да...

крадецът на ябълки от череши...  newsm78

# 269
  • София

Да...

крадецът на ябълки от череши...  newsm78

Вишни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт