Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 670
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Вчера я гледах и аз тази на Крадецът, много е... глупава, уж има някакъв замисъл, младежи а-у, ама всъщност едно нищо. А и продуктът не струва, миналата година пробвах ябълките - ужас, преди няколко дни ме почерпиха да пробвам и вишната - още по-голям ужас. Не им се получават сайдерите, бирата я скапаха, само ретро ставаше, но и нея мисля, че я развалиха след огромния успех... милата, родна Загорка, направо ми е жал за тях.

# 271
А ето това ми допадна много Simple Smile
Скрит текст:

# 272
А ето това ми допадна много Simple Smile
Скрит текст:
Mr. Green Свежо е
Новата на Фанта с тийновете маркетинг шефове не ми допада. Новата им бутилка ми прилича на някаква имитация на Фанта като безалкохолно от 70 стотинки.

# 273
  • София
о, да, ужасна е. Изобщо, имам един списък с реклами, които като ми попаднат, и веднага сменям канала. Други не ме дразнят, пропускам ги.

на куинс спокойно могат да изрежат цялото семейство и да оставят само кадрите с бутилката и напитката. Според мен те са единствено добре измисленото и професионално направено нещо от рекламата. Краднали са идеята от други реклами, но е добра.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 15:33 от Andariel

# 274
Отскоро има една реклама на пръчици Бони. Ужас! Мъжът вижда жената като пържола и я гони, а тя отваря хладилника, за да може той да види пръчиците.  ooooh!

# 275
  • София
Отскоро има една реклама на пръчици Бони. Ужас! Мъжът вижда жената като пържола и я гони, а тя отваря хладилника, за да може той да види пръчиците.  ooooh!
Ох,какви глупости почнаха да измислят вече.  ooooh!

# 276
  • София
Ох,какви глупости почнаха да измислят вече.  ooooh!

Това не е ли стара реклама? Помня, че преди имаше такава?

# 277
  • Разпиляна във въображението
Стара е, както и тази със служителката, която отива гладна на работа Simple Smile

# 278
Много готина рекламата на ДСК с танцьорите.

# 279
Има една реклама на head& shoulders, чиято мелодия много ми прилича на "Гълъбо" на Миро

# 280
  • Разпиляна във въображението
Харесва ми рекламата за "тегленето" май на Пощенска банка. Напомня ми на рекламите на Теленор.

# 281
  • София
А на мен точно тя не ми хареса. Във всеки случай ми се струва неподходяща точно за банка. Може да е за други продукти или услуги, повече би ми паснала за мобилен оператор.

# 282
Много ме дразни реклама на предаването на Ути. Вечно е с чаша в ръка. Разбрахме за него от ВБ, че обича да пие, но пък и по национална телевизия да рекламират слабостта му към алкохола, в повече ми идва. Stop
Рекламата на Куинс наистина е идиотска. А като сипват сок в чашата, от сто километра личи, че е пълна химия. Като степче е, такъв вид са му докарали.

# 283
  • Пловдив
...... А като сипват сок в чашата, от сто километра личи, че е пълна химия. Като степче е, такъв вид са му докарали.

Не са му го докарали на рекламата тоя вид - той така си изглежда. То за това и е нелепа репликата „няма никакви консерванти“.

# 284
  • София
Много ме дразни реклама на предаването на Ути. Вечно е с чаша в ръка. Разбрахме за него от ВБ, че обича да пие, но пък и по национална телевизия да рекламират слабостта му към алкохола, в повече ми идва. Stop

Tой и е в предаването си говори за винце само, за ракийка и т.н.
Има нова реклама с викащия негър. Ужасна е.

Общи условия

Активация на акаунт