Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 617
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Разпиляна във въображението
Ох, новата реклама на "бомбичката" ooooh!

# 421

О да, остава ме без думи!  Laughing

# 422
Показаната от теб е друга. Рекламираната е в по-малки кенчета (като кОла) и пише 0,0% алкохол. С вкус на малина или лимон и е чисто газирано сокче. Аз опитах малината.
Разкошни са и са точно 0,0%алкохол

# 423
хе-хе бомбичките с нов хит.

# 424
Изтрайвам я някак си, но....детето като я види и после ми я пее минимум час. Outta Joint ooooh!

# 425
Изтрайвам я някак си, но....детето като я види и после ми я пее минимум час. Outta Joint ooooh!
И моята дъщеря така.  ooooh!

Извинявам се, че е малко извън темата, но, Бона,  би ли споделила марката бира, която харесваш? Радлер и плодови и аз не харесвам. Peace Благодаря! bouquet

# 426
  • София
Преди малко гледах новата реклама на ДСК, изобщо не ми допадна идеята.

# 427
Рекламата на някоя бира, не знам коя, понеже не хващам началото с женското оригване е ужасна!

# 428
Леле, два дни да не гледам ТВ и са се появили нови дразнещи реклами, днес ще наваксам, хаха. Оригващи се жени... Thinking

Фортуна,
Скрит текст:
От безалкохолните много харесвам Oettinger добре изстудена, че топла доста ми сладни.
Лидълската марка Argus също, въпреки че стандартната им бира изобщо не ми харесва, безалкохолната изненадващо ми допада.
Донякъде харесвам Clausthaler, много е лек вкусът.
Новите ми открития са Leonsteiner и Stephans bräu от Кауфланд. Мисля, че единият модел е 0.5% алкохолност, т.е. не е съвсем без. Peace

# 429
  • София
В рекламите на Джъмбо ме дразни,как агитират жените да купуват евтината им и измислена козметика. SickКоято според мен е и вредна за здравето.

# 430
  • София
Пак са пуснали на ДСк за кредита за колата. Една от най-успешните им поредици е именно тази 0 за колата, за ремонта вкъщи.

Има една тъпота за диуретик. Въпросната нутриционистка или каквото там менте е, ми казва едно нещо - как се изстисква напоена гъба. Та, какво за дренатора на течности? Невероятно тъпа реклама, явно са се опитали да подтикнат хората към нещо, но то не им се е получило.

# 431
Винаги съм се чудила на онази реклама, в която тоалетната чиния е до прозореца и главният герой наблюдава света, докато ...мъти Wink

# 432
Рекламата на някоя бира, не знам коя, понеже не хващам началото с женското оригване е ужасна!

Ариана май.

# 433
Отвратителна реклама на някакъв препарат за тоалетна - Деца подвикват от тоалетната: "Мамо, готов съм".

# 434

Ариана май.
Оказа се същата тази с 0% алкохол

Общи условия

Активация на акаунт