Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Вчера останах зашеметена от една реклама с крака върху, които има лице и се чувстват тъжни или щастливи. Много грозно - чак страшно ми се видя  #Crazy Нещо за вените на краката беше...

А в момента има една много приятна и апетитна реклама на локум. Детето иска да купим, като я види, но знам, че ще изяде половин парченце и другото ще излапам аз  Embarassed Flutter

# 406
Вчера останах зашеметена от една реклама с крака върху, които има лице и се чувстват тъжни или щастливи. Много грозно - чак страшно ми се видя  #Crazy Нещо за вените на краката беше...

...
Това ми припомни за рекламата на Визин капки за очи. Две очи си чатят на компютъра, едното е зачервено и си слага капки  Laughing
И на мен са ми странни реклами, в които на части от човешкото тяло има се слагат очи и усти или просто си живеят самостоятелно от тялото като онази със запушения нос.  Crazy

# 407
 И аз не харесвам този тип реклами - като онази против гъбички на ноктите, в които хората вместо глави, имат палци. Или не съм разбрала и това са хуманоидни палци? ... Приличат на изроди, не ми харесва, ама никак...

# 408
  • Stuck in a moment

А в момента има една много приятна и апетитна реклама на локум. Детето иска да купим, като я види, но знам, че ще изяде половин парченце и другото ще излапам аз  Embarassed Flutter

Май за Захарни заводи става дума.
И аз я харесвам - кратка, с добра визуализация, добре предава "нашенското", без да простее, девойката е хубава и най-вече - дояжда ми се локум като я видя. Simple Smile

# 409
На Шуменско ми е мега тъпа.

# 410
  • София
А онези кукувици от хепи слим не знам какво си направо ме вбесяват- Зяпнали като кокошки и пръскат ли, пръскат! Но попаднах скоро на една тема в диетичния подфорум, явно хората се интересуват от тази глупост.

# 411
Хаха, моята е същата-заради тази реклама реши, че много и се яде локум.Никога преди не беше яла, а е злояда и мислех, че ще изяде едно парче, но-не! Омота цялата кутия! Laughing Явно наистина рекламата им действа зарибяващо на децата. Mr. Green

# 412
  • София
Ей сега гледах някаква реклама на Ариана, една девойка се качва с кенче бира в колата си т.е. ще шофира, а двама полицаи се хилят, като тикви...  #Crazy

# 413
Бирата е безалкохолна, затова. Между другото я опитах и ми хареса. То си е чисто сокче, ама карай.

# 414
  • София
Бирата е безалкохолна, затова. Между другото я опитах и ми хареса. То си е чисто сокче, ама карай.

Ами не е безалкохолна, иначе и аз ги харесвам тези сокчета.
Алкохолно съдържание: 1.8 %
http://zagorkacompany.bg/bg/post/110/ariana-radler

# 415
Показаната от теб е друга. Рекламираната е в по-малки кенчета (като кОла) и пише 0,0% алкохол. С вкус на малина или лимон и е чисто газирано сокче. Аз опитах малината.

# 416
  • София
Показаната от теб е друга. Рекламираната е в по-малки кенчета (като кОла) и пише 0,0% алкохол. С вкус на малина или лимон и е чисто газирано сокче. Аз опитах малината.

Това не става ясно от рекламата, а и в сайта им не я намерих, но все тая. Може би е търсен едект.

# 417
Казват накрая, че е без алкохол. Иначе през цялото време ръката на пиещия закрива надписа "0,0%". Но пак си е тъпа, поне частта със спортиста.

# 418
  • София

Това с безалкохолния алкохол винаги ми напомня на една серия от Горещ вятър, в която нашият герой се забърка в една история с гениално изобретение - алкохол, който не напива. Накрая по трудния начин стигнаха до извода, че хората пият, защото алкохолът напива, и ако алкофолът няма това действие, те не проявяват интерес. И наистина, защо ми е да пия бира, която е безалкохолна? Нали бирата затова е бира, защото има определен процент алкохол, който действа по определен начин!

# 419
Аз пия безалкохолна бира, защото кърмя и обичам бира, и много се радвам на все по-богатия асортимент от такива, нискоалкохолни или безалкохолни бири, немските най ги бива.
Честно казано, дори много ми допада и частта с това, че пия напитка с вкус на бира, без досадното замотване на главата и сънливост.
Но пък не харесвам радлери и овкусени с плод бири.

Общи условия

Активация на акаунт