Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 600
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Stuck in a moment
Харесвам рекламата на узо Пломари, със сините столове, които падат като домино. Една от малкото реклами на алкохол, в която липсват мега простотии, красиво ми е да я гледам и ми харесва идеята.
Пълен антипод на "сезонът на дините" и последвалите мутренски и др. чалгаджийски реклами на мастики.

# 436
  • София
Харесвам рекламата на узо Пломари, със сините столове, които падат като домино. Една от малкото реклами на алкохол, в която липсват мега простотии, красиво ми е да я гледам и ми харесва идеята.
Пълен антипод на "сезонът на дините" и последвалите мутренски и др. чалгаджийски реклами на мастики.
И на мен ми харесва. Simple Smile

# 437
А някой да знае нещо за мелодията от въпросната реклама?

# 438
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777194.msg34918321#new

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 00:00 от svansmods

# 439
Харесвам мелодията от рекламата на Бинго (препарат за пране) - тази, в която майка направи на детето си кукла, която изглежда като нея и го остави да си спи само в стаята (с куклата) Simple Smile Не успях да я намеря в Ю туб, обаче.

# 440
Направо съм възмутена от една реклама за кредит ,родителите пишат писмо на сина си : "Не е ли време за първата ти ипотека"😡
От къде на къде ще набутваш някои да взима кредити,и то майка ти и баща ти ще те подсещат -време е

# 441
На мен тази реклама ми е смешна, но си права - тяхно задължение е да му купят жилище Simple Smile

# 442
На мен тази реклама ми е смешна, но си права - тяхно задължение е да му купят жилище Simple Smile

Ами не ,не е тяхно задължение,може и сам да си ги изработи парите,примери колкото щеш.Някой теглят после бягат в чужбина и за няколко години изплащат кредит
.Други първо отиват в чужбина и спестяват,после купуват жилище,коли и т.нат
Трети си намират добре платена работа и теглят кредит,но майка ми да ми каже нежно-
Не ти ли е време за първа ипотека ми се струва тъпо😡

# 443
  • София
О, за тази реклама и аз писах преди време. Сега са и направили 2 версия, при която синът пише на родителите си и писмото завършва с " ще помогнете ли за първата вноска".  Laughing

# 444
еха креативност. реклама на 2 етапа.

# 445
Не е само тази - рекламата на Национална лотария - млад мъж и дядо му пускат тото, е цял сериал)))

# 446
На “бомбичката“ смениха песента. Рекламата е ужасна.

# 447
Това с кредита е не само тъпо, но направо жалко. Превърнаха ни в тотално консуматорско общество, без кредит не можеш нищо да си купиш. Кредит за това, кредит за онова, живот на кредит. 

# 448
  • София
Снощи я видях. Направо ми се гади.

# 449
  • Разпиляна във въображението
Не работете допълнително - теглете кредит  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт