Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 692
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
не, бе, това са представителите на новите, успешни 30-годишни!

# 196
Новата реклама на Нестле - малоумна песничка епизод пореден.

# 197
  • София
А тези като великденската на милка с децата, вече са ми втръсване до втръсване. Писна ми от експлоатирането на идеята за изследователството. А всъщност представят децата като абсолютно тъпи същества.

# 198
А тая реклама на Петрол все едно е снимана преди 20 години.. Един монотонен глас..

# 199
  • София
О, да, мярнах я снощи. В началото не можах да се ориентирам за какво става въпрос, все едно гледах някакъв жален социален репортаж. Откъде са ги намерили тези криейтиви!

# 200
  • тук, на мястото си
Най-много "обичам" като седна да обядвам или вечерям да  пуснат  реклама на хапчета за растройство.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 201
  • София
Напоследък най-много ме дразни рекламата на бира, с Блатечки.
За малко да изпонасер@т от страх, а впоследствие въздъхват облекчено, че въпросният е на кеф...

Що за послание?!?
Единствената ми асоциация е за насилник, в естествената си среда.

# 202
Напоследък най-много ме дразни рекламата на бира, с Блатечки.
За малко да изпонасер@т от страх, а впоследствие въздъхват облекчено, че въпросният е на кеф...

Що за послание?!?
Единствената ми асоциация е за насилник, в естествената си среда.

+1 и вече "кой изпи бирата" се изтърка, явно не могат да измислят нещо ново

# 203
А тая реклама на Петрол все едно е снимана преди 20 години.. Един монотонен глас..
Гласът е на Тончо Жечев. Peace

# 204
Не го приемайте като обида. Просто не ми харесва рекламата!

# 205
Не го приемам като обида. Peace На мен даже ми е чудно дали могат да ползват гласа? newsm78 И къде е СЕМ?

# 206
Най-много "обичам" като седна да обядвам или вечерям да  пуснат  реклама на хапчета за растройство.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Или за запек  Sick дамски превръзки  Sick или пък плюещата паста за зъби  Sick Направо идилия.

# 207
Има една нова реклама на H&M за рокли-много ми харесва, песента е малко с хипи звучене.
Рекламите с лигави детски гласове въобще не ме умиляват.И дъщеря ми още говори детински, но тези са дразнещо преекспонирани.
Тази с Блатечки е тъпа, наистина все едно не е лошо момче, а кварталния побойник.

# 208
  • Разпиляна във въображението
Такъв имидж си е създал.

# 209
  • София
Хареса ми рекламата на Девин газирана. Всеки път ме кара да се заглеждам и заслушвам. На куинс е тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт